Gönderen Konu: Saç Analizi Erken Yaş  (Okunma sayısı 921 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Analizi Erken Yaş
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2022, 16:38:08 »
Ön randevu şeklinde olacak, whatsapp üzerinden bilgi aldığımda yaşımın genç olduğunu ve ekim yapılamayacağını söylediler dökülmenin durduğunu söylememe rağmen, ben yine bir canlı olarak göstereceğim. Eğer ekim yapılamazsa Fin kullanmaya başlayacağım ama Fin için sağlık açısından yaptırmam gereken tahlilleri bilmiyorum Hintel hocam. Bir bilgi var mıdır forumda aradım fakat bulamadım ?

O durumu ürolog ile konusmalısın dostum
Saç ekimi içinde fin kullanman gerekiyor şimdiden donör ve kendi saçların güçlenmesi açısıncan
Ve çıkışları daha iyi yakalamak adına.

spreca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2022, 12:54:07 »
O durumu ürolog ile konusmalısın dostum
Saç ekimi içinde fin kullanman gerekiyor şimdiden donör ve kendi saçların güçlenmesi açısıncan
Ve çıkışları daha iyi yakalamak adına.
Görüşmeyi gerçekleştirdik. Erken yaşta çok agresif bir dökülme yaşamış olduğum için ekim yapamayacağını söyledi Hakan hoca. Eksem bile 1 yıldan sonra olanların dökülüp kötü bir görüntü oluşacağını söyledi. Donör bölgemde en fazla 1500 saçlık güvenli bir alan olduğunu bu kafanın kapanması için ise neredeyse 10.000 saç gerwkli olduğunu ifade etti. Bir önerin var mı hintell, psikolojim çok bozuldu gerçekten. Proteze mi yöneleyim ? Fin olayını Hakan hocaya sorduğumda kullanmayı bıraktığında yine döküleceğini söyledi.

spreca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2022, 12:55:01 »
Donör iyi maşallah, genç yaşta ekim uygun görmüyorum dökülme devam edeceği için, ama senin durumun farklı daha ne dökülsün.

Forumu arastirirsan doğru merkezi zaten fark edeceksin,

Mutlaka 2 ekim olarak planlamalisin.
Ilk ekim ön ve üst bölge, en az 1 sene sonra da 2 ekimi tepeye ve ihtiyaç duruma göre ön bölgeye Sıkılastirma, böylelikle donör yipratmadan ve çıkış yüzdesini daha güven de olur.
Maalesef dediğiniz gibi olmadı hocam...

Facebook Twitter Instagram