Gönderen Konu: Supplementler dökülmeyi hızlandırır mı ?  (Okunma sayısı 1166 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Supplementler dökülmeyi hızlandırır mı ?
« Yanıtla #15 : 04 Ağustos 2022, 23:34:48 »
Gainerdan vazgeçtim. Onun yerine sadece antrenman sonrası protein tozu kullanıyorum şuan supplement olarak. ZMA kullanmayı düşünüyorum önerir misin ? Kullanan kişiler uyku süresinin azaldığını ve daha kaliteli uyku çektiklerini söylüyor buda benim ihtiyacım olan şey. Magnezyum çinko B6 saça faydalı olurmu acaba ?

İyi etmişsin kardeşim dayan kaliteli karbonhidrat kaynaklarına glikoz şekerlere aynısı parana yazık.

Çinko magnezyum kullanıyorum xpecia içinde de çinko var ekstra magnezyumun 3 formunu kullanıyorum hiç de öyle kaliteli uyku çekmedim aksine düzensiz bölük bölük Ya da kesintisiz uzun uyku ortası yok 10 da yatayım 5 de zımba gibi kalkayım durumu olmadı bende başkalarının tecrübelerini bilemem

ber134

• Full Member
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2022, 00:14:18 »
Gainerdan vazgeçtim. Onun yerine sadece antrenman sonrası protein tozu kullanıyorum şuan supplement olarak. ZMA kullanmayı düşünüyorum önerir misin ? Kullanan kişiler uyku süresinin azaldığını ve daha kaliteli uyku çektiklerini söylüyor buda benim ihtiyacım olan şey. Magnezyum çinko B6 saça faydalı olurmu acaba ?

evet gece yatmadan 1 saat ya da 45dk önce ZMA al. uyku kaliteni de arttırır. saça da elbette faydası olur ama direkt olarak olur diyemem. normal bir takviye olur sadece. ha bu arada ZMA kesinlikle kullan demiyorum, mucize sonuçlar bekleme tabii ki de. vitamin sonuçta.

hatta ben sana çok ucuza eczaneden alabileceğin bir vitamin takviyesi önereyim. adı DECAVIT TABLET. eğer ZMAya ve diğer vitaminlere o kadar para bayılmayayım diyosan DECAVIT fazlasıyla iş görür. hem de çok daha ucuz 35TL gibi bir şey. içeriğine de internetten bakabilirsin içinde yok yok.
  • Yaşınız 25

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2022, 00:32:01 »
evet gece yatmadan 1 saat ya da 45dk önce ZMA al. uyku kaliteni de arttırır. saça da elbette faydası olur ama direkt olarak olur diyemem. normal bir takviye olur sadece. ha bu arada ZMA kesinlikle kullan demiyorum, mucize sonuçlar bekleme tabii ki de. vitamin sonuçta.

hatta ben sana çok ucuza eczaneden alabileceğin bir vitamin takviyesi önereyim. adı DECAVIT TABLET. eğer ZMAya ve diğer vitaminlere o kadar para bayılmayayım diyosan DECAVIT fazlasıyla iş görür. hem de çok daha ucuz 35TL gibi bir şey. içeriğine de internetten bakabilirsin içinde yok yok.

Decavit hamilelerin başucu takviyesi ki hiçbir metabolik olay hamilelik kadar tüketemiyor vücudu makro mikro zihinsel hormonal her anlamda düşün yeterliliğini decavitin. Elimizin altındaki ucuz cevheri hatırlattığın için Allah razı olsun kardeşim
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

ber134

• Full Member
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2022, 02:15:50 »
Decavit hamilelerin başucu takviyesi ki hiçbir metabolik olay hamilelik kadar tüketemiyor vücudu makro mikro zihinsel hormonal her anlamda düşün yeterliliğini decavitin. Elimizin altındaki ucuz cevheri hatırlattığın için Allah razı olsun kardeşim

rica ederim abi. malum ülkemiz ekonomik açıdan da sıkıntılı durumda. hem maliyet, hem performans açısından 10/10 bir ilaç.
  • Yaşınız 25

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2022, 14:44:30 »
rica ederim abi. malum ülkemiz ekonomik açıdan da sıkıntılı durumda. hem maliyet, hem performans açısından 10/10 bir ilaç.

aynen öyle kardeşim ekonomik durumu iyi olmayan kardeşlerimiz için uygun bir alternatif olarak rahatlıkla değerlendirilebilir.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2022, 22:40:24 »
Xpecia almayı düşünüyorum şuanda yanındada d vitamini alacağım ek olarak. Xpeciayı saçım için alıyorum fakat içeriği bakımından iyimi sence ? Gerekli vitaminleri sağlar mı vücuda ?
  • Yaşınız 20

Facebook Twitter Instagram