Kaya hocam yan profildende attım bir bakar mısınız?
Kusura bakma, gozden kacirmisim mesajlarini.
Resimlerini inceledim. Istedigin cizgiyi gordum. Normal sartlarda yasindan dolayi ve dokulmenin olmamasindan oturu bu ekimi sana yapacak dusturlu bir doktor bulamazsin kolay kolay, amacin tamamen estetik olsa bile. Ben de bu yasinda ekimi kesinlikle tasvip etmiyorum.
Ote yandan senin bu isi ne kadar istedigini, kafaya taktigini da tahmin edebiliyorum. Teknik acidan istedigin cizgiye ekim yapilir. Gorebildigim kadariyla son alin kirisikliginla cizdigin hat arasinda 1-1.5 cm var. Ekilecek alan tahmini 20-25 cm kare. 1000 civari kokle istedigin alan kapatilir. 3. sayfanin son mesajinda attigin resme gore sac cizgin Allah vergisi yukarida ama ne yogunluk sorunun var, ne de yanlardan kayip. Sakin ha yanlara ekim yaptirma, sakin.
Istedigin siklikta ekebilecek 2 hoca da sana ekmez yasindan dolayi ama ikna edersen 3 kez degil 10 kez dusun operasyondan once. Istedigin cizgi omur boyu kalacak sende. Ustteki cizgiyi daha da asagi indirirsin ikinci bir operasyonla ama cok asagiya inmis cizgiyi ikinci bir operasyonla yukari aldirman mumkun degil.
Simdi senden son olarak iki sey istiyorum emin olmak adina. Burnunla iki kas arasindaki uzakligi ve iki kas aranla sac cizgin arasindaki uzakligi olcup soyle bana.