Gönderen Konu: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu- 28/09/2017- Traşsız 2300 Greft  (Okunma sayısı 22093 defa)

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi dün İlhan Bey ile uzun zamandır planladığım ama uygulamaya koymaya cesaret edemediğim ekimi gerçekleştirdik.
Saçlarım 7-8 yılda ön çizgiyi yitirmeye başlayınca bu işi planlamaya başladım. Yaşım 32 bu arada. Bu işe karar vermemde en büyük pay bu forumun ve tabi benden önce paylaşım yapan arkadaşların, burdan yaklaşık 1 yıl bütün operasyonları takip ettim diyebilirim.

İlhan Bey'i tercih etmemde en başından takip ettiğim Korkoti isimli arkadaşın koyduğu şu başlıktaki;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=787.0

gelişim çok etkili, onu söylemeliyim, kendisinin haberi yok ama:)

İlhan Bey ile ilgili izlenimlerim oldukça olumlu açıkçası, gerek hastaya davranışları, gerek operasyonla ilgili bilgisi, her soruma verdiği sabırlı cevapları ve babacan tavrı beni baya rahatlattı. Ayrıca artık herkesin bildiği gibi kendisi alım sürecinde bulunuyor, kanal açma ve ekim işlemi Muhammed Bey ve Sevilay Hanım ile yapılıyor. Onlarda oldukça naif, kibar insanlar, oldukça yardımcı oldular.

İlhan Bey ve ekibi ayrı ayrı "doğal görünüm alırız, değil mi?" sorularına çok net bir şekilde "evet, olmaması için hiçbir sebep yok" diye cevap verdiler, umarım ekilen saçlar gerçekten tutar ve doğal, sık bir sonuç elde edebilirim.

Şimdi önce ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sonrası fotoğrafları operasyon günü. Gelişimi burdan kısa aralıklarla paylaşacağım, benim gibi cevap yazmadan takip eden çok kişi var tahminim, onlara da rehber olur diye umuyorum.

Buyrun fotoğraflar, öncesi;

Operasyon günü;

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu- 28/09/2017- Traşsız 2300 Greft
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2017, 21:29:49 »
Merhaba tekrardan,
Herhangi bir cevap gelmemiş ama ben siteye vefa borcum olduğunu hissettiğimden devam ediyorum.

4. gün itibari ile herhangi bir sıkıntım, ağrım sızım yok. Alnımda şişlik vardı, bugün artık bitmek üzere o da. Kabuklar oluştu, ekim bölgesi semsert ama ağrı yok, hala sanki bir kısım uyuşuk. Donör bölge biraz kızarık ve üstüne yatınca biraz yanıyor, yani genel olarak bir yanma var o kadar. Süreç normal ilerliyor diye düşünüyorum.

Fotoğraflar;

Ahmet456151

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2017, 23:19:39 »
Hayırlı olsun ekiminiz bugün kendisiyle mesajlastik yurtdışında
Olacakmış kısa bir süreliğine gelince görüşüp karar vereceğim
Bir kaç kişiden birisi

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2017, 00:10:24 »
Cevap yazan olmasada siz paylaşımınıza devam edin lütfen ,burası bir forum sitesi her kes aynı anda aynı zamanda gelmez,zamanla müthiş gösterim takamlarına ulaşıyor konular yani çok geniş bir kitle faydalanıyor bu paylaşımlardan,henüz paylaşımınızın başında olduğunuz içinde çoğu kimse şu aşamada pek yorum yazmaz.
Ben şahsen ilhan sedaroğlunun ekim sonuçlarının sonuna kadar gelmesini çok istiyorum ama nedense kendisinde ektirenlerin paylaşımları hep yarım kalıyor.
İlhan serdaroğlu bana göre tr nin en iyi beş ekimcisi arasına rahatlıkla girer ama değeri çok farkedilmiyor ,gerçi ne kadar böyle desekte aslında kendisi en çok rağbet gören ekimcilerden biri türkiyede,bu söylem belki sitemiz için geçerli olabilir  :D
Özellikle Ön frontal bölgeye yaptığı ekimlerden hiç birinin kötü sonuçlandığını görmedim,tam tersine çok sık bir ekim sonucu çıkıyor ortaya ,umarım sizin sonucunuzda çok güzel olur,saç ekiminiz hayırlı olsun şimdiden...

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2017, 00:39:24 »
Cevap yazan olmasada siz paylaşımınıza devam edin lütfen ,burası bir forum sitesi her kes aynı anda aynı zamanda gelmez,zamanla müthiş gösterim takamlarına ulaşıyor konular yani çok geniş bir kitle faydalanıyor bu paylaşımlardan,henüz paylaşımınızın başında olduğunuz içinde çoğu kimse şu aşamada pek yorum yazmaz.
Ben şahsen ilhan sedaroğlunun ekim sonuçlarının sonuna kadar gelmesini çok istiyorum ama nedense kendisinde ektirenlerin paylaşımları hep yarım kalıyor.
İlhan serdaroğlu bana göre tr nin en iyi beş ekimcisi arasına rahatlıkla girer ama değeri çok farkedilmiyor ,gerçi ne kadar böyle desekte aslında kendisi en çok rağbet gören ekimcilerden biri türkiyede,bu söylem belki sitemiz için geçerli olabilir  :D
Özellikle Ön frontal bölgeye yaptığı ekimlerden hiç birinin kötü sonuçlandığını görmedim,tam tersine çok sık bir ekim sonucu çıkıyor ortaya ,umarım sizin sonucunuzda çok güzel olur,saç ekiminiz hayırlı olsun şimdiden...
Reci abi bence de ilhan serdaroğlu iyi doktor ektikleri genelde çıkıyor ama nedense seyrek ekiyor gibi.Kendisini sosyal medyadan takip ederim.Bir paylaşımında cm2 de 25 greftin üstüne çıkılması durumunda saçların beslenemeyip çıkmadığını söylemekte.Birde kanal açma ve greft yerleştirme işlemini asistanına bırakıyor.Bence bunlar serdaroğlunun eksileri.Bunlar dışında bence eksiği olmayan iyi bir estetik cerrah.Hastasına yaklaşımı, hatasını kabul edip ücretsiz revizyon yapması bile onu iyi doktorlar arasına sokuyor.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2017, 00:52:56 Gönderen: pete71 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2017, 01:24:20 »
Reci abi bence de ilhan serdaroğlu iyi doktor ektikleri genelde çıkıyor ama nedense seyrek ekiyor gibi.Kendisini sosyal medyadan takip ederim.Bir paylaşımında cm2 de 25 greftin üstüne çıkılması durumunda saçların beslenemeyip çıkmadığını söylemekte.Birde kanal açma ve greft yerleştirme işlemini asistanına bırakıyor.Bence bunlar serdaroğlunun eksileri.Bunlar dışında bence eksiği olmayan iyi bir estetik cerrah.Hastasına yaklaşımı, hatasını kabul edip ücretsiz revizyon yapması bile onu iyi doktorlar arasına sokuyor.

Yıllar önce serdaroğlunun  ekimlerini ilk gördüğümde bende çok seyrek ekiyor deyip duruyordum ,halende seyrek ekiyor aslında  :) ama enterasan bir şekilde sık oluyor sonuçlar ,cm karede 25 greft az değil aslında ,birde 1 greft ne kadar saç barındırıyor oda önemli ,ekimciye göre 1 greftin ne kadar saç barındırdığıda değişiyor ,serdaroğlunun belkide espirisi bunda gizlidir,birde muhammet isminde kanal açan bir elemanı var ,çok agresif kanal açıyor ,çok saç barındıran greft birde agresif kanal açma işin püf noktasıdır belkide ,yanılıyorda olabiliriz ama hakikaten seyrek ekmesine rağmen sonuçlar hiçte seyrek olmuyor...
Birde tr de cm karede 25 greftin üstüne çıkan kaç tane ekimci varki ? Çıktığını iddia edenler var sonuç fos oluyor ,gerçekten çıkıp max greft ekenler var onlarında fos sonuçları.
Aslında çoğu kişi 25 in üstüne çıkmıyor ,bir tek koray  erdoğan çıkıyor ama oda  bin bir türlü farklı detaya inerek bu işi başarıyor ve sonuç mükemmele yakın oluyor,greftleri böldüğünüde unutmamak gerek..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2017, 01:30:11 »
Pete konuna baktım bu arada saçların çok güzel olmuş güle güle tara  :) ...

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2017, 09:16:56 »
Pete konuna baktım bu arada saçların çok güzel olmuş güle güle tara  :) ...
Çok teşekkür ederim abi.Bence Koray hoca sonra Muttalip Keser,Zekeriya Kul,Erkan Demirsoy,   her ne kadar çok iyi sonuçlarının yanında kötü ekimleri olsa da HLC ve Hakan Doğanay da cm2 30 greftin üzerine çıkabiliyorlar.Bunlar içerisinde en ilginç olanı Muttalip Keser.Az greft sayısı ile doğal saç sıklığına yakın bir sonuç alabiliyor.Çok fazla kanal açmasından mı yoksa ekimlerini 3 -4 güne sığdırıp fire oranını azaltmasından mı anlayamadım.Belki de enseden  çoklu greftleri rahat tespit edip seçmesinden olabilir.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2017, 10:45:33 Gönderen: pete71 »

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2017, 10:53:17 »
Merhaba tekrardan,

10. gün içerisindeyim.

Bu süre zarfında;

- Donör bölgeden biraz sıkıntı çektim. 2-3 gün baya ağrıdı ancak ağrı kesici içtiğimde ağrı kesiliyordu. Gün itibariyle oldukça az.
- Kabuklar hala duruyor zorlamıyorum. Elimle arada bir alıyorum ufak ufak. Bir çoğunda saç kökü gelmedi ama bu sabah şöyle bir manzara gördüm, moralim bozuldu açıkçası;

Burada çok okudum, bu şekilde kökle kabuk alındığını görmüştüm, normal değil mi? Kötü tarafı görülen köklerden sarı olanlar kendi köklerim, sonradan ekilenler değil.

13. güne kadar vaktim var, ertesi gün iş olduğundan en geç çarşamba dökmeliyim.

Bu arada son durum şöyle;

Bu da donör bölge, bana ilk zaman biraz açıklık olacakmış gibi geliyor;

Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2017, 11:25:34 »
Bu herkeste olan birşey kardeşim kan gelmedikten sonra kökü sende artık 10 gün olmuş tutacak kökler hep tutmuştur artık kafaya takma sen iyi bir doktora yaptirmissin millet merdiven altı ekim yaptırıyor süper olacak diyor senin gittiğin doktor tr nin sayılı doktorları bütün kalbimle soyluyorum sonuç güzel olacaktır inssalh
ALLAH"ın adamıyık...

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2017, 14:23:50 »
Genel olarak edindiğim izlenim formda bütçe olarak muttalip keser hocaya ve koray erdoğan hocaya yetmiyorsa tercih  olarak edilebilecek en iyi alternatiflerden biri ilhan serdaroğlu hoca olduğunu düşünüyorum. Bu formu görüp hala donörü mafeden faica ötesi ekim yapan saç ekim uzmanlara giden arkadaşlarada hayret ediyorum açıkçası bu işi plastik cerrah planlamıyorsa  saçların açısı, ekilen saçın  çıkma oranı  şans işi iyi cesaret operasyonun başında plastik cerrah olmadan kafayı  emanet edebiliyorlar açıkcası 

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2017, 13:53:28 »
Bu herkeste olan birşey kardeşim kan gelmedikten sonra kökü sende artık 10 gün olmuş tutacak kökler hep tutmuştur artık kafaya takma sen iyi bir doktora yaptirmissin millet merdiven altı ekim yaptırıyor süper olacak diyor senin gittiğin doktor tr nin sayılı doktorları bütün kalbimle soyluyorum sonuç güzel olacaktır inssalh

Saol valla dostum, insanın morale ihtiyacı oluyor:) bugün kabukların tamamını döktüm aman tanrım, manzara korkuntçu, sanki ekilenlerin %30'u kabuklarla geldi. Neyse şu an kalanların dahi sıklığı iyi gibi, umarım herşey yolunda gider.

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Ekim 2017, 14:04:57 »
11. gün, kabukları aldım bugün, yukardaki mesajımda bahsettiğim gibi kabuklarla çok kök geldi ama sıklık iyi gibi, bakalım ne kadarı şok dökülmeden kalacak;

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Ekim 2017, 14:24:08 »
ekilenler normal gidişatında çıkar sorun yaşamazsan çok iyi olacak bu ekim

kWo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Ekim 2017, 14:43:04 »
ekilenler normal gidişatında çıkar sorun yaşamazsan çok iyi olacak bu ekim

Umarım öyle olur, sorunsuz geçer süreçte ekilenler çıkar, çektiğimiz bu kadar çileye değer, teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram