Gönderen Konu: Saçların durumu, tavsiye isteği  (Okunma sayısı 539 defa)

sunsickday

• Yeni üye
  • *
Saçların durumu, tavsiye isteği
« : 06 Ağustos 2022, 20:30:11 »
Yaş 23

2 aydır finasteride kullanıyorum. Sanki banyoda artık daha az dökülüyor. Saçım zaten ince, hiç şekil almaz, sabit durmaz vs. Saç arkası hafif seyrek ama öne göre çok çok daha iyi.

Minoxidil forumda hiç önerilmiyor, bırakınca geri dökülecekse başlamayasım pek yok. Ama sorunum da şakaklar kararsızım. Bir diğer neden saçım ve yüzümde seboreik dermatit çok çabuk oluyor. Burun kenarımda ve saçımda. Minoxidil de azdırıyor seboirek dermatiti. Bu yüzden hiç bulaşasım yok.

Norwood kaçım? Siz ne önerirsiniz?

Şuan pek bir dökülme yok ama saçım hiç yandan taranmıyor artık. Ortalara gidiyorum biraz. Ne yapsam bilemedim.

sofarsogoodsowhat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçların durumu, tavsiye isteği
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2022, 00:20:39 »
Benim daha 16 yaşından böyle 23'e geldiğimde ne olacak bilmiyorum.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçların durumu, tavsiye isteği
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2022, 03:21:58 »
Yaş 23

2 aydır finasteride kullanıyorum. Sanki banyoda artık daha az dökülüyor. Saçım zaten ince, hiç şekil almaz, sabit durmaz vs. Saç arkası hafif seyrek ama öne göre çok çok daha iyi.

Minoxidil forumda hiç önerilmiyor, bırakınca geri dökülecekse başlamayasım pek yok. Ama sorunum da şakaklar kararsızım. Bir diğer neden saçım ve yüzümde seboreik dermatit çok çabuk oluyor. Burun kenarımda ve saçımda. Minoxidil de azdırıyor seboirek dermatiti. Bu yüzden hiç bulaşasım yok.

Norwood kaçım? Siz ne önerirsiniz?

Şuan pek bir dökülme yok ama saçım hiç yandan taranmıyor artık. Ortalara gidiyorum biraz. Ne yapsam bilemedim.
Finden devam et 4-6ay arası ilk sonuçları almaya başlarsın yavaş yavaş

Facebook Twitter Instagram