Anket

2022_23 sezonu ipi kim göğüsler ?

Başaksehir
2 (3.3%)
Beşiktaş
13 (21.3%)
Fenerbahçe
16 (26.2%)
Galarasaray
24 (39.3%)
Konyaspor
0 (0%)
Trabzonspor
6 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 61

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 3035 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #91 : 09 Ocak 2023, 08:29:42 »
 okanlık bişi yoktu maçta koçluk jesusluk altaylık bişi vardı maç kopana kadar gsde normaldi fbde zaten bişi yoktu topla oynama geri dunstukten sonak pozisyonlar falan onlar faso fiso.fb buyuk maçlarda gol bile atamıo kaleciside yumurtlayınca yenilio.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 09 Ocak 2023, 18:27:20 »
 başak demir maçı daha güzel.dun tek taraflı gs ter attı gitti.eskiden kadıköye gs gelirken fazla yemesek yeter derdi maç bitsin gidelim derdi dun fb taraftarı dedi 2 ye 3 e razıyız dedi bir ara dahada fark artardı.koç çıkmış maçtan sonra roportajda ne uzuntu ne stres o ruh hali bunca senenin basarısızlığını ozetliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 14 Ocak 2023, 17:56:56 »
 mert gunokta amma hata yaptı onunda saçlar bir iyi bir kotu.gsnin u_19 takımı fbye 4 atmış demekki bazı şeler tesadüf değil.ts basak iyi maç olabilir
 ts aldı maçı daha doğrusu uğurcan aldı.bir kaleci kumede dusurur sampiyonda yapar diye daum bedava dememiş.avcı buyuk maçlara farklı normal maçlara farklı hazırlanıyor sampiyonluk rehavet yapmış.skordan dolayı ts yaslandı ama bu basakta zirveyi zorlar.
 fb bugun maça ateşten gomlekle çıkıyor.zor bir maç her yonden bayağı zor
 fb bu galibiyete tav olmasın.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2023, 22:25:31 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 23 Ocak 2023, 22:12:54 »
mert gunokta amma hata yaptı onunda saçlar bir iyi bir kotu.gsnin u_19 takımı fbye 4 atmış demekki bazı şeler tesadüf değil.ts basak iyi maç olabilir
 ts aldı maçı daha doğrusu uğurcan aldı.bir kaleci kumede dusurur sampiyonda yapar diye daum bedava dememiş.avcı buyuk maçlara farklı normal maçlara farklı hazırlanıyor sampiyonluk rehavet yapmış.skordan dolayı ts yaslandı ama bu basakta zirveyi zorlar.
 fb bugun maça ateşten gomlekle çıkıyor.zor bir maç her yonden bayağı zor
 fb bu galibiyete tav olmasın.
ne bu ite kaka.yensen ne olur.ne kadar dayancak bu takım.kadro yok bişi yok fbde.baskandan kurtulmadan bu iş olmaz.bjkde alttan gelcek aboubakar işi goturur.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2023, 23:35:21 Gönderen: emekli kel »

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 24 Ocak 2023, 00:13:17 »
Lig benim için bugünkü maçla bitmiştir bı maç zevkimiz vardı onuda elimden aldilar
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 24 Ocak 2023, 08:31:16 »
 siyaset reyting derken sampiyon istediği gibi belirleniyor.fbnin ite kaka kazanması fbye kotuluk.takılsa ya kongre ya hoca değişir bari sampiyonluğa oynar ismail kartalla.fb kendini avutmasın.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 24 Ocak 2023, 19:28:17 »
hakemlerde ıq yok en büyük sorun bu yan topa bile pasifte adam var diye ofsayt kararları çıkan bir ligten bahsediyoruz.
süper lig iyice çığrından çıktı futbolcular sahada nasıl numaradan düşerimde faul alırım kafasında oynuyorlar bu kadar düşük ıq lü hakemin olduğu ligte maç başına 30,40 arası faul çıkmasına şaşırmamalı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 24 Ocak 2023, 20:24:17 »
 lig siyasi.sampiyon falan şimdiden bellidir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 02 Şubat 2023, 22:15:11 »
  koçla bu kadar.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2023, 22:33:45 Gönderen: emekli kel »

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 05 Şubat 2023, 22:10:53 »
bugünkü Trabzon maçı gösterdi ki şampiyon Galatasaray olur.
not: Beşiktaşlıyım
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 05 Şubat 2023, 22:16:27 »
 gs bjk cekisir diyordum lig bası ama gs basakla cekişir o kadroyla zaten olur.fbde koç varken faso fiso.bjk yanlış hocayla basladı gsnin kadro bu zayıf lige zorlanmaz he ne olur her sene olduğu gibi reyting katarlar işe falan.yakınlaştırırlar takımları biraz gs fb basak yapabilirler bjkde altan gelebilirse falan ama gsnin kadro zaten bu ligi rahat ezer

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 05 Şubat 2023, 22:24:10 »
Kesinlikle katılıyorum.
şenol güneş geldiği gün ben bu sezon izlenmez dedim beşiktaş. zaten oyuncularında oynayası yok top benden çıksında nereye giderse gitsin modundalar. cenk hariç
Ardayı 77 de alan hocaya şüpheyle bakarım ben :D fenerde zor
galatasaray hem oyunu domine ediyor ve bence en önemlisi futbolcular oynamak istiyor.
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 19 Şubat 2023, 20:09:56 »
 aslında kavgalı takımları dostluk maçı yaptırıcan seyircileri karısık oturtucan gelirleri depreme bağışlıcan.olimpiyat stadında falan.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 19 Mart 2023, 21:10:20 »
 ite kaka reyting yapıolar ligte.işi sona gs fb maçına bırakmaya calısıyorlar.kimseninde salladığı yok zaten artık ligi.

Facebook Twitter Instagram