Gönderen Konu: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum  (Okunma sayısı 14827 defa)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum
« Yanıtla #60 : 06 Aralık 2017, 18:36:42 »
Bide bu açıdan foto atıyorum

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 06 Aralık 2017, 19:26:48 »
ya kardeş açta şu forumdaki saç ektiren insanların konularına bak saç ektirseler bile senin kafaya ulaşamıyor %97si sen gelmiş ekimden bahsediyorsun  ;D Hintell reis gerek yok diyosa yoktur inan bana

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 06 Aralık 2017, 23:24:26 »
Öncelikle benim amacım estetiksel.Bu forumuda üye olmadan ve üye olduktan sonra yaklaşık bir yıldır takip ediyorum hergün gönderilere bakıyorum süreçleri takip ediyorum herkesin büyük veya küçük kendine göre saç sorunu var saçı gösteren gerçekten ön çizgi umarım anlamışsınızdır fikirlerinize sonsuz saygım var..tşkler
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 07 Aralık 2017, 11:47:24 »
Öncelikle benim amacım estetiksel.Bu forumuda üye olmadan ve üye olduktan sonra yaklaşık bir yıldır takip ediyorum hergün gönderilere bakıyorum süreçleri takip ediyorum herkesin büyük veya küçük kendine göre saç sorunu var saçı gösteren gerçekten ön çizgi umarım anlamışsınızdır fikirlerinize sonsuz saygım var..tşkler

Dostum tamam estetık olugunun farkındayımda gerek yok senın saçında dökülme yokkı sen seklınden rahatsız oluyorsun kafa yapın bu daha önce orda saç varmıydı? Senın ön cizgin bozulmamış ki.
Global Moderator

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #64 : 07 Aralık 2017, 12:18:47 »
Kardes saçların gayet guzel. Arkadaslarin da dedigi gibi gerek yok. Ön cizgini 2 sm aşağı cekeceksin diye o kadar eziyete deger mi? Bence hayir. Tras olucan, igneler, saç ekimi sonrasi yikamalar , hakim, 6-7 ay saçın uzanmasını beklemek kolay degil ya , saçlarının keyfine bak bence :D
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 08 Aralık 2017, 15:16:31 »
Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.

Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur.

Yas kac?

Zaten sırf ektik demek için ektirmem başka yerde Koray hoca ve Muttalip hocadan başka sizin Ekim'de bence bana benzer bir açıklık ben mi fazla  abartılıyorum yoksa açıklığımi ?
22 yas icin bence fazlasiyla abartiyorsun.

Benim sakaklarim iceri girmis ve on orta cizgim bozulmustu. 2 haftaya 42 oluyorum. Senin on cizgin ve sakaklarinda sorun gormuyorum. Sac sikligin ve kalinligin da cok iyi. Sac cizgin Allah vergisi yuksekse yapacak birsey yok. Cok gencsin, 30'a kadar bekleyip dokulme olursa ona gore ekim dusunursun. Benim sahsi fikrim senin ileriki yaslarda dokulme yasamayacagin yonunde.

Öncelikle ekiminizi biliyorum sonucu çok iyi bence yaşıniza göre maşallahiniz var zaten keşke inşallah benim.saclarda o yaşlarda öyle kalır :) Konuya.gelecek.olursak.evet ön çizgi Allah vergisi biraz üstte anneme benziyor ama.psikolojik.olarak sıkıntım yok şükür zaten bu forumu tanımadan önce diğer ekimcilerin örneklerini takip ediyordum Muttalip hoca ve Koray Hocanin ekimlerini gördükten sonra bir umut belirdi :)
Eger ailede irsi dokulme yoksa ve sagligina dikkat ediyorsan, benim yaslarimdan en az benimki kadar sacin olur diye dusunuyorum.

Eger buraya koymak istemiyorsan ozel mesajla bana kafanin tamaminin gorundugu bir resim gonderebilirsin.

Baska bir nokta var bahsetmek istedigim: Sac cizgisi normalde alin kaslarinin bittigi yerden sonra baslar. Derinin altinda kas varsa veya cok yakinsa oraya ekim yapilmaz. Alnini buz ve alin cizgilerinin en usttekinin 1-1.5 cm ustunu belirle. O hizadan daha assagi ekim yapilmaz genellikle. Yani alnindaki kaslardan en az 1-1.5 cm uzakta olmali sac cizgin.

Kaya hocam yan profildende attım bir bakar mısınız?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 17 Aralık 2017, 00:57:07 »
Dostum senin alın çizgin geride falan değil. Çoğu kişiye göre senin alnın daha aşağıda.
Hintell ruhi mücerret kayanın ekim görmüş saçlarından iki kat daha fazla saçın var. Bizler maytap geçmiyorsan lütfen bu işten vazgeç.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 17 Aralık 2017, 08:07:46 »
Kaya hocam yan profildende attım bir bakar mısınız?
Kusura bakma, gozden kacirmisim mesajlarini.

Resimlerini inceledim. Istedigin cizgiyi gordum.  Normal sartlarda yasindan dolayi ve dokulmenin olmamasindan oturu bu ekimi sana yapacak dusturlu bir doktor bulamazsin kolay kolay, amacin tamamen estetik olsa bile. Ben de bu yasinda ekimi kesinlikle tasvip etmiyorum.

Ote yandan senin bu isi ne kadar istedigini, kafaya taktigini da tahmin edebiliyorum. Teknik acidan istedigin cizgiye ekim yapilir. Gorebildigim kadariyla son alin kirisikliginla cizdigin hat arasinda 1-1.5 cm var. Ekilecek alan tahmini 20-25 cm kare. 1000 civari kokle istedigin alan kapatilir. 3. sayfanin son mesajinda attigin resme gore sac cizgin Allah vergisi yukarida ama ne yogunluk sorunun var, ne de yanlardan kayip. Sakin ha yanlara ekim yaptirma, sakin.

Istedigin siklikta ekebilecek 2 hoca da sana ekmez yasindan dolayi ama ikna edersen 3 kez degil 10 kez dusun operasyondan once. Istedigin cizgi omur boyu kalacak sende. Ustteki cizgiyi daha da asagi indirirsin ikinci bir operasyonla ama cok asagiya inmis cizgiyi ikinci bir operasyonla yukari aldirman mumkun degil.

Simdi senden son olarak iki sey istiyorum emin olmak adina. Burnunla iki kas arasindaki uzakligi ve iki kas aranla sac cizgin arasindaki uzakligi olcup soyle bana.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2017, 08:20:03 Gönderen: kaya »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 17 Aralık 2017, 13:04:12 »
senin saçların gerileme aşamasında , şuan yaptırma bu saçın önü daha gerileyecek bana kalırsa..7 8 yıl sonra ön son şeklini alır bence ön kısım...arkalar sağlam .şuan ektirmek mantıklı değil .ben ilk şakak ekimini 34 yaşında ön çizgiyi 37 yaşında yaptırdım ön çizginin gerilemesi diğer dökülmelere göre farklıdır.. genetik dökülme yok ise yaşa bağlı ön çizgi şakak gerileyebilir..bunu dikkate al ..şuan bu ekim  senin için gereksiz .çünkü gerileme sürdükçe ekilenin arkası boş kalacak .daha kötü bir görüntü oluşur yıldan yıla
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2017, 13:14:53 Gönderen: ruhi mücerret »

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 23 Aralık 2017, 18:45:06 »
Kaya hocam istediğiniz ölçümü yapabilecek nesnem yok maalesef.Ama iyi bir sayısalcı olarak :) ve aynadan gördüğüm kadarıyla en fazla 1cm fark vardır.Şunuda belirtiyim ön çizgim kendimi bildim bileli aynı.Aslında şuanki çizgiyi 0.5cm ve düz bir çizgi yanlarıda doldurarak yapılacak operasyon mutlu eder beni yani çizgiden memnunum sadece yanlar yüzünden şekil veremiyorum istediğim gibi.Yoğunluktan memnunum sıkıntı yok.Estağfurulah hocam sizin görüşleriniz benim için çok önemli ve sizinle bilgi alışverişi yapınca iyi geliyor.Çokta takmıyorum aslında ama bazen yeri geliyor aşırı takıyorum.Teşekkürler..

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 23 Aralık 2017, 18:46:49 »
Ruhi hocam sizin görüşleriniz benim için oldukça önemli tecrübeniz tartışılmaz.Aslında genetik bir dökülme yok.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 23 Aralık 2017, 22:53:34 »
Kaya hocam istediğiniz ölçümü yapabilecek nesnem yok maalesef.Ama iyi bir sayısalcı olarak :) ve aynadan gördüğüm kadarıyla en fazla 1cm fark vardır.Şunuda belirtiyim ön çizgim kendimi bildim bileli aynı.Aslında şuanki çizgiyi 0.5cm ve düz bir çizgi yanlarıda doldurarak yapılacak operasyon mutlu eder beni yani çizgiden memnunum sadece yanlar yüzünden şekil veremiyorum istediğim gibi.Yoğunluktan memnunum sıkıntı yok.Estağfurulah hocam sizin görüşleriniz benim için çok önemli ve sizinle bilgi alışverişi yapınca iyi geliyor.Çokta takmıyorum aslında ama bazen yeri geliyor aşırı takıyorum.Teşekkürler..
Nasil yok? Evde cetvel veya mezura yok mu? 😃

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 24 Aralık 2017, 00:58:10 »
Öğrenci evi hocam üniversiteli 😂

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 24 Aralık 2017, 01:59:08 »
kaşlarını kaldırmadan düzgün bi foto at. Önden ve yan profil şeklinde. ve fotolarda saçların sert bir şekilde toplu olsun ki çizgileri görelim.

not arkadaki saçların çok gür olduğu için saç çizgini öne çekmek aşırı greft israfı olur ve doğal olmaz bunuda hesaba kat.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 02:00:49 Gönderen: thinkingme »

kerim7327

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 24 Aralık 2017, 02:39:50 »
    Bu sacin neyini ektirecen kardesim donor desen sıkıntılı, ekim alani desen 170 cm2 lik alan , saclarin gucsuz ve zayif ayrica en iyisi protez sac kullan, onun da bakimi biraz ugrastirir seni 😂
    İşin sakasi bir yana, sen sac cizgini one alsan dahi cok memnun kalacagini dusunmuyorum, cunku alin yapin ve kafa yapin senin hayal ettiginin disinda bir yapiya sahip diye dusunuyorum. Ama illa ekecem diyosan da karar senin umarim gonlunu hos tutacak bir cozum olusturur ve gerceklestirirsin.
KERİM YAMAN

Facebook Twitter Instagram