Gönderen Konu: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde 5400 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 14554 defa)

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
01.08.2022 tarihinde Berkay tulpar saç ekim merkezinde saç ekimim gerçekleşti. ortam gayet temizdi. 5400 greft ektiklerini söylediler SADECE TEK SIKINTIM DÖNORLER ALINDIKTAN SONRA 3 saat kanalları açacak kişiyi bekledik. Sizce bir sıkıntı olur mu bir de nasıl olmuş. Sizin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde saç ektirdim
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2022, 14:45:00 »
bu da 8. gün

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde saç ektirdim
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2022, 14:46:25 »
8. gün dönor bölgesi

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Berkay Tulpar Saç ekim merkezinde 5400 greft saç ektirdim
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2022, 14:49:20 »
sadece bu şampuanı verdiler şuan herhangi bir vitamin vs kullanmıyorum sixze kullanmam gerekiyor mu?

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2022, 15:18:19 »
Hayırlı olsun vertexe doğru saçlarınız da incelme var dökülme devam edebilir finas kullanmanız iyi olacaktır ekiminiz temiz ve sık duruyor on çizgide güzel
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2022, 19:05:33 »
Bu ilacı spnra mı yoksa hemen mi kullanıyım

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2022, 19:25:51 »
donörden greft alınıp 3 saat ekimcinin gelmesini beklemek kabus gibi hay allahım neden bu ekimciler bu kadar gaddar oluyoranlamak mümkün değil ben olsam ortalığı inletirdim.
neyse bakalım olan olmuş umarım greftlerin zarar görmemiştir ve hayırlısıyla çok güzel sonuç alırsın dostum.

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2022, 20:13:28 »
Dedim. Ama yok birşey olmaz desiler. O ananlamıyorsun ki. Sabah 9.00 da başladı akşam 19.00 gibi bitti işlemler. O ara beni de korkutuyor. Ama bakacağız

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2022, 20:39:40 »
Donör den saç alındıktan sonra 3 saat kanal açacak kişiyi beklemek nedemek yaa? Böyle saçma böyle baştan sağma iş mi olur o greftler 3 saat fazla dışarıda bekledi bu nasıl baştan sağma düzensiz bir saç ekim merkezi ben sizin yerinizde olsam 1 kuruş para vermem üstüne büyük olay çıkartırım
Operasyon olacaksa bütün ekip orada seni bekleyecek her şey zamanında olacak.

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2022, 20:42:31 »
Diğer plamlamalarına nazaran ön çizgi daha iyi duruyor sizin ama 3 saat kanal açıcak kişiyi bekledik demen her şeyi çöp etti!!!!  bu nasıl baştan sağma bir saç ekim merkezi? 3 saat operasyonda olan biri bekletilir mi?  bu sıcakta canlı dokuları alınmışken?  (greft) nasıl plansız saçma bir işlem bu? Hiç sesini çıkarmadın mı ? Kızmadın mı ?

Abi doktor değilsin bir b..k değilsin dünyanın parasını sağlıkcı kisvesi altında kazanıyorsun bir de işin iyice bokunu çıkarıp 3 saat adam bekletiyorsun bu nasıl saçma iştir ?

Berkay bey napıyor peki saç ekimi operasyon esnasında ?
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2022, 20:48:54 Gönderen: duman134 »

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2022, 20:45:34 »
3 saat kanal açımını bekledik ne demek ?
Bu adamların düzenli ekibi yok mu dışardan adam mı topluyorlar? Nasıl olabilir bu ? O greftler 3 saat fazla dışarıda beklemiş gayette büyük sorun olabilir. 3 saat bekledin 1 saat de kanal açıldı 4 saat boru değil. Kaç ekim yapıyor bu adamlar günde merkezin yeri neresi sahibi kim ? Ekimi yapanlar kimler yetkileri nedir ?

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2022, 20:50:45 »
Dedim. Ama yok birşey olmaz desiler. O ananlamıyorsun ki. Sabah 9.00 da başladı akşam 19.00 gibi bitti işlemler. O ara beni de korkutuyor. Ama bakacağız

Ne diyecekler bişey olur sorun çıkar diyeceklerini mi sanıyorsun? Bir şey olmasa bile operasyon olan kişiyr böyle bir davranış olur mu? Hangi saç ekimi merkezinde görüşmüş bu? İki dünya bir araya gelse kapısından geçmem öyle bir saç ekimi merkezinin.

Adamı 3/4 saat beklet bir şey olmaz de bu riski hastaya vermeye ne hakkınız var ???

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2022, 20:56:24 »
Bir hastayı tabi doktor varsa hasta olursun sanırım doktor yok? Operasyon kelimesi ciddi bir kelimedir saç ekimi de bir nakil işlemi ciddi bir operasyondur sonuç olarak canlı doku transfer ediliyor. 3 saat kanal açıcak kişiyi beklemek büyük risktir ve sen düzenli planlı bir operasyon için o merkezi tercih ettin güvenerek bu tarz riskleri almak için değil. Bunu yapmaya ve yaşatmaya hakları yok bence böyle bir riske maruz kaldığın için plansız bir saç ekimi yaptıkları için senin ücretini iade edip merkezin özür dilemesi olası bir problemde arkanda olmaları gerek. Sanırım belirli bir ekipleri yok toplama ekipleri var sağdan soldan bu da bu şekilde sorunların o merkezde sürekli olduğunu düşündürdü bana.
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2022, 21:41:55 »
Çok haklısınız şimdi ne yapmam lazım. Ben o an birkaç kez söylesim. Birşey olmaz geliyor. Dedi özel bilmem ne su ile koruyoruz dedi. Büyük ihtimal başkasının saçına kanla açılıyordu. Ben şuan çok telaşlandım. Kökşerin tutup tutmadığını nasıl anlarım

Ali Yıldız.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2022, 21:44:54 »
Diğer plamlamalarına nazaran ön çizgi daha iyi duruyor sizin ama 3 saat kanal açıcak kişiyi bekledik demen her şeyi çöp etti!!!!  bu nasıl baştan sağma bir saç ekim merkezi? 3 saat operasyonda olan biri bekletilir mi?  bu sıcakta canlı dokuları alınmışken?  (greft) nasıl plansız saçma bir işlem bu? Hiç sesini çıkarmadın mı ? Kızmadın mı ?

Abi doktor değilsin bir b..k değilsin dünyanın parasını sağlıkcı kisvesi altında kazanıyorsun bir de işin iyice bokunu çıkarıp 3 saat adam bekletiyorsun bu nasıl saçma iştir ?

Berkay bey napıyor peki saç ekimi operasyon esnasında ?

Berkay bey denen kişi hiç görmesim kardeşiymiş o açtı

Facebook Twitter Instagram