Bugün itibari ile sclinic’te tedaviye başlamış bulunmaktayım. Sizlere kısaca deneyimlerimi aktarıcam. İstanbul/Kadıköy’deki sclinic şubesine gittim. Başta oturduk tedavi hakkında vs konuştuk. Daha sonrasında fiyat konusuna geçince kafam biraz karıştı. Nakit veya havale olursa faiz istemediklerini belirttiler. Tamam nakit olsun o zaman dedim. Daha sonra şahsa ait bir iban adresi verildi (şirket hesabı değildi!) Sonrasında bu yapacağınız işlemler için herhangi bir fatura verecek misiniz dediğimde ise fatura isterseniz %18 kdv ödemek zorunda kalırsınız dendi ben de istemedim. Birde imzalamış olduğum sözleşmenin arka tarafına “yaptırdığım saç çoğaltma işleminin herhangi bir garantisinin olmadığını ve işlemden memnun kalmamam durumda tarafıma ücret iadesinin yapılmayacağını biliyorum ve onaylıyorum” gibi bir şey yazdırıp imzalattılar. Açıkcası biraz tedirgin oldum, fakat kendimi onların yerine koyunca da az çok hallerinden anlayabiliyorum. Müşterilerin tavırları vs… İlk seansı yaptık gayet güzel geçti canım yanmadı, şu an hafif kafam yanıyormuş hissi var bu da serumdan kaynaklı, onun dışında herhangi bir ağrı sızı olmadı. İşlemi yapan hanfendi çok nazik ve güler yüzlüydü. Onun dışında tedirgin olduğum bir konu daha var, kafama enjekte ettikleri şeyin sadece vitaminden ibaret mi değil mi bilmiyorum. Bana anlatılanlara göre 2 ayrı serum var biri vitamin serumu diğeri ise büyüme faktörleri içeren serum. Büyüme faktörü içeren serum daha maaliyetli olacağından sadece kafama vitamin enjekte ederler diye tedirginim. Onun dışında şu an çokta olumsuz yorum yapmam pekte doğru olmaz, henüz yeni başladı tedavim. Toplamda 12 seans olacak 6. Seanstan sonra yeni saçlar çıkmaya başlar dendi. Bakalım görücez sonuç ne olacak. Son seansımdan sonra detaylı bir açıklama yapıcam ve öncesi sonrası fotoğraflarımıda burdan sizinle paylaşıcam.