Gönderen Konu: 😕😕😕  (Okunma sayısı 2171 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: 😕😕😕
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2022, 22:59:15 »
Ben 22 yaşındayım.
Bir gün dermotoloğa gittim.
Anlattım durumu, bana ne kullandığımı sordu.
Açıkça finasterid dedim. "Kaç aydır?" dedi.
8-9 dedim.

"Yan etki oldu mu?" dedi
"Yok" dedim.

Konu kapandı. Hiç "Aman uzak dur" falan demedi.

Aynısı aile hekiminde olunca adam öyle bir tepki verdi ki sanki intihar hapı kullanıyormuşyum gibi.
"Sen nasıl böyle bir şey yaparsın? Çıldırdın mı? Delilik bu?" gibi gibi.
Kısaca bu ilacı bilen biliyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2022, 23:15:15 »
aile hekiminde olunca adam öyle bir tepki verdi ki sanki intihar hapı kullanıyormuşyum gibi.

Olamaz olamaz kesinlikle olamaz
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 04 Ağustos 2022, 14:46:58 »
Ben 22 yaşındayım.
Bir gün dermotoloğa gittim.
Anlattım durumu, bana ne kullandığımı sordu.
Açıkça finasterid dedim. "Kaç aydır?" dedi.
8-9 dedim.

"Yan etki oldu mu?" dedi
"Yok" dedim.

Konu kapandı. Hiç "Aman uzak dur" falan demedi.

Aynısı aile hekiminde olunca adam öyle bir tepki verdi ki sanki intihar hapı kullanıyormuşyum gibi.
Kısaca bu ilacı bilen biliyor.
Aynen öyle abi karaciğer böbrek ve penis zararı olur dedi. Sizin yazdığınız gibi sen çıldırdın mı kafayı mı yedin dedi zaten adam. Bende abi kafayı yedim evet ama çıldırmak üzereyim. Bizim bir form var çok saygıdeğer abiler var kullanıyorlar dedim. Onların prostat ında sorun vardır yoksa bi doktor yazmaz o ilacı mümkün değil.
Bu dedi normal agrı kesici aspirin  veya parıl gibi bir şey degil ki vs vs dedi. Vazgeçildi beni.
Sonra o karışı mı gösterdi. Muhtemel  onun içinde minoxsidil veya benzer şeyler var.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 04 Ağustos 2022, 14:51:39 »
Abiler bir kaç gün önce şans eseri bi video ya denk geldim. Tiktok ta bi kaç tane teyze. Saç dökülmesi saç kıran saç deri hastalığı vs vs için bi karışım önermişler bildigin ebe ilacı. İlaç dedigim. Sarımsak sogan limon bunları tencerede kaynayıp suyunu çıkarıyorlar. Bir çok kişi yapmış saçına faydasını görmüş. Bende merak edip videodaki abiye sordum. Genetik olanda fayda var mı diye var dedi. Adam çekip atmış. Ben anlamadım. Finasterid vs dedim adam o ne diyor. Şaştım kaldım valla

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2022, 14:58:01 »
Abiler bir kaç gün önce şans eseri bi video ya denk geldim. Tiktok ta bi kaç tane teyze. Saç dökülmesi saç kıran saç deri hastalığı vs vs için bi karışım önermişler bildigin ebe ilacı. İlaç dedigim. Sarımsak sogan limon bunları tencerede kaynayıp suyunu çıkarıyorlar. Bir çok kişi yapmış saçına faydasını görmüş. Bende merak edip videodaki abiye sordum. Genetik olanda fayda var mı diye var dedi. Adam çekip atmış. Ben anlamadım. Finasterid vs dedim adam o ne diyor. Şaştım kaldım valla
Neyse yazdığımı siliyorum sen önce kelleşme nedir, neden olur kısmını öğrenmelisin ottan falan medet umuyorsan eksiğin var bu konularda, max kalifikasyona iyi gelebilirler her neyse  ilaçtan da korkuyorsan boşver kullanma bişey 
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 15:20:00 Gönderen: jamesblond »

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Ağustos 2022, 15:35:34 »

Yani ben daha nediyim ki.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 04 Ağustos 2022, 16:41:54 »
Yani ben daha nediyim ki.
abi yani sizde haklısınız işi bilen uygulayan kişilersiniz. Ne bileyim eczacı bi tuhaf konuştu

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 04 Ağustos 2022, 16:51:59 »
Olamaz olamaz kesinlikle olamaz
Kenan komutan :)
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2022, 16:58:30 »
Kenan komutan :)

:)

Kardeşimiz konuyu Kenan komutana bağladı üzüldüm…
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 04 Ağustos 2022, 16:59:26 »
Neyse yazdığımı siliyorum sen önce kelleşme nedir, neden olur kısmını öğrenmelisin ottan falan medet umuyorsan eksiğin var bu konularda, max kalifikasyona iyi gelebilirler her neyse  ilaçtan da korkuyorsan boşver kullanma bişey
Abi yok  estağfurullah medet ummak degilde. Mesela bi ara kantaron yagı  kullandım. Çam terebent yumurta sarımsak vs hadi bakım gibi bişey. Sıcak suyla masaj vs vs..
Siz abiler gibi fazla bilgim elbet yok. Ancak benim bildigim kelleşme ya irsi oluyor buna aga diyorsunuz hani baba amca dayı vs gibi yada  bunun harici deri hastalıkları bağırsak karaciğer bağlantılı saç deri hastalığı olup dökülme açılma. Ve Stres  egzama dermatit vs döküyor yine kel gibi oluyor.. Bildigim bu yani. Ben buna degilde eczaneci adam niye böyle söyledi ona şaşırdım dogrusu tuhaf

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 04 Ağustos 2022, 17:10:43 »
Abi yok  estağfurullah medet ummak degilde. Mesela bi ara kantaron yagı  kullandım. Çam terebent yumurta sarımsak vs hadi bakım gibi bişey. Sıcak suyla masaj vs vs..
Siz abiler gibi fazla bilgim elbet yok. Ancak benim bildigim kelleşme ya irsi oluyor buna aga diyorsunuz hani baba amca dayı vs gibi yada  bunun harici deri hastalıkları bağırsak karaciğer bağlantılı saç deri hastalığı olup dökülme açılma. Ve Stres  egzama dermatit vs döküyor yine kel gibi oluyor.. Bildigim bu yani. Ben buna degilde eczaneci adam niye böyle söyledi ona şaşırdım dogrusu tuhaf
Kardeşim adam sana 1000 liraya mucizevi formül satmak istemiş daha neyine şaşırdın ki 
avodart&minox&xpecia

tedavim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 04 Ağustos 2022, 17:23:08 »
Kardeşim adam sana 1000 liraya mucizevi formül satmak istemiş daha neyine şaşırdın ki
Abi ne nun farkındayım Zaten de. Adam tabi illa ki al demedi. Ama araya bi su kaçırdı elbet. Ama zweig abi niye denilen gibi. Bi konuşma yaptı. Hani adamdan onu sorunca gençte olunca dövecek gibi baktı. Ne için istiyorsun vs prostat kanseri olanlar kullanıyor vs vs işte yukarda anlatıgım gibi. Bi tuhaf baktı adam yani.
Aslında içimden geçti sanane abi ver şunu diyip alacaksında. Adam farklı konuştu senin iyiliğin için vs vs diye. Sırf binlik degil. Beş yüzlük çeşitli karşımda varmış yani ama muhtemelen içinde minoxsidil var kesin yani bence. Zaten adam minox hariç saydı şu şu an şu yav bilmem ne karışımı felan bizim özel karışım 3 ay felan kullanırsın hesabı işte. İnsanın aklına kurt düşünce şaşırıyor işte. Almadan döndük

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Ağustos 2022, 17:24:36 »
saç kökleri dhtye duyarlı olan kişilerin dht hormonu baskılayarak saç dökülmesini tersine çevirmesi gerekir. Hormon yüzünden yaşanan dökülmeyi bitkilerle çözemeyiz o yüzden finasteride kullanman gerekiyor.Tabii ki yan etkileri var ama ihtimal olarak sadece, illa yan etki yaşamıyorsun.Minoxili de her önüne gelen korkmadan öneriyor mesela ama o da kalp ritmi bozukluğu çarpıntı panik atak kepek sorunu egzama gibi yan etkiler yapabiliyor .Ama kullanıp sorun yaşamayan çok var.Benim anlamadığım sen yan etkilerini bilmeden mi almaya gittin de o kadar şaşırıp hemen ikna olup geri döndün.İlla satan kişiden onay almayı bekleme, hatta ona fikir sorma sadece satın almaya git gel kimseye laf anlatmaya uğraşma.Türkiyede bu ilaca hala tabu gibi bakan çok kişi var kulak asma.Yan etkilerini göze almıyorsan da asla  başlamayanlardan ol sana kalmış ama zaman geçiyo senin saçına dutasterid bile belki gerekir fin deneyip uzun süre bir sonucu gör. Başka karışım vsye de boş yere bakma

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 04 Ağustos 2022, 17:27:32 »
Başkan şu formül satan adam geçenki kafein için Nescafe koyan adam olmasın?  :D

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 04 Ağustos 2022, 17:29:42 »
Abi ne nun farkındayım Zaten de. Adam tabi illa ki al demedi. Ama araya bi su kaçırdı elbet. Ama zweig abi niye denilen gibi. Bi konuşma yaptı. Hani adamdan onu sorunca gençte olunca dövecek gibi baktı. Ne için istiyorsun vs prostat kanseri olanlar kullanıyor vs vs işte yukarda anlatıgım gibi. Bi tuhaf baktı adam yani.
Aslında içimden geçti sanane abi ver şunu diyip alacaksında. Adam farklı konuştu senin iyiliğin için vs vs diye. Sırf binlik degil. Beş yüzlük çeşitli karşımda varmış yani ama muhtemelen içinde minoxsidil var kesin yani bence. Zaten adam minox hariç saydı şu şu an şu yav bilmem ne karışımı felan bizim özel karışım 3 ay felan kullanırsın hesabı işte. İnsanın aklına kurt düşünce şaşırıyor işte. Almadan döndük

Korkuyu salmış önce minox ü da pas geçmiş ürününü pazarlamış mis gibi adamın yanında çırak olasım geldi :)

1000 lik 500 lük sarı su mavi serum mor güller amcada her bütçeye uygun kellik formülü var :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram