Gönderen Konu: Bence kızlar için erkekte kellik istememe öncelik tercih değil  (Okunma sayısı 2031 defa)

muroreis

• Hero Member
Ynt: Bence kızlar için erkekte kellik istememe öncelik tercih değil
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2022, 10:58:46 »
onu kastetmedim. mesela karşımızdaki kişi saçlarımızla ilgili "kaç yaşında kel kaldın?" gibi aşağılayıcı tarzda bi soru yöneltti. "24 yaşında komple gitti o gündür saç tarama derdiyle uğraşmıyorum rahatım." gibi gibi ya da"yaradan bi yerden alıyo bi yere veriyo" gibi yani kendini ezdirmeyecek tarzda ve espriye vurarak özgüven kasabilir. bu konu böyle konuşulmaz bu arada çok basit bir mevzu değil üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum. siz kelliği sorun ederseniz karşınızdaki kişiye de eziklik olarak yansıtırsınız. bu da kızlarda faul demektir.
Çok haklı , özgüven aşırı aşırı önemli bişey bir kadının gözünde
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2022, 13:02:18 »
fin kullanmayanların ortak özelliği bu.

3 ayda gözle görülür etki yaptı ben memnunum finasteride"den .
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2022, 13:14:55 »
fin kullanmayanların ortak özelliği bu.

3 ayda gözle görülür etki yaptı ben memnunum finasteride"den .
Ne demek istediniz anlamadım da reis
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2022, 14:09:08 »
Ne demek istediniz anlamadım da reis

konu sahibi için dedim
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2022, 22:19:45 »
yani kızlar bence önce kel istemiyorum diye bakmaz olaya

işiniz iyi, cüzdanınız sağlamsa bakmayacak kız zor olur

eviniz, arabanızda varsa kız bulmak çok kolay bence :D
Abi bence  bu kişiye ve duruma  göre degişir..
Çok detaylı bir konu.. 

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 02 Ağustos 2022, 11:00:59 »
Kel erkeklerin ,kızlarla buluşma şansı bile yok.Direkt eliyorlar.Kelliğin engellilikten sayılması lazım.Kel erkekler yavaş yavaş eleniyor.Zaten hep dikkat ettiğim yanlarından bayan olan kel erkekler önceden saçlı haliyle o kızla tanışmış veya evlenmiş.Genç yaşta kel kalmış erkekler over.Ben de 20 yaşında kel kaldım yaş oldu 26 ekim yapacak umudum bile yok.Öyle bir baskın bir genetiğim var ki.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #37 : 02 Ağustos 2022, 11:10:51 »
Kel erkeklerin ,kızlarla buluşma şansı bile yok.Direkt eliyorlar.Kelliğin engellilikten sayılması lazım.Kel erkekler yavaş yavaş eleniyor.Zaten hep dikkat ettiğim yanlarından bayan olan kel erkekler önceden saçlı haliyle o kızla tanışmış veya evlenmiş.Genç yaşta kel kalmış erkekler over.Ben de 20 yaşında kel kaldım yaş oldu 26 ekim yapacak umudum bile yok.Öyle bir baskın bir genetiğim var ki.

çok fazla abartıyorsun dostum. dert aramak istiyosan dertten çok ne var? keşke burnum şöyle olsaydı, keşke boyum 1.85 olsaydı, keşke saçım olsaydı vsvs. ayrıca kızların da %100ünün kelleri direkt elemek gibi bir şeyi yok. herkesin kriterleri vardır yukarıda da yazdım. senin de karşı cinste kriterlerin yok mu? davul bile dengi denginedir. ha son olarak, kızlar testislere önem verir, baskın karaktere önem verir, bakma sen tvlerde çıkan çiçek böcek alan uzun saçlı adamların yanında kızlar olduğuna. yalan hepsi. ne kadar masküleniteysen, etrafında o kadar kız olur. :)
  • Yaşınız 25

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #38 : 02 Ağustos 2022, 11:12:11 »
Bu tercihin en önemli nedenlerinden biri bence sosyal baskı.

Şöyle düşünüyorlar bence, "Ya kel biri ile evlenirsem etrafımdakiler ne der?, 'Bula bula kel birini mi buldun?' diye dalga geçerlerse ya?" tarzında kuruntuları var.

Ee dönem caka satma dönemi. Millet birbirine ne kadar hava atarsa o kadar tatmin oluyor. Fiziksel olarak pek hoş durmayan kellik de tam negatif etkiliyor.

Aslında bu lanet olası sosyal baskı az biraz hafif olsa insanlar özgürce seçimini yapacak. Ama işte hayallerindeki gibi biri olmayınca razı olmuyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #39 : 02 Ağustos 2022, 11:20:25 »
Bu tercihin en önemli nedenlerinden biri bence sosyal baskı.

Şöyle düşünüyorlar bence, "Ya kel biri ile evlenirsem etrafımdakiler ne der?, 'Bula bula kel birini mi buldun?' diye dalga geçerlerse ya?" tarzında kuruntuları var.

Ee dönem caka satma dönemi. Millet birbirine ne kadar hava atarsa o kadar tatmin oluyor. Fiziksel olarak pek hoş durmayan kellik de tam negatif etkiliyor.

Aslında bu lanet olası sosyal baskı az biraz hafif olsa insanlar özgürce seçimini yapacak. Ama işte hayallerindeki gibi biri olmayınca razı olmuyor.

çok kaptırıyosunuz kendinizi bu şeylere. 2 örnek vericem.

1 - Aşırı yakışıklı, kaslı, saçları gür, uzun boylu ama her şeye ağlayan, olumsuzluklar karşısında dik duramayan, savunup koruyamayan, bir sünepe erkek evladı.

2 - Ortalama tip ya da çoğunluğa göre tipsiz, kaslı değil ama kilolu ya da zayıf da değil(vücuduna bakımlı), saçları seyrek ya da dazlak, ortalama erkek boyunda ya da daha kısa, ama her şeye rağmen ayakta duran, hiçbir şeye ağlamayan sızlanmayan, kendisini ailesini karısını çocuklarını koruyabilen, güçlü ve baskın karakterli bir erkek evladı.

kızlar hangisini seçer? sizin deyiminize göre 1.yi seçerler. evet, bu doğru. fakat onu sadece yakışıklılığı, varsa parası, ya da etrafındakilere hava atmak ve bir basamak olması için kullanır.
ama 2.bahsettiğim elemana taparlar. öl dese ölürler. deneyin ve görün.

bu arada 2.elemanda bahsettiğim, tipi eğer çirkinse ortalama seviyesine çekmek, kilolu veya çok zayıfsa uygun kilosuna gelmek, kafasında 3 5 tel kaldıysa onları uzatmayıp dazlak yaparak temiz ve bakımlı gezmek, sporunu yapan, iyi beslenen bir adam olmak doğuştan gelmesi gereken özellikler değildir. bakımla ve düzenle olabilecek şeylerdir. asla ağlamayın, hele kızların yanında asla asla ağlamayın. umarım bi şeyler anlatabilmişimdir.
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Ağustos 2022, 11:50:53 »
 karılar dişlerede dikkat eder.bizde kellik neyse onlarda şişmanlık o.ilk öncelik maddiyatı güçlü sonra yakışıklı efendi ararlar.efendiliğide sadakat aileye bakabilme duygularının gelişmiş olmasına ozen gosterirler
 günü birlik takılcak olanlar hoş vakit gecittircek guldurcek mutlu etcem birini arar.maddi gezdircek tip vucut performans olarak yatakta mutlu etcek ozellikte işi bilen erkek arar.tabi klasik şeler bunlar.bizde nasıl evlenilcek kız baska eğlenilcek kız baska onlardada oyle.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 02 Ağustos 2022, 13:24:25 »
Eğer çok iyi yüz hatlarınız yoksa, kafa yapınız kelliğe uygun değilse, ortalamının üzerinde kasınız yoksa geçmiş olsun.Artık insanlar yanındaki insana obje gözüyle bakıyor.Beraber gezdiklerinde, bir mekana oturduklarında, arkadaşlarıyla gezdiklerinde sevdiği insanla hava atma peşinde.Kim napsın kel, tipsiz ve cılız insanı? İsterseniz dünyanın en iyi esprilerini yapın, müthiş bir zeka kapasiteniz olsun, acayip kültürlü olun nafile.Önce dış uyuma bakıyor millet.Zenginlikte bir yere kadar.Asla gerçek bir aşkı tadamazsın.Tamam çok güzel kızlarla paran için sevişirsinde duygu olmadıktan sonra sahiplenme olmadıktan sonra ne bokuma yarar? Ha örneğin Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jeremy Meeks gibisinizdir 10 kızdan 8ini tavlayabilirsiniz.Tabi herkes olamadığından ve özellikle Türkiyede yaşadığınızdan şansınız zor.Yurt dışındaki kızlar kelliği bizim kızlarımız kadar takmıyor.Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ gibi kişiler kel kalsalar dahi albenisi olan insanlar.Çünkü yakışıklılar kafa tipleri uygun.Senin benim gibi insanların kel kalması demek direk elenme sebebi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 02 Ağustos 2022, 13:28:20 »
Bu arada sizi motive edecek tek bir şey var o da yatak performansınız.Araştırmalara göre kel erkeklerin libidosu ve testestoronu yüksek olduğundan diğer saçlı kişilere oranla kadınları daha fazla tatmin edebildiği saptanmış.Yani sex düşkünü kadınlar varsa tam aradığınız adaysınız.Tabi kel erkeğide kim yatağa atıp test sürüşüne çıkar orasıda muama.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

ber134

• Full Member
« Yanıtla #43 : 02 Ağustos 2022, 13:40:21 »
Bu arada sizi motive edecek tek bir şey var o da yatak performansınız.Araştırmalara göre kel erkeklerin libidosu ve testestoronu yüksek olduğundan diğer saçlı kişilere oranla kadınları daha fazla tatmin edebildiği saptanmış.Yani sex düşkünü kadınlar varsa tam aradığınız adaysınız.Tabi kel erkeğide kim yatağa atıp test sürüşüne çıkar orasıda muama.

kel erkeği kim yatağa atar derken? :D
kusura bakmayın sizin psikolojinizi ben bir kel olarak anlayamıyorum abi :D
yatakta kadının orgazm ve yüksek derecede tatmin olması için saçlarınızı mı okşatıyosunuz? :D ya da keltoş kafamızı mı sürtüyoruz klitorise :D

ayrıyetten erkek yatağa atılmaz yani erkek avcıdır tavlayan taraf erkektir. tamam burda senin kastettiğin şey "birlikte olmayı kim ister?" anlamında diyorsun da bunların hiçbirinin saç ya da kellikle alakası yok. hiçbir kız aaa senin kafanda saç kalmamış ben seninle görüşmem, ya da ben seninle yatmam! demez abi size. diyen de max 20 21 yaşındaki kız falandır yeni reşit olmuş beyin olarak çocukluktan çıkamamış birey falandır yani abi yapmayın etmeyin ya :D
  • Yaşınız 25

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 02 Ağustos 2022, 13:46:15 »
Eğer çok iyi yüz hatlarınız yoksa, kafa yapınız kelliğe uygun değilse, ortalamının üzerinde kasınız yoksa geçmiş olsun.Artık insanlar yanındaki insana obje gözüyle bakıyor.Beraber gezdiklerinde, bir mekana oturduklarında, arkadaşlarıyla gezdiklerinde sevdiği insanla hava atma peşinde.Kim napsın kel, tipsiz ve cılız insanı? İsterseniz dünyanın en iyi esprilerini yapın, müthiş bir zeka kapasiteniz olsun, acayip kültürlü olun nafile.Önce dış uyuma bakıyor millet.Zenginlikte bir yere kadar.Asla gerçek bir aşkı tadamazsın.Tamam çok güzel kızlarla paran için sevişirsinde duygu olmadıktan sonra sahiplenme olmadıktan sonra ne bokuma yarar? Ha örneğin Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jeremy Meeks gibisinizdir 10 kızdan 8ini tavlayabilirsiniz.Tabi herkes olamadığından ve özellikle Türkiyede yaşadığınızdan şansınız zor.Yurt dışındaki kızlar kelliği bizim kızlarımız kadar takmıyor.Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ gibi kişiler kel kalsalar dahi albenisi olan insanlar.Çünkü yakışıklılar kafa tipleri uygun.Senin benim gibi insanların kel kalması demek direk elenme sebebi.
Aynen öyle .Karakter filan  boş avuntu.Normal bir erkek için saç cok önemli yoksa direkt eliyorlar. Bizzat yaşadım ,tanıdıklarım kel arkadaşlarımda var.Ayrıca  biz Türk erkeklerine kellik hiç yakışmıyor çoğumuz esmeriz ve çok uzun değiliz.Genelde kuzey Avrupalı erkeklerine yakışıyor.Bir de kel erkekleri ayakta tutan argüman hep zengin veya statülü olması.Artık kadınlarda para kazanıyor onların istedikleri saçlı ve iyi görünümlü erkekler.Zaten paraya ihtiyaçları kalmadı.Bence ilerde çoğu kel erkek ciddi bir şekilde elenecek yada protez kullanmak zorunda kalacaklar.

Facebook Twitter Instagram