Anket

2022_23 sezonu ipi kim göğüsler ?

Başaksehir
2 (3.3%)
Beşiktaş
13 (21.3%)
Fenerbahçe
16 (26.2%)
Galarasaray
24 (39.3%)
Konyaspor
0 (0%)
Trabzonspor
6 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 61

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 3027 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #31 : 01 Ekim 2022, 19:06:29 »
 Demir 10 kişi bile iyi top oynadı.fb ve gs maçlarında hakemler aleyhine duduk çaldı.
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2022, 22:03:22 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 02 Ekim 2022, 22:28:00 »
 fb için inönüden 1 puan iyidir bjk içinde kadıköyden 1puan iyidir.maçtan once zevksiz golsuz kıt geciceği belliydi.anladığım sistemi takımları birbirinden ayırmamak ustune kuruolar puantajı eşitleme peşindeler .ingiltere derbisi vardı onun yanında bizim derbi 3.sınıf kalır.arda gulere bjk seyircisinin ilgisi guzel bir olaydı.tbr edilcek bir olay.arda gülere jesus niye soğuk
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Ekim 2022, 14:03:00 »
10.hafta okan buruk istifa basliklari acilmaya basladi forumlarda fazla bi ömrü yok hic yasam belirtisi vermiyo sürekli ölüm tribinde oynatiyo takimi , jorge jesusunda oyun sistemi cözülmeye basladi sürekli penaltilarla kurtuluyo karagumruk kadikoyde 4 atti yetersiz kadrosuna ragmen besiktasin hocasi kötü kadrosu yetersiz trabzon bu sene sampiyon olamaz fatih terim geri dönerse bu kadroyu uçurur
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2022, 14:09:16 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 16 Ekim 2022, 14:07:22 »
puahahahaaa zımparator mu dgpsdgpsşdgss
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 16 Ekim 2022, 14:07:56 »
10.hafta okan buruk istifa basliklari acilmaya basladi forumlarda fazla bi ömrü yok hic yasam belirtisi vermiyo sürekli ölüm tribinde oynatiyo takimi , jorge jesusunda oyun sistemi cözülmeye basladi karagumruk kadikoyde 4 atti yetersiz kadrosuna ragmen besiktasin hocasi kötü kadrosu yetersiz trabzon bu sene sampiyon olamaz fatih terim geri dönerse bu kadroyu uçurur

iyi iyi bütün kan vitaminler saçlara gidiyor maşallah
  • Yaşınız 25
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Ekim 2022, 14:53:24 »
iyi iyi bütün kan vitaminler saçlara gidiyor maşallah
O senin beynine göre iq seviyene göre öyle herkesin herseyi görmeye anlamaya beyni yetmez bu forumda bile insanin ektirdigi yer iq seviyesi hakkinda ipucu veriyo
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2022, 15:02:19 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 16 Ekim 2022, 15:52:18 »
O senin beynine göre iq seviyene göre öyle herkesin herseyi görmeye anlamaya beyni yetmez bu forumda bile insanin ektirdigi yer iq seviyesi hakkinda ipucu veriyo

peki:)
  • Yaşınız 25
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 16 Ekim 2022, 16:57:49 »
 okanın gidip terimin geliceği zaten belli.okan hoca olmalı onunda akıl hocası terim olmalıydı.onun ondan akıl almalıydı 2 3 sene terim onu calıstırdıktan sonra hocaya hocalık yaptıktan sonra onu yanlız bırakmalıydı.tabi bunlar benim gorusum.maçlardan once yayıncı kuruluşta bakıyorum okanın canlı yayında maç oncesi  roportaj verirken haline gırgırında işin makara yapıo falan sanki az sonra halı saha maçı baslıcak.okan bulunduğu yerin hoca olarak ciddiyetini kavramamış.terim ne kadar erken gelirse o kadar kardır.daha fazla puan kaybı yasanmadan gelmeli.gecen sene 4 maç yardımcı antrenor fbyi çalıştırdı 1 galibiyet aldı sonra ismail hoca geldi.eğer o 4 maçıda o çalıştırsa belki fb sampiyon olcaktı.gs gec kalmamalı.bu kadro terimin basarılı olabileceği ona hitap eden kadro.bugun city liverpoll maçı var 18 30 da tum sezon o maçı bekliom.felaket oluyor maçları liverpol kotu ama bugun derbi bu havası baska olur.psg marsilya var birde bizde bjk ts var ispanyadada derbi var hepsi aynı gun için hazırlanıyor

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 16 Ekim 2022, 17:09:25 »
GS'liler bence bu Terim sevgisiyle kulüplerini küçük düşürüyorlar. Galatasaray Terim'den büyüktür. Köklü bir mekteptir en başta. Terim yakışmaz; Okan Buruk ise takıma heyecan katamıyor ama bu heyecanı Terim'de aramak nerden baksan fanatizmdir, at gözlükleri takmaktır. Terim görmek isteyen açsın belgeselini izlesin. Mafya-vari adamlardan bıktık artık.
  • Yaşınız 25
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 16 Ekim 2022, 17:28:30 »
 fbliyim.terimide sevmem lobiside ortada ama türk futboluna damga vuran isim olduğuda bir gercek.42 yasındayım topçu klup baskanı hoca şu bu desen tek isim kimdir diyince ilk aklıma terim gelir.bağları kanalları lobisi herkes biliyor bunları ama çok faydalı bir adam oldu gsye ve  türk futboluna.tabi bu benim dusuncem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 16 Ekim 2022, 22:10:03 »
 gs mağlup ts bjk berabere fbye buyuk piyango.kolay deplasman değildir ankara  fb bu avantayı kaçırmamak için canla basla oynamalı.
 fb zor deplasmanı net skorla aldı.pek iyi oynamadı ama zaten golu erken buldu skoru korumaya calıstı 2.cisi sansı golu ankaragücü 60 dk iyi saldırdı zaten geride normal olan bu.şu yada bu rakipleri bu kadar kaybetmişken zorlu ankara deplasmanından fbnin kazanması onemliydi kazandı.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2022, 00:08:19 Gönderen: emekli kel »

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Ekim 2022, 22:17:13 »
Fener bu oyun anlayışı ile fazla ilerlemez görürsünüz şampiyon engellemelere rağmen Galatasaray olacaktir
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 20 Ekim 2022, 22:22:17 »
 gsde okan gider terim gelir .fb kucuk maçlarda iyi buyuk maçlarda aynısını oynamadı.kucuk maçları alıp buyuk maçlarda en azından berabere kalmalı.gs bjk arasında gecer gibime geliyor basak yada.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 23 Ekim 2022, 22:05:07 »
 fb rossinin kişisel becerisiyle istediğini aldı.gs maçı seyir zevki yüksekti artık yavas yavas terim sesleri baslar.hakemler gene berbat otesi.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2022, 23:36:59 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram