Anket

2022_23 sezonu ipi kim göğüsler ?

Başaksehir
2 (3.3%)
Beşiktaş
13 (21.3%)
Fenerbahçe
16 (26.2%)
Galarasaray
24 (39.3%)
Konyaspor
0 (0%)
Trabzonspor
6 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 61

Gönderen Konu: Yeni sezon kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 3028 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yeni sezon kim şampiyon olur?
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2022, 19:52:43 »
 26 yıl sonra şampiyonlar liginde yokuz.dun gece değil ts türkiyeden karma takım çıkarsan o dandik danimarkalıları eleyemezdi.ülkede futbol tamamen masa basının eline bakarsa sonuclarda boyle olur.artık klup baskanları kadro kurmaya şuna buna bakmıyor siyaseti arkasına almaya bakıyor.çünki sıralama masa basında belirleniyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Ağustos 2022, 23:51:21 »
 zaten klasik beraberlik maçıydı.maçtan once ısınırken tsnin kaleciyi gordum beden dili uğurcanı hatırlattı ozguveni.eşme dostuma bu cocukta hayat var dedim.uğurcanda ilk tecrubesiz zamanında ozguvenliydi.toplar ustunede gelse kaleci puanı aldı.bu cocuk uğurcanla beraber tsye yıllarca kaleci aratmaz tabi çalışması kendini geliştirmesi gerek boş biri değil.ts bu kadar eksikle yenilmiyorsa ileride takviyeler oturunca iş yapabilir.kaleci iyise 1 puan cepte golcu iyise 3 puan geliyor.santrafor biraz tutuktu.ömür olsa yapardı ona asist.gs aykut kocamanın fbsi gibi.yemeyeyim nasılsa bir gol atarım diyor maçları kısır geciyor.zaten bu zamanlar iyi oynamak beklenemez futbolda erken form tutmam iyi değildir bjk ve fb o hatayı yapma yolundalar cabuk dusus yasayabilirler.gomis son vuruu yapsa gene maçı alcaktı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Ağustos 2022, 19:40:16 »
cornelius gidiyormuş son haftalar isteksizdi.ben olsam ne yapar ne eder tutarım sorun para ise.umut bozuk geliyormuş tsye.ali koç olsam fbye dısardan forvet aramaz bu umut bozoğu alırdım.ts onu almakla iyi iş yaptı

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Ağustos 2022, 18:09:45 »
beşiktaş bu sene çok iyi,ilk yarılarda oynadığı futbolu ikinci yarılarda sürdürememesi en büyük eksiği ,bunu çözerse kimse tutamaz beşiktaşı.
hocaları teknik anlamda çok iyi ama oyucu seçimi konusunda biraz zayıf.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2022, 21:57:52 »
 oyuncu seçiminde eleştirilio.basta vurayım maçı sonra skoru korurum alanya maçındaki gibi buyuk bir aksilik olmazsa diyor..futbolda erken form tutan cabuk düşüş yasar ondanda skoru garantiledikten sonra takımı dinlendiriyor olabilir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 01 Eylül 2022, 00:07:46 »
 maxi gomez tsye gelmiş.corneliusun yarısı olamaz bence.tabi cornelius gidicem dediysede zorla tutamazsın.tutarsanda oynamaz trip yapar.maxi gomezi fbye istemiodum.umut bozok bence tutucak tsde.yusuf yazıcı kiralık tsye gelebilirmiş gelirse çok iş yapar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2022, 20:27:41 »
 tff binasına toplantı yapıldığı sırada kurşun açılmış mafya kokuyor iş

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Eylül 2022, 01:56:22 »
tff binasına toplantı yapıldığı sırada kurşun açılmış mafya kokuyor iş

kim mafya kim değil ortalık toz duman  :)

seko94_34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Eylül 2022, 10:57:33 »
fenerbahçenin şampiyon olabileceğini sanmıyorum

Lig sonu sıralamam şu şekilde

1 - Beşiktaş
2 - Trabzonspor
3 - Galatasaray/Fenerbahçe

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2022, 11:14:52 »
 akşam sosyal medya yıkıldı ronaldo fbye geliyor diye tff kurşunlandı hemen manipile amançlı boyle bişi ortaya uydurdular.sarhoşlar kurşunlamışmış fanatiklikten binayı bizde yedik.zaten bu ulkede imara açılması gereken yeşillik alanları tinerciler yakar mezarlıkta iş adamlarını tinerciler öldürür onemli sahısları rastgele yoldan gecen insanlar öldürür ama mafya masumdur hiçbişi yapmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Eylül 2022, 11:33:26 »
kim mafya kim değil ortalık toz duman  :)
herkes mafya.kurtlar vadisini izleyen 3 ergen mafya oluyor.işten çıkartılan 3 işsiz bir araya geliyor mafya oluyor.boyle olmaz bu işin kalite belgesi olmalı gercek mafya insanlar sınavla belge almalı.okullarda bölümleri açılmalı.üniside olmalı.gunumuzde madem gecerli meslek oldu bu işin ustune dusulmeli .kalitelendirilmeli.
 batsu gelmiş.hiçbir fbli istemiyor bjk çöp kakaladık diyor kalite her zaman kalitedir ama adam kendisi oynamayı istemiyor.bjkde performansı ortada larini alırdım ben olsam
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2022, 14:00:40 Gönderen: emekli kel »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Eylül 2022, 11:55:58 »
 dün tsyi hakemler bariz korudu diğer maçlardada korudukları oldu fb ile ts bu sene korunuyor var varken bal gibi penaltıları es gecmeleri saçma.sisayeti arkasına alan yürüyor koçta ondan gecen seneden beri siyasete oynuyor

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 03 Eylül 2022, 15:51:46 »
herkes mafya.kurtlar vadisini izleyen 3 ergen mafya oluyor.işten çıkartılan 3 işsiz bir araya geliyor mafya oluyor.boyle olmaz bu işin kalite belgesi olmalı gercek mafya insanlar sınavla belge almalı.okullarda bölümleri açılmalı.üniside olmalı.gunumuzde madem gecerli meslek oldu bu işin ustune dusulmeli .kalitelendirilmeli.
 batsu gelmiş.hiçbir fbli istemiyor bjk çöp kakaladık diyor kalite her zaman kalitedir ama adam kendisi oynamayı istemiyor.bjkde performansı ortada larini alırdım ben olsam

hahahaha  ;D süper

batsuayi gerçekten çok sürpriz transfer oldu birde tutmazsa vay yönetimin haline taraftar çil çil yer valla.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Eylül 2022, 16:11:03 »
 mafya deyip gecme buyuk sehirlerde kolunu sallasan mafyaya carpıyor.kaç kişiye ekmek veriyor mafya.çalısanlarını sigortalıda yapmalılar.içerdeykende işlemeli sigortaları.
 batsuda memnun olan yok sokaklarda 10 numara kaliteli adamda bjkde yatışspordu.fbdede yatarsa takımda kotu giderse koç çok tepki alır
 dün gece gs adasınada silahlı saldırı olmuş şükür yaralı yok.rant taktik hep
 koç halen içimizde hainler var hakem maçı çok durduruo tsye gondermeler falan yenmişsin halen ezik piskoloji ile hayali dusmanlar secion.eskiden rakip takımın baskanları bu mağlup piskoloji ile fbye sallarlardı koçtan sonra fb sallayan konumuna dustu sallanan konumundan.sen basarılı ol seni kıskansınlar
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2022, 00:21:14 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram