Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi dün İlhan Bey ile uzun zamandır planladığım ama uygulamaya koymaya cesaret edemediğim ekimi gerçekleştirdik.
Saçlarım 7-8 yılda ön çizgiyi yitirmeye başlayınca bu işi planlamaya başladım. Yaşım 32 bu arada. Bu işe karar vermemde en büyük pay bu forumun ve tabi benden önce paylaşım yapan arkadaşların, burdan yaklaşık 1 yıl bütün operasyonları takip ettim diyebilirim.
İlhan Bey'i tercih etmemde en başından takip ettiğim Korkoti isimli arkadaşın koyduğu şu başlıktaki;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=787.0gelişim çok etkili, onu söylemeliyim, kendisinin haberi yok ama:)
İlhan Bey ile ilgili izlenimlerim oldukça olumlu açıkçası, gerek hastaya davranışları, gerek operasyonla ilgili bilgisi, her soruma verdiği sabırlı cevapları ve babacan tavrı beni baya rahatlattı. Ayrıca artık herkesin bildiği gibi kendisi alım sürecinde bulunuyor, kanal açma ve ekim işlemi Muhammed Bey ve Sevilay Hanım ile yapılıyor. Onlarda oldukça naif, kibar insanlar, oldukça yardımcı oldular.
İlhan Bey ve ekibi ayrı ayrı "doğal görünüm alırız, değil mi?" sorularına çok net bir şekilde "evet, olmaması için hiçbir sebep yok" diye cevap verdiler, umarım ekilen saçlar gerçekten tutar ve doğal, sık bir sonuç elde edebilirim.
Şimdi önce ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sonrası fotoğrafları operasyon günü. Gelişimi burdan kısa aralıklarla paylaşacağım, benim gibi cevap yazmadan takip eden çok kişi var tahminim, onlara da rehber olur diye umuyorum.
Buyrun fotoğraflar, öncesi;
Operasyon günü;