Dediğim kriterlere sahip değilse kel erkeği kim napsın? Erkek avcı rolünde değil, kadın avcıdır.Kadın elde eder kadın yatağa davet eder.Hiç bir kadın istemediği insanın bedenine dokunmasına izin vermez.Bunu aklında bulundur.Taş devrinde yaşamıyoruz.Bir sözünle seni hapse attırır, sosyal medyayı ayağa kaldırır.Nereye avcılık yapıyon.Sen tavladığını sanırsın ama oysa ki kadın seni seçtiği içindir.
Orgasm tetikleyen unsurlar var.Bir çok kadın zevk esnasında erkeğin saçını okşamaktan haz duyar.Görünüş olarak tatminlik duyar.Terli ve dağınık saçlar çekici gelir.Öğren diye söylüyorum.
Genç kızla yatamıycaksak ne anlamı var? Napiyim olgun kızlarlamı sevişelim nasıl olsa umursamıyorlar diye? Kızlar sandığınızın aksine erkenden olgunlaşmıyor çoğu yaşı geçsede çocuk gibiler.Yakınlaşınca bunu net anlıyorsun.Yani sizin dediğiniz evde kalmış veya dul kadınlar kelliğe bakmaz.Ben napiyim bilmem kaçıncı sevgilisi olacağım kadını.Şunuda söyliyim evet kel diye görüşmeyi reddeden veya ayrılan çok kişi var.
"Dediğim kriterlere sahip değilse kel erkeği kim napsın? Erkek avcı rolünde değil, kadın avcıdır.Kadın elde eder kadın yatağa davet eder.Hiç bir kadın istemediği insanın bedenine dokunmasına izin vermez.Bunu aklında bulundur.Taş devrinde yaşamıyoruz.Bir sözünle seni hapse attırır, sosyal medyayı ayağa kaldırır.Nereye avcılık yapıyon.Sen tavladığını sanırsın ama oysa ki kadın seni seçtiği içindir."
En ilkel zamandan beri hatta insanın varoluşundan beri avcı erkektir. Evi korur kollar. Kadını korur kollar. Erkek çıkar hayvan avlar eve yemek getirir. Yani babadır. Ben başka bir şey diyorum sen başka bir şey anlıyorsun. Tecavüze kadar getirdin konuyu helal olsun
Beynin yıkanmış popüler kültürden ötürü. Feminizmin düşüncelerine evriliyorsun.
"Orgasm tetikleyen unsurlar var.Bir çok kadın zevk esnasında erkeğin saçını okşamaktan haz duyar.Görünüş olarak tatminlik duyar.Terli ve dağınık saçlar çekici gelir.Öğren diye söylüyorum."
Bu zamana kadar çok kadınla beraber oldum. İlk defa bunları senden duyuyorum. Terli vücut çekici gelir doğru, çünkü erkeğin teri vücudunda miktarı olan testosteron hormonu kokusu yarar. Bu kokuyu sadece dişi alır. Hoş karşılar.
"Genç kızla yatamıycaksak ne anlamı var?
Napiyim olgun kızlarlamı sevişelim nasıl olsa umursamıyorlar diye? Kızlar sandığınızın aksine erkenden olgunlaşmıyor çoğu yaşı geçsede çocuk gibiler.Yakınlaşınca bunu net anlıyorsun.Yani sizin dediğiniz evde kalmış veya dul kadınlar kelliğe bakmaz.Ben napiyim bilmem kaçıncı sevgilisi olacağım kadını.Şunuda söyliyim evet kel diye görüşmeyi reddeden veya ayrılan çok kişi var."
Ne demek ne anlamı var?
21 yaşını kastettim 21 yaşından sonra seks yapmayacaksan o senin problemin.
Kızlar erkenden olgunlaşmıyor mu? Dostum sen iyi misin? Kızlar erkeklerden çok çok daha erken olgunlaşır. Ben orada beyni olgunlaşmayan çocuksu kızları kastettim. Ben kel olduğum için hiçbir zaman görüşme reddi almadım. Şayet bir gün alırsam da iyi ki böyle bir düşük insanla buluşmamışım diye sevinirim. Siz de kendinizi harap edin.