Arkadaşlar merhaba. Bugün 3. hafta doldu. Şok dökülme henüz başladı mı emin değilim. Günde bir duş almaya devam ediyorum 45 dk nemlendirici ile birlikte (arada dışarı çıktığımda terliyorum, o yüzden. bu gün bırakıyorum nemlendiriciyi.)
Duş alırken 30-40 saç teli dökülüyor, ama onun dışında gün içinde herhangi bir dökülme olmuyor. Elimi 3-4 defa saçıma attığımda bile 1-2 tel anca geliyor.
Saçtaki yaralara takılmayın lütfen. Onlar sedef, ekimle alakalı değil. Onlar için betnovate/dermovate solüsyon kullanıyorum - ki umarım saça zarar vermez.
ekimi desteklemek için
sabah: multivitamin, xpecia, omega-3, biotin (5mg)
akşam: xpecia, demir, magnezyum, omega-3
kullanıyorum.
Gece bilgisayar başında takılırken de kabak çekirdeği tüketiyorum. Umarım iyi bir sonuç alırım
Burdan sonra ne yapmam gerekiyor? Bazıları sert yıkanmalı gibi yazmış, ancak bunun sebebi nedir, nasıl ve neden sert yıkamalıyım? Ben hala şampuanı saçıma çok yavaş sakin bir şekilde sürüp tazyikli olmayan su ile yıkıyorum. Ek olarak, minoxidil kullanacaktım ancak bıraktıktan sonra çok dökülme yaptığını okudum. Sprey önerebilir misiniz? Tek beklentim iyi olması ve herhangi önemli bir yan etkisinin olması (minox aynı zamanda sanırım tansiyon da yapabiliyor).