Saç Ekimi Sonuçları
fiyat aralığınız ne
En iyisi dersen 100 bin tl verebilceksen söyleyelim? Ayrıca sen saç ekimine uygunmusun Açıklığın nedir donör kaliten nedir Her saç ekim merkezinin başarılı olduğu dökülme kellik derecesi var Böyle en iyi kim hadi ben gideyim o zaman ile saç ekimi olmaz Öncelik olarak saçlarının detaylı resimlerini foruma yüklemelisin Burası yol geçen hanı değil şu na git deyip seni paket edelim.Ya da şöyle yaparsın Onu reklamla dönen face sayfalarında soracaksın sonra bir kasabın eline düşüp 2 ekimin için buraya gelip düzeltme ekimi için araştırma yapıp bahsettiğim şeyleride düzenli bir şekilde paylaşacaksın Seneye bekleriz seni bizim için sorun yok:)
bugünden itibaren medeks i detaylı araştıracam, bu ay içinde yaptırırım muhtemelen eğer olumlu olursa, saçımın ense kısmı çok kötü duruyor, arka kısmı gördükten sonra anladım, baya açılmış
Medekste kampanya var Ağustos sonuna kadar 10.000 TL o bütçeye zannetmem yapsınlar
Konuya resimlerini eklemediğin için bu konuda yorum yapamıycağız.
medex gökhan bey le anlaştık, ayın 18 in de ekim yapacam, ekimden sonra konu açıp sizleri aylarca bilgilendirecem, umarım benim de saçlar bu forumdaki arkadaşların saçı gibi olur.