Gönderen Konu: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde 5400 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 14549 defa)

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde 5400 greft saç ektirdim
« Yanıtla #15 : 08 Ağustos 2022, 21:48:01 »
Ne diyecekler bişey olur sorun çıkar diyeceklerini mi sanıyorsun? Bir şey olmasa bile operasyon olan kişiyr böyle bir davranış olur mu? Hangi saç ekimi merkezinde görüşmüş bu? İki dünya bir araya gelse kapısından geçmem öyle bir saç ekimi merkezinin.

Adamı 3/4 saat beklet bir şey olmaz de bu riski hastaya vermeye ne hakkınız var ???

Berkay tulpar saç clinix

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2022, 22:11:24 »
Geçmiş olsun ön çizgi bir tık daha iyi olmuş diğer planlamarıns göre umarım güzel bir sonuç alırsın nasıl karar verdin saç ekim merkezine forumu araştıyordun sanırım?

Saç ekimi aşamalarında saç alımı yapıldıktan sonra 3 saat bekletmek kanal için bunun kanal açma sürecide var Hem saç ektiren kişiye büyük eziyetdir hem saç ektiren kişiyi önemsemeyen bir davranıştır
Saçların o kadar süre dışarıda kalma riskini de ekleyelim

Bu davranışın hiç bir  açıklaması olamaz bir şey olmaz demek yerine özür dileyip ücret iadesi gerekirdi bir kişi bu merkezi seçiyorsa tüm işlemler düzenli planlı şekilde olmalı bunun aması yok bunu yapmaya haklarıda yok. Bence bu durumu kabul etmemen gerekir.
Global Moderator

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2022, 22:18:38 »
Şuan benimle ilgilenen kişiye yazdım cevap vermesini bekliyorum. Ben 3 kere söylesim bak bu aldıklarınızın beklemesi iyi değil diye ama yok yok biz onu özel sıvı ile koruyoruz diyor.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2022, 00:02:44 »
geçmiş olsun hocam umarım greftlerin zarar görmemiştir ,ekim merkezi bu konuda oldukça hatalı ama sen genede çok takılma bu olaya .olan olmuş umarım dayanaklı çıkar greftlerin ve çoğunluğu çıkar saçların.

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 09 Ağustos 2022, 13:03:09 »
teşekkür ederim. İnşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2022, 13:35:44 »
Şuan benimle ilgilenen kişiye yazdım cevap vermesini bekliyorum. Ben 3 kere söylesim bak bu aldıklarınızın beklemesi iyi değil diye ama yok yok biz onu özel sıvı ile koruyoruz diyor.

Greftler de sorun olacağını düşünmüyorum ama bu yapılan da hiç doğru bir şey değil belirttiğim gibi artık ekim olmuş bitmiş bundan sonra önemli olam güzel bir sonuç alman ama bu hatayımda senin gönlünü bir şekilde alarak telafi etmeleri gerek bişey olmaz demekle olmuyor
Global Moderator

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Ağustos 2022, 17:47:28 »
9. Gün

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2022, 17:48:09 »
9. Gün sizce nasıl gidiyor?

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2022, 21:02:59 »
Greftler de sorun olacağını düşünmüyorum ama bu yapılan da hiç doğru bir şey değil belirttiğim gibi artık ekim olmuş bitmiş bundan sonra önemli olam güzel bir sonuç alman ama bu hatayımda senin gönlünü bir şekilde alarak telafi etmeleri gerek bişey olmaz demekle olmuyor

Çok teşekkür ederim. Söyledim. Birşey olmaz deniliyor. Ben sonuca bakacağım. Sizin dediğiniz gibi şuan yapacak birşey yok.

ubuntum

• Diavel Dark Rider
  • Yeni üye
  • *
  • Çok iste olsun…
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2022, 22:41:44 »
Çok teşekkür ederim. Söyledim. Birşey olmaz deniliyor. Ben sonuca bakacağım. Sizin dediğiniz gibi şuan yapacak birşey yok.
Kafana takma kardeşim bir şey olmaz. Aslan gibi çıkar saçların, efsane de olur. Dert etme kendine bakımını düzgün yap. Vitaminini düzenli al. 
  • Ekim Tarihi: 08.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia, Coraspin
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

If someone can then i can…

ekersemekimeekmezsem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2022, 00:52:29 »
Greftler özel solüsyonlarda bekletiliyor evet ama greftlerin olabildiğince hava ile temas süresinin kısa olması gerekiyor. Greftlerin bekletilmesi bir risk ve ekim merkezi bu riski alıyorsa sonrasında da arkasında durması gerekiyor. Şu anda strese girmemek ve panik yapmamak gerek zaten ekim süreci yeterince stresli bir süreç. Umarım sıkıntısız bir süreç geçirirsin ve istediğin saçlara kavuşursun.

fenerist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2022, 02:01:50 »
bence güzeloalcak bu merkezin kötü bir ekimine denk gelmedim bazıları çok iyi bazıları orta kalite ama kötüsünü görmedim en kötü menmun alırsın bence ama önceliğin kafaya takmamak olsun takarsan korktuğun başına gelir.

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2022, 09:18:27 »
Kafana takma kardeşim bir şey olmaz. Aslan gibi çıkar saçların, efsane de olur. Dert etme kendine bakımını düzgün yap. Vitaminini düzenli al.

Çok teşekkür ederim vitamin olarak ne alıyım?

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2022, 09:19:23 »
bence güzeloalcak bu merkezin kötü bir ekimine denk gelmedim bazıları çok iyi bazıları orta kalite ama kötüsünü görmedim en kötü menmun alırsın bence ama önceliğin kafaya takmamak olsun takarsan korktuğun başına gelir.

Teşekkür ederim

ubuntum

• Diavel Dark Rider
  • Yeni üye
  • *
  • Çok iste olsun…
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2022, 09:20:28 »
Çok teşekkür ederim vitamin olarak ne alıyım?
Xpecia al günde 2 tane
  • Ekim Tarihi: 08.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia, Coraspin
Medeks saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

If someone can then i can…

Facebook Twitter Instagram