Gönderen Konu: Şahin Çelik 3950 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 8556 defa)

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şahin Çelik 3950 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2022, 22:30:37 »
Tabiki de hocam bir yılın sonunda ki görüntü önemli bizde ekim yaptırdık bizde geçtik ön çizgi yamuk mu oldu, kabuk dökümünden sonra acaba bazı saç telleri olacak dökülen bunlar tutmadı mı, işte çizgi çok mu geride  böyle zihin sürekli strest olacak şeyler üretiyor bir yılın sonunda görüntü gereken kurallara uyulduğunda insanı mutlu ediyor şahin hocanın ekimlerinin başarı oranı da yüksek en ufak aksiliklerde de yanında oluyor o yüzden siz bu sürecin tadını çıkarın kabuk dökümünden sonra ki görüntüyüde atın döneri atın insanlar bilgilensin :)

academician

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2022, 23:24:05 »
Geçmiş olsun ben de geçen hafta ekim yaptırdım muhtemelen sizden birgün sonraydı, ekim sonrasi araca inerken binerken çok riskli gerçekten umarım iyi sonuçlar alırız. Bende 7. Gundeyim kabuklar çok rahatsız ediyor. Kafa arkasindaki uyuşukluk hissi de geçmedi.
  • Ekim Tarihi: 05.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Evocapil Tablet ve Şampuan, Aspirin, Wellcare Vitamin D, Magnezyum, Omega3, B12, Regrow Sprey, Aylık Prp

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Ağustos 2022, 00:15:56 »
uyuşukluk kaşınma karıncalanma  ekim yerinde batmalar bunlar olur hocam belli süre sonra normale dönecek hatta 3 4 ay  ekim yerinde biraz daha farklı hissetme olur en nihayetinde 6. aylardan sonra hatta 1. seneden sonra tamamıyla normale dönme olur kolay değil ekim travması kanallar açılıyor döner de aynı şekilde daha da düzgün hale gelir

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2022, 02:05:07 »
Tabiki de hocam bir yılın sonunda ki görüntü önemli bizde ekim yaptırdık bizde geçtik ön çizgi yamuk mu oldu, kabuk dökümünden sonra acaba bazı saç telleri olacak dökülen bunlar tutmadı mı, işte çizgi çok mu geride  böyle zihin sürekli strest olacak şeyler üretiyor bir yılın sonunda görüntü gereken kurallara uyulduğunda insanı mutlu ediyor şahin hocanın ekimlerinin başarı oranı da yüksek en ufak aksiliklerde de yanında oluyor o yüzden siz bu sürecin tadını çıkarın kabuk dökümünden sonra ki görüntüyüde atın döneri atın insanlar bilgilensin :)
Yarın gündüz gözüyle atayım. Şu an dönor bölgem iki numara uzadi. ancak o kadar homojen almış ki şahin bey ne bir iz var ne de belli eden herhangi bir şey. Gerçekten insan hep sorun arıyor. Sorun arayınca da bulmamak mümkün değil. Bide benim gibi biraz obsesif kompulsif olunca :)
  • Yaşınız 25
Şahin çelik saç ekimi sonuçları
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2022, 02:08:24 »
Geçmiş olsun ben de geçen hafta ekim yaptırdım muhtemelen sizden birgün sonraydı, ekim sonrasi araca inerken binerken çok riskli gerçekten umarım iyi sonuçlar alırız. Bende 7. Gundeyim kabuklar çok rahatsız ediyor. Kafa arkasindaki uyuşukluk hissi de geçmedi.
Teşekkür ederim. Uyuşukluk hissi nispeten daha iyi şu an. Yavaş yavaş geçiyor. Bence tamamen eskisi gibi olması en az bir ayı bulur. Benim boyum da biraz uzun. Her zaman araba tavanina hafif surter. Bide uyuşuk olunca insanın kafasının yarısi yok gibi oluyor. Çok dikkat etmek gerekiyormus. Daha yapacak bişey yok :-[
 Bu arada prp'yi yine Şahin beyin kliniğinde mi yaptıracaksiniz? Ben de düşünüyorum da.
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2022, 02:09:34 »
3 greftten bir şey olmaz kardeşim bu kadar kafaya takma .saçlarını arada nemlendir ve doğru tedavileri uygula yeter gerisini zamana bırak.
Teşekkür ederim kardeşim. İnan her gün bu dediklerini kendime tekrarlıyorum. Ama bir türlü akışına bırakamadım. Zamanla alışacağım inşallah :)
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2022, 02:27:06 »
Şahin hoca bana başta dedi ki saçlarının kalitesi çok kötü. Ekim yapılır ancak dibi gözükecek beklentini düşük tut. Ve yaparsak saçını 0'a da vuramazsin, vurursan dönor bölgen belli eder. Ben çok üzüldüm. Sonra bir aletle baktı iyi olmadığını yineledi. 3 tane kıl çekti biri sağlam biri orta biri kötü cikti. Yemin ederim ağlamak üzereydim. O anı anlatamam. Sonra dedi operasyona geçtigimizde dönor bölgenden birkaç kök alayım bakalım eğer tatmin etmezse yapmayız. Saçımı kazıyıp uyusturduktan sonra köklerimi gördü ve içerde dediklerimi unut köklerin güzelmiş dedi. Hatta ben defalarca sordum dibi görünecek mi diye falan hayır iyi olur dedi. Bunları deyince icim çok rahatladı. Eğer benim gibi pimpirikli biriyseniz, şahin bey ve Ergin bey gibi insanlar büyük bir nimet :) adamlar hem çok realist hem de ekimlerinin arkasindalar. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar gerisi sizin genetiginize ve diğer dış faktörlere kalıyor.
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

academician

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2022, 09:39:26 »
Ankara dışında yaşıyorum eğer gitme şansım olursa Prp yi Şahin bey yapacak ama Ankara ya gidemezsem yaşadığım şehirde yaptıracağım.
Teşekkür ederim. Uyuşukluk hissi nispeten daha iyi şu an. Yavaş yavaş geçiyor. Bence tamamen eskisi gibi olması en az bir ayı bulur. Benim boyum da biraz uzun. Her zaman araba tavanina hafif surter. Bide uyuşuk olunca insanın kafasının yarısi yok gibi oluyor. Çok dikkat etmek gerekiyormus. Daha yapacak bişey yok :-[
 Bu arada prp'yi yine Şahin beyin kliniğinde mi yaptıracaksiniz? Ben de düşünüyorum da.
  • Ekim Tarihi: 05.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Evocapil Tablet ve Şampuan, Aspirin, Wellcare Vitamin D, Magnezyum, Omega3, B12, Regrow Sprey, Aylık Prp

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2022, 10:56:00 »
Ankara dışında yaşıyorum eğer gitme şansım olursa Prp yi Şahin bey yapacak ama Ankara ya gidemezsem yaşadığım şehirde yaptıracağım.
ben de Ankara dışında yaşıyorum. O yüzden prp konusunda tedirginim. İşlemi uygularken Ekim alanına zarar vermelerinden korkuyorum
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2022, 12:21:14 Gönderen: Taha Sekin »
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2022, 12:22:27 »
Ekimin 10. Günü dönor bölgem.
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2022, 12:27:26 »
temiz alınmış hocam inanın bu görüntüden daha iyi hale gelecek çünkü dönerde güçsüzleşiyor zayıflıyor sonra o da toparlıyor bu dönemde kaşınma olur pul pul dökülme olur normaldir herşey yolunda sizin için :)

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2022, 23:55:36 »
temiz alınmış hocam inanın bu görüntüden daha iyi hale gelecek çünkü dönerde güçsüzleşiyor zayıflıyor sonra o da toparlıyor bu dönemde kaşınma olur pul pul dökülme olur normaldir herşey yolunda sizin için :)
evet saydığınız herşeyi yaşıyorum 😊
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Taha Sekin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 15 Ağustos 2022, 23:57:19 »
13. Günüm kabuk dökmeye devam ediyorum. Bana biraz seyrek gibi gelmeye başladı ön tarafım. Saç tellerim ince diye mi acaba
  • Yaşınız 25
Ankara saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 16 Ağustos 2022, 00:10:18 »
seyrek değil galiba tekli greft fazla sende ondan olabilir.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2022, 10:21:11 »
Hayirlisi olsun konuyu takipteyim cok guzel planlamis hoca on cizgide gayet estetik artik bu saatten sonra korkma kokler tutundu zor sureci atlstmissin varolan saclarini da korumak lazim takviye kullaniyor musun?
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Facebook Twitter Instagram