Öncelikle nekroz olan yada tribe giren birçok ekim yaptıran arkadaşlarımıza yardımdan çok bilgi kirliliğine dönüşmüş bir forum sezdim.Kendimde nekrozu yaşayan ve hala daha yaşamakta olan ama deliler gibi araştırmalarım sonucu işi fena halde çözmüş birisiyim. Öncelikle nektozmuyum diye soru soran arkadaşlarımıza belli başlı tipler direk 'nerde ekim yaptırdın' 'kaç greft' diye geliyor.ya adam nekroz, senin ben merakını yada kuruluşları kötülemeye çalışma triplerine s.okym.bence bu olayın ekimi yapan kurum yada kuruluşla çok alakası yok.alakası var ama alakası çokta yok. Öncelikle benim nektoz olma sebebimi söyleyeyim,Sigara! Ekim sabahı stresten aç karna peşpeşe sigara içtim. Ekim öncesi kesinlikle sigarayı bırakmalısınız.sigara kan dolaşımıyla ilgili büyük problemdir.sigarayı kesmezsen nekroz o-lur-sun. Umarm ekim yaptırrmadan önce okuyan bikaç kişiyi bu yazıyla kurtarabilirim.ekim öncesi kesinlikle kahvaltı etmelisiniz.ekim sonrası kesinlikle ama kesinlikle sigara içmemelisiniz.ben içtim. Okumamıştım çok fazla takıntılı değildim içmiştim çünkü nekrozdan bilgim yoktu.oldum öğrendim.şimdi nekroz oldum ne yapabilirim yada kafamdaki nekrozmu soru ve triplerini aşın çnkü evet kafanızdaki nekroz yada nekroz olma ihtimali var. Bunun bir tedavisi yada ön müdahalesi yok. Antibiyotikle ilerliyoruz sonrasında fito krem.doktorunuzun haberi yoksa hemen danısın antibiyotikleri arttırıyorlar çünkü.10.gün yıkamaya kadar bu şekilde ilerlemek zorunda.yıkamadan sonra hakkınızda hayırlısı.görseldeki fotom 7.günüm 3gün sonra kabuk dökme yıkamam var bakalım ne olacak.herkese sigarasız günler.
Nekrozda olmuşsun ama hala işi FENA HALDE ÇÖZEMEMİŞSSİN..
“Sigara içersen nekroz olursun” gibi bir iddia çok yersiz ve hızlıca doğrulanabilinir bir bilgi.
2 ekim yaptırmış birisi olarak ben ilk ekimden 20 gün önce sigarayı bıraktım ve ekim sonrası 8 ay kadar içmedim. Ufak bşr nekroz durumu yaşadım.
2.ekimde ise sigarayı hiç kesmedim, seans arasında dahil olmak üzere sigara içtim. Sıfır sıkıntı..
Kişisel tecrübeleri gebel geçer bilgi olarak savunmak dogru bşr durum degil.
Sigara içilmese iyi tabiki her açıdan ama nekrozdaki etkisi %1 i geçmez ..