Dutasta 7.5 ayımdayım, fotoda yazılan crown yerinde saçlar parlak parlak yağlanıyor , ve sağ şakakda yağlanıyor, ağustos ve eylül ayında başladı böyle durum, ve ne hikmetse eylülden beri normal kaliteli uzin ve orta boylu telogen efluvium şeklinde dökülüyor, duşta 50-60 tel, ve her elimi gün içerisinde saçımı taramak ve ya şekil vermek istediğimde 30 tel parmaklarımın arasında kalıyor. Daha önce 3 ay finas kullanmışlığım var ger ikisindinde artıları ve eksileri ile ilgili geniş bir konu açacağım, en kısa zamanda. Dutasa ilk başladığım aylarda böyle durum görmemiştim, tüm psikoljim bozuldu, hiç bu kadar saç dökülmem olmadı şimdiyi kadar, crown seyrekleşti (tepe denilen yer) ek hic bir şey kullanmıyorum, hiç bir zamanda minoxa bulaşmadım, sadece fin finden sonra Avodart ile devam ettim, şu anda pişman gibiyim ( yaş 30, nw 2, 2.5 gibiyim bu kadar zahmet boşuna gitmesine pişmanım, 7.5 ay , 2 günde bir 0.5 mg kullanıyorum, ilk başta 15 gun her gün bir kapsül sonra 2 günde bir hiç aksatmadan. Ben şu olayı testo artışı ile ilgili sanıyoyum. Fazla dht li, fazla , testolu biride değilim, testo kafa dersinde yülseldi, crown bölgesi yağ içerisinde yıkadıltan 1 gün sonra yağlanıyor sağ şakak ve crovnw vertex (tepe) denilen yer . Söylediğim gibi, detaylı bir konu açacağım, fini bırakma nedenin ve dutasta 7 ci ayımda beni üzmesi.