Gönderen Konu: Bence kızlar için erkekte kellik istememe öncelik tercih değil  (Okunma sayısı 2033 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bence kızlar için erkekte kellik istememe öncelik tercih değil
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2022, 00:19:20 »
 kellikte sorun edilmicek gibi değilki.neye takarsan zaten onu cozerler ustune oynarlar.kel adam ozguvensiz oluyor.bakıom nette mafya babalar bile kapışırken keline kufrediyor.istesede istemesede takıyor insan.para çoksa mana bulanın vurursun desteyle suratına susar yoksa kellik ozguven katliam hele karı kız aleminde

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2022, 00:25:58 »
onu kastetmedim. mesela karşımızdaki kişi saçlarımızla ilgili "kaç yaşında kel kaldın?" gibi aşağılayıcı tarzda bi soru yöneltti. "24 yaşında komple gitti o gündür saç tarama derdiyle uğraşmıyorum rahatım." gibi gibi ya da"yaradan bi yerden alıyo bi yere veriyo" gibi yani kendini ezdirmeyecek tarzda ve espriye vurarak özgüven kasabilir. bu konu böyle konuşulmaz bu arada çok basit bir mevzu değil üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum. siz kelliği sorun ederseniz karşınızdaki kişiye de eziklik olarak yansıtırsınız. bu da kızlarda faul demektir.
Güzel dedin mantıklı ama yine 1 adım sonrası boklu çukur.

Cevap olarak "Allah bir yerden almış ama diğer yandan vermemiş." veya "Taramaya uğraşmıyor musun? Hahahaah Avuntu bu ya.." dese taş gibi oturur o laf.

Ama tekrar diyorum böyle bir konu açılsa dediğin iş yapar. Ama açılmaması daha iyi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2022, 00:32:32 »
Güzel dedin mantıklı ama yine 1 adım sonrası boklu çukur.

Cevap olarak "Allah bir yerden almış ama diğer yandan vermemiş." veya "Taramaya uğraşmıyor musun? Hahahaah Avuntu bu ya.." dese taş gibi oturur o laf.

Ama tekrar diyorum böyle bir konu açılsa dediğin iş yapar. Ama açılmaması daha iyi.

"Allah bir yerden almış ama diğer yandan vermemiş."
Cevap: Fazla eminsin. Yaşayıp tecrübe etmeye ne dersin?

"Taramaya uğraşmıyor musun? Hahahaah Avuntu bu ya.."
Cevap: Evet her sabah saçlarımı taramak yerine günün erken saatinde kick boks antrenmanımı yapıyorum.
Evet her sabah saçlarımı taramak yerine kaslarımı güçlendirmek için vücut geliştirme idmanımı yapıyorum.
Evet her sabah saçlarımı taramak yerine işime gitmeden önce denize karşı bir kahvaltı yapıyorum.

gibi gibi gibi artık her ne yapıyorsan... her türlü üste çıkarsın. her türlü karşındakini daha fena etkilersin.
  • Yaşınız 25

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2022, 00:36:50 »
"Allah bir yerden almış ama diğer yandan vermemiş."
Cevap: Fazla eminsin. Yaşayıp tecrübe etmeye ne dersin?

"Taramaya uğraşmıyor musun? Hahahaah Avuntu bu ya.."
Cevap: Evet her sabah saçlarımı taramak yerine günün erken saatinde kick boks antrenmanımı yapıyorum.
Evet her sabah saçlarımı taramak yerine kaslarımı güçlendirmek için vücut geliştirme idmanımı yapıyorum.
Evet her sabah saçlarımı taramak yerine işime gitmeden önce denize karşı bir kahvaltı yapıyorum.

gibi gibi gibi artık her ne yapıyorsan... her türlü üste çıkarsın. her türlü karşındakini daha fena etkilersin.
Kanka bence birinci cevabın korkutucu.
Negatif izlenim bırakabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca ikinci cevaplarında ise biraz mantık hatası var. Yani saç taramak uzun süren bir şey değil ki onun yerine antrenmanlarını yapasın veya başka bir şey.

İkinci cevaplara da güler bence hocam, hatta kahkaha atar bence.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2022, 00:41:48 »
hocam örnekleme yapıyoruz burada. saç taramaktan kasıt da yıka kurula yap et yarım saat alıyor. maksat özgüven göstermek. her türlü cevap olabilir. birinci cevap da elbette karşındaki kızı süzerek verebileceğin bir cevap. muhafazakar bi kıza öyle dersen abilerine dövdürür seni :D
  • Yaşınız 25

ber134

• Full Member
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2022, 00:43:42 »
Kanka bence birinci cevabın korkutucu.
Negatif izlenim bırakabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca ikinci cevaplarında ise biraz mantık hatası var. Yani saç taramak uzun süren bir şey değil ki onun yerine antrenmanlarını yapasın veya başka bir şey.

İkinci cevaplara da güler bence hocam, hatta kahkaha atar bence.

ikinci cevaplara da "onun yerine sabah otobüsüne 5dk erken varıyorum hahaha" bile diyip espriye vurabilirsin yani. o anki konuya ve gidişata kalmış. her türlü olaylar değişkenlik gösterir sonuçta.
  • Yaşınız 25

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2022, 00:45:22 »
hocam örnekleme yapıyoruz burada. saç taramaktan kasıt da yıka kurula yap et yarım saat alıyor. maksat özgüven göstermek. her türlü cevap olabilir. birinci cevap da elbette karşındaki kızı süzerek verebileceğin bir cevap. muhafazakar bi kıza öyle dersen abilerine dövdürür seni :D
Ama yine de bence kullandığın yol güzel.
Karşıdakinin cinsiyeti hiç farketmez.
Şimdi bana desen, "daha iyi bir fikrin var mı?"
Yok :D

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2022, 00:45:26 »
Ayrıca mesele kızları yatağa atmak değil ki, forumdakilerin büyük çoğunluğu aynaya baktıklarında mutlu olmak istiyorlar. Yani sadece cinsellik değil. Üstelik saç ekimi yaptıranların büyük çoğunluğu evli.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2022, 01:06:35 »
 o evlilerde genelde diyor 2.kanala müsaidiz diyorlar.hatunlar için ektiriyoruz diyorlar.oğretmenim derdi bir erkek aynaya bakıp saç taranıyorsa aranıyordur diye.dunyada hiç hatun olmasa tek cinsiyet erkek olsa kelliği bu kadar takan olmazdı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2022, 01:32:11 »
o evlilerde genelde diyor 2.kanala müsaidiz diyorlar.hatunlar için ektiriyoruz diyorlar.oğretmenim derdi bir erkek aynaya bakıp saç taranıyorsa aranıyordur diye.dunyada hiç hatun olmasa tek cinsiyet erkek olsa kelliği bu kadar takan olmazdı
Ben yine takardım usta :D
Aynada özgüvenli şekilde zaman geçirmek en önemli şey bence.
Karı kız onlar boş işler.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2022, 09:52:43 »
.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 12:07:35 Gönderen: Pier »

ber134

• Full Member
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos 2022, 10:01:51 »
ber134 arka sayfada ben de kelim yazmış

Şimdi anlaşıldı neden 24 saat Fin yan etkilerinden bahsettiği ve Fin yan etki konusu falan açtığı

Aklı sıra herkesi yan etkilerle korkutacak ve herkese Fin bıraktırıp herkesi kendi gibi kel yapacak

Şimdi anlaşıldı forumda bulunma amacı

bütün sırrı bozdun ya, tüh. başka forum arayayım ben artık kendime.
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2022, 10:05:06 »
ber134 arka sayfada ben de kelim yazmış

Şimdi anlaşıldı neden 24 saat Fin yan etkilerinden bahsettiği ve Fin yan etki konusu falan açtığı

Aklı sıra herkesi yan etkilerle korkutacak ve herkese Fin bıraktırıp herkesi kendi gibi kel yapacak

Şimdi anlaşıldı forumda bulunma amacı
Evet zaten öyle :D herkes kel olsun istiyo

ber134

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2022, 10:12:51 »
Evet zaten öyle :D herkes kel olsun istiyo

evet nerden başlasam kardır. tüm dünyayı ele geçiricem böyle böyle.

olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya 😂
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2022, 10:14:45 »
evet nerden başlasam kardır. tüm dünyayı ele geçiricem böyle böyle.

olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya 😂
hadi bakalım başarılar

Facebook Twitter Instagram