Iron Maiden merhaba, ve tesekkurler hizli yorum biraktigin icin.
36 yasimdayim ve sac dokulmem 20 yasimdna beri devam ediyor. Ancak 23-33 yaslarim arasinda finasteride kullanarak cok ciddi anlamda gür şekilde saclari canli tuttum. Ancak 33 yasimda fiasteride birakip sadece Rogain ile devam etmekteyim. saclarimin su anki hali son 6 ayda oldu. tespitinde cok dogrusun, 6 ay öncesi durumumla kiyaslarsam eger evet agresif bir dokulme donemi yasiyorum diyebilirim. Su an duzensiz sekilde %5 minoxidil ve azelaic asit karisimi solusyon kullaniyorum ancak tolerans oldugunu dusunuyorum ve birakmaktan yanayim. Ki genetik kodlanmis tum saclar dokulsun ve alacagi son hali alsin istiyorum. Ote taraftan dokulme tipi olarak babamin bir ikiziyim diyebilrim ve kendisinin de benim fograflarimdna cok az daha fazlasi dokulmus durumda yasi 66 oldugu halde. bazan "acaba daha fazla dokulmez; yoksa son hali bumudur, ektirsemmi" diyede dusunmuyor degilim. Klinik ve doktorlarin cok objektif yaklasip evet beklemelisin diyeceginide dusunmuyorum acikcasi. Yani ikilemde kaldim diyebilirim.
teşekkurler tekrar.