Gönderen Konu: 😕😕😕  (Okunma sayısı 2163 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: 😕😕😕
« Yanıtla #30 : 04 Ağustos 2022, 17:31:23 »
Başkan şu formül satan adam geçenki kafein için Nescafe koyan adam olmasın?  :D

Olabilir sek istersen 500 3 ü bir arada istersen 1000 lik formüle geçer :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 04 Ağustos 2022, 18:01:37 »
Korkuyu salmış önce minox ü da pas geçmiş ürününü pazarlamış mis gibi adamın yanında çırak olasım geldi :)

1000 lik 500 lük sarı su mavi serum mor güller amcada her bütçeye uygun kellik formülü var :)
Aynen öyle abi. Zaten kime sorsak kendi özel ürünümüz diyorda şu finasterid için niye öyle şey yaptı bilmiyorum.
Hani ben pazarlamak istesem 2sinide al derdim. Ana bu öyle yapmadı enterasan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 04 Ağustos 2022, 18:06:33 »
Aynen öyle abi. Zaten kime sorsak kendi özel ürünümüz diyorda şu finasterid için niye öyle şey yaptı bilmiyorum.
Hani ben pazarlamak istesem 2sinide al derdim. Ana bu öyle yapmadı enterasan

aslında ben de düşünmüyor değilim ne kadar antiandrojen var ne kadar kadınlık hormonu var kürekle doldurup azıcık da minoxla kendi formülümü şişelemeyi. 500 lük 1000 lik de yok tek fiyat. reklamı da kendi öncem sonram ile yapacağım ürünü bizzat ben kendim kullanıyorum diye :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 04 Ağustos 2022, 18:32:52 »
aslında ben de düşünmüyor değilim ne kadar antiandrojen var ne kadar kadınlık hormonu var kürekle doldurup azıcık da minoxla kendi formülümü şişelemeyi. 500 lük 1000 lik de yok tek fiyat. reklamı da kendi öncem sonram ile yapacağım ürünü bizzat ben kendim kullanıyorum diye :)
Abi zaten Herkes bişey diyor. Saglık sektörü zaten ticaretin aga babası ölüden bile kazanıyorlar.... Yahu ülkede insana deger yok. Doktora bile gidince bi bak şuraya diyorsun. Mesel kafa saç. Genetik yallah. Ben bi doktor youtubedan  dinledim.. Bu saçla ilgili adam diyor ki. 2 bakıyorlar bi sag ni sol Anne baba tarafında kellik var mı var  derse o zaman genetik vs sepetliyorlar diyor..
Yahu bi patoloji yap deriyi incele saç kalitesine bak kan degeri bilmem ne.. İç organlarda sorun var mı. Metabolik bağırsak karaciğer vs vs diyor adam. Haklı yani.. Ülkede ilgilenen doktorda yok gercekten. Yaz minoxsidil gönder zweig abinin dedigi gibi finasterid vs diyince doktorlar öldürecek gibi bakıyorlar diyor adam. Hep ticarete dönmüş iyice hiç insaf vicdan kalmamış

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Ağustos 2022, 18:42:43 »
Abi zaten Herkes bişey diyor. Saglık sektörü zaten ticaretin aga babası ölüden bile kazanıyorlar.... Yahu ülkede insana deger yok. Doktora bile gidince bi bak şuraya diyorsun. Mesel kafa saç. Genetik yallah. Ben bi doktor youtubedan  dinledim.. Bu saçla ilgili adam diyor ki. 2 bakıyorlar bi sag ni sol Anne baba tarafında kellik var mı var  derse o zaman genetik vs sepetliyorlar diyor..
Yahu bi patoloji yap deriyi incele saç kalitesine bak kan degeri bilmem ne.. İç organlarda sorun var mı. Metabolik bağırsak karaciğer vs vs diyor adam. Haklı yani.. Ülkede ilgilenen doktorda yok gercekten. Yaz minoxsidil gönder zweig abinin dedigi gibi finasterid vs diyince doktorlar öldürecek gibi bakıyorlar diyor adam. Hep ticarete dönmüş iyice hiç insaf vicdan kalmamış

haklısın kardeşim özellikle özel hastanelere dikkat etmek lazım tabi her işin düzgün yapanı ticarete dökeni ileri gidip ahlaksızca para kazananı var ama sağlık dediğin gibi insan hayatı bu. para için sağlam adamı açıp kapatırlar geçmiş olsun diye de taburcu ederler :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 04 Ağustos 2022, 22:51:12 »
4.5 aydıre fin ve xpecia kullanıyorum dökülmem tamamen durdu  yan etki namına bir şey görmedım
saçın verdiği stresin yanında bu ilacın yan etkiside umrumda olmazdı açıkcası senin yerınde olsam zaman kaybetmeden başlardım kardeş.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2022, 11:39:33 »
4.5 aydıre fin ve xpecia kullanıyorum dökülmem tamamen durdu  yan etki namına bir şey görmedım
saçın verdiği stresin yanında bu ilacın yan etkiside umrumda olmazdı açıkcası senin yerınde olsam zaman kaybetmeden başlardım kardeş.
Abi saç çıkışı oldumu toparlandımı yani gözle görülür şekilde 

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2022, 19:12:40 »
Abi saç çıkışı oldumu toparlandımı yani gözle görülür şekilde
Kardeşim dökülmem durdu vertex bölgem donör bölgem güçlendi

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2022, 21:11:19 »
Kardeşim dökülmem durdu vertex bölgem donör bölgem güçlendi
before after fotografları var mı abi zahmet olmazsa. Birde proscarı burdaki abilerden kullanıyor. Ama doktorlar öcü görmüş gibi bakıyorlar sorunca. Ben bi Eczacıya gittim tip tip baktı prostat kanseri isin ne işin var gibi laf geçti... O dert bu dert ne saçmış ya psikolojimizi bozdu iyice insanlarda kel kel saçınmu dökülüyor vs dedikçe daha kötü oluyo insan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2022, 21:15:03 »
before after fotografları var mı abi zahmet olmazsa. Birde proscarı burdaki abilerden kullanıyor. Ama doktorlar öcü görmüş gibi bakıyorlar sorunca. Ben bi Eczacıya gittim tip tip baktı prostat kanseri isin ne işin var gibi laf geçti... O dert bu dert ne saçmış ya psikolojimizi bozdu iyice insanlarda kel kel saçınmu dökülüyor vs dedikçe daha kötü oluyo insan

Öyle bakan bilmişlik taslayan eczacıya ya da doktora bu etken maddenin 1 mg sinin 30 yıldır tüm dünyada AGA tedavisi için reçete edildiğini bilmiyorsa onun ayıbı ve mesleğine olan saygısını gösterdiğini kibar bir dille ifade edebilirsin.
avodart&minox&xpecia

tedavim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 20 Ağustos 2022, 21:25:29 »
Öyle bakan bilmişlik taslayan eczacıya ya da doktora bu etken maddenin 1 mg sinin 30 yıldır tüm dünyada AGA tedavisi için reçete edildiğini bilmiyorsa onun ayıbı ve mesleğine olan saygısını gösterdiğini kibar bir dille ifade edebilirsin.
sade abi Rabbim seni inandırsın. Şu saç yüzünden konuşamaz hale geldim kendimi ifade edemiyorum. Hep çekingenim.. A sosyal im iyice... Eczacıya bike selam verirken çirkine çekinen verdim. Adamlar suratıma degil gözüme degil kafama bakıyor gibi geldi hep.. Sanki bi hırsızlık namussuzluk yapmışta pısırık kedi gibi hissediyorum kendimi mi. Napıcam ben ya

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 20 Ağustos 2022, 21:29:36 »
Abi kafamda sivilceler felan vardı azaldı kurudukca aldım eskiden çok alevleniyor du şimdi o kadar degil ama gittikçe köyü oluyor.. Avucumun içi ile rahatca deriyi turabilşyorum sert degil deri yumuşak sıktığım zaman kırmızılılar oluşuyor. Acaba bu damar yıllarının açık oldugu anlamına mı geliyor bilemedim iyice kafa yı yedim ya bakarmısınız lütfen

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 20 Ağustos 2022, 21:31:58 »
Tabi burda konum var
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26173.0

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 21 Ağustos 2022, 20:39:49 »
Şimdi benim bu kafa genetik mi 😕

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 27 Eylül 2022, 11:24:56 »
Finasteridden korkuyorsan günde 2 xpecia+omega 3 kullan. Yanına da haftada 1 dermastamp ekle. Hiç bir şey yapmamaktan kat kat iyidir. Günde bir diş de sarımsak yut.
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram