2019 dan bu yana proscar kullanmaktayım. Bu süreçte xpecia biotin kullandım. Şu an da tedavime proscar megnezyum tablet, biotin vitamin komplex, OMEGA 3, kullanmaktayım. Ek olarak kan testi verdim 1 hafta önce demir ve feritin değerlerim diplerde. Demir tedavisine başladım. 3 yıllık finasterid serüveninde 2 sene önce saç ekimi yaptırdım. Sırasıyla saç ekim öncesi sonrası ve güncel halini paylaşıcam. Paylaşmadan önce minoxile de değinmek isterim. 18 yaşlarım dokulmemin ilk başlarında kullanmıştım ve çok güzel sonuç aldım. 1 sene sonra bıraktım ve yıkıma yol açtı. Verdiğinden fazlasını götürdü. Daha sonra tekrar başladım ama bir türlü eskisi gibi verim alamadım. 25 gibi tamamen bıraktım minoxili. Gözlemlerime gelecek olursak. Ekim sonrası sonuçtan memnundum ama son 4 aydır dokulmem tekrardan şiddetlendi. Onca takviyeye ve finasteride rağmen.. kafa derim sert özellikle Ekim olan bölge. Ara ara masaj ve dermastamp ile iğneleme yapıyorum. Asıl problemim saçımın ve yüzümün yağlanması. Sabah duştan çıkıyorum akşam üstü alnım parlamaya başlıyor ve akşama saçlarım yağlı bir hal alıyor. Yağlanmanın arttığı zaman dokulmem de şiddetleniyor. Finasterid bende işe yaramıyor. Yakın zaman da hormon testi yaptırdım ve Total testesteronum 900e yakın çıktı. Yaşım 28 ve yaşıma göre fazla bu oran.. finasterid etkisimidir bu durum. Dutadteride geçsem yağlanmayı keser mi ya da onerdiginiz bir tedavi yöntemi var mı?. Birde demir oranlarimin bu kadar düşük olması saç dökülmemi arttırmış olabilir mi? Çünkü finasteride rağmen vertexin açılmasını anlamıyorum. Çünkü finasterid en fazla vertexte etkili. Süreçle ilgili merak ettiklerini cevaplamaya çalışacağım. Sizlerden de nasıl bir yol izlemeliyim.??