aslında ben de düşünmüyor değilim ne kadar antiandrojen var ne kadar kadınlık hormonu var kürekle doldurup azıcık da minoxla kendi formülümü şişelemeyi. 500 lük 1000 lik de yok tek fiyat. reklamı da kendi öncem sonram ile yapacağım ürünü bizzat ben kendim kullanıyorum diye
Abi zaten Herkes bişey diyor. Saglık sektörü zaten ticaretin aga babası ölüden bile kazanıyorlar.... Yahu ülkede insana deger yok. Doktora bile gidince bi bak şuraya diyorsun. Mesel kafa saç. Genetik yallah. Ben bi doktor youtubedan dinledim.. Bu saçla ilgili adam diyor ki. 2 bakıyorlar bi sag ni sol Anne baba tarafında kellik var mı var derse o zaman genetik vs sepetliyorlar diyor..
Yahu bi patoloji yap deriyi incele saç kalitesine bak kan degeri bilmem ne.. İç organlarda sorun var mı. Metabolik bağırsak karaciğer vs vs diyor adam. Haklı yani.. Ülkede ilgilenen doktorda yok gercekten. Yaz minoxsidil gönder zweig abinin dedigi gibi finasterid vs diyince doktorlar öldürecek gibi bakıyorlar diyor adam. Hep ticarete dönmüş iyice hiç insaf vicdan kalmamış