Merhabalar değerli forum halkı. Ekim yaptırma hayalimi sonunda gerçekleştirebildim. Darısı tüm saç sorunu yaşayan arkadaşların başına inşallah. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ekim yapmada bana en büyük desteği hiç tanışmamamıza rağmen siz verdiniz. Farkındasınızdır belki konularınız üye veya üye olmayan bir çok insanı bilgilendirip saç ekimi için ilham veriyor, ben de onlardan biriyim. Oluşturduğunuz bu güzel forum ve paylaşımlarınız için hepinize bir teşekkürü borç bilirim.
Ben 21 yaşımdayım ve 14 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor. Saçlarımın dökülmesi durunca ve saç şeklim sonunda babamın saç şeklini alınca bu saça ekim şart artık dedim. Bütçeme en uygun ve bana en yakın merkezi seçip saç sorunumu çözmek için büyük bir adım atıp randevu oluşturdum.
İşlem öncesi tok karna gelmem ve mümkünse çok ağır yağlı yemekler yememem söylenmişti. Ben de buna uyarak bir kase çorba içtim ve evden çıkmadan önce de biraz meyve atıştırdım. Kliniğe gidince ilk iş kan alındı ve donör bölgem iyice kontrol edildi. Kontroller sonucu ekime uygun olduğum belirlendi ve işlemlere başladık.
Saç ekim operasyonum dün yani 06.08.2022 tarihinde yapıldı. Yaklaşık 8 saat sürdü.
Yapılan ilk işlemde saç çizgim kabataslak belirlendi ve greftler alındı. Greft alımı ve saç çizgisini Büşra Hanım yaptı ve galiba 2 saat sürdü. Greftler alındıktan sonra yemek molası verdik. Ardından saç çizgim net bir şekilde çizildi çizgimin belirlenmesi neredeyse 20 dakikayı buldu. Çizgi belirlendikten sonra kanal açma işlemi başladı. Kanal açmayı da Büşra Hanım yaptı ve 2 saat civarı sürdü. Kanal açmadan sonra bence en uzun süren ve en bunaltıcı bölüm başladı: Kökleri yerleştirme. Kök yerleştirme işlemini Osman Bey ve Ayşe Hanım yaptı. İşlemler bittikten sonra pansumanım yapıldı, bilgilendirme yapıldı ve eve döndüm. Ekip sağolsun eve kadar eşlik ettiler. Yaptıkları bu güzel iş ve samimiyetleri için tüm Can Saç Ekimi ekibine de teşekkür ederim.
Benim deneyimim bu şekilde oldu aşağıya fotoğraflar bırakıp elimden geldiğince konumu güncelleyip benzer durumdaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacam.
Ekimim hakkında iyi kötü görüşlerinizi, varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar, sevgiler.