Saç Ekimi Sonuçları
ön çizgi azda geride olsa bu sana gür saçın kafasını yasatmıyor o kadar gur saca yazık oluyor dusuncesindesin dr koraya muttalip kesere falan mail atsana bakalım ne dicekler[/quotTamda dediğin sorunu yaşıyorum zaten akımda sadece Koray hoca ile Muttalip hoca var onlarla irtibata geçecegim
Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur. Yas kac?
dostum sen de kaygı sorunu oluşmuş. saçların çok iyi. bence psikiyatriye danışmalısın.
Sana yapılacak en büyük iyilik forumdan uzaklaştırılman,ki birisi aklına saç ekimini sokmasın psikoloğa gitmen senin için daha yararlı olacaktır.
Alıntı yapılan: kaya - 01 Ekim 2017, 09:15:26Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur. Yas kac?Zaten sırf ektik demek için ektirmem başka yerde Koray hoca ve Muttalip hocadan başka sizin Ekim'de bence bana benzer bir açıklık ben mi fazla abartılıyorum yoksa açıklığımi ?
Arenamed e git kardeşim senin dönorunu mahfetsinler saç kaliten düşsün senin ilacın o :-D rahat 4000 greftte hallolur senin saç olayın :-D
Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 02 Ekim 2017, 00:06:46Alıntı yapılan: kaya - 01 Ekim 2017, 09:15:26Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur. Yas kac?Zaten sırf ektik demek için ektirmem başka yerde Koray hoca ve Muttalip hocadan başka sizin Ekim'de bence bana benzer bir açıklık ben mi fazla abartılıyorum yoksa açıklığımi ?22 yas icin bence fazlasiyla abartiyorsun.Benim sakaklarim iceri girmis ve on orta cizgim bozulmustu. 2 haftaya 42 oluyorum. Senin on cizgin ve sakaklarinda sorun gormuyorum. Sac sikligin ve kalinligin da cok iyi. Sac cizgin Allah vergisi yuksekse yapacak birsey yok. Cok gencsin, 30'a kadar bekleyip dokulme olursa ona gore ekim dusunursun. Benim sahsi fikrim senin ileriki yaslarda dokulme yasamayacagin yonunde.
Alıntı yapılan: kaya - 02 Ekim 2017, 07:49:21Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 02 Ekim 2017, 00:06:46Alıntı yapılan: kaya - 01 Ekim 2017, 09:15:26Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur. Yas kac?Zaten sırf ektik demek için ektirmem başka yerde Koray hoca ve Muttalip hocadan başka sizin Ekim'de bence bana benzer bir açıklık ben mi fazla abartılıyorum yoksa açıklığımi ?22 yas icin bence fazlasiyla abartiyorsun.Benim sakaklarim iceri girmis ve on orta cizgim bozulmustu. 2 haftaya 42 oluyorum. Senin on cizgin ve sakaklarinda sorun gormuyorum. Sac sikligin ve kalinligin da cok iyi. Sac cizgin Allah vergisi yuksekse yapacak birsey yok. Cok gencsin, 30'a kadar bekleyip dokulme olursa ona gore ekim dusunursun. Benim sahsi fikrim senin ileriki yaslarda dokulme yasamayacagin yonunde.Öncelikle ekiminizi biliyorum sonucu çok iyi bence yaşıniza göre maşallahiniz var zaten keşke inşallah benim.saclarda o yaşlarda öyle kalır Konuya.gelecek.olursak.evet ön çizgi Allah vergisi biraz üstte anneme benziyor ama.psikolojik.olarak sıkıntım yok şükür zaten bu forumu tanımadan önce diğer ekimcilerin örneklerini takip ediyordum Muttalip hoca ve Koray Hocanin ekimlerini gördükten sonra bir umut belirdi
Estetık amaçlı bir düzeltme yaptırmak istiyorsun anladığım kadarı ile onun dılında şaçında problem yok bunun içinde 7 ekimde koray hoca consultasyon yapıcak bizim forum dan katılım olucak sende gidip kafana çok yakıyorsan fikir alabilirsin bu cumartesi. İlgili konu forumda var iletişim mailide okursan nasıl katılım sağlayacağın yazıyor. Konu bu https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2728.0
Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 02 Ekim 2017, 15:14:45Alıntı yapılan: kaya - 02 Ekim 2017, 07:49:21Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 02 Ekim 2017, 00:06:46Alıntı yapılan: kaya - 01 Ekim 2017, 09:15:26Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur. Yas kac?Zaten sırf ektik demek için ektirmem başka yerde Koray hoca ve Muttalip hocadan başka sizin Ekim'de bence bana benzer bir açıklık ben mi fazla abartılıyorum yoksa açıklığımi ?22 yas icin bence fazlasiyla abartiyorsun.Benim sakaklarim iceri girmis ve on orta cizgim bozulmustu. 2 haftaya 42 oluyorum. Senin on cizgin ve sakaklarinda sorun gormuyorum. Sac sikligin ve kalinligin da cok iyi. Sac cizgin Allah vergisi yuksekse yapacak birsey yok. Cok gencsin, 30'a kadar bekleyip dokulme olursa ona gore ekim dusunursun. Benim sahsi fikrim senin ileriki yaslarda dokulme yasamayacagin yonunde.Öncelikle ekiminizi biliyorum sonucu çok iyi bence yaşıniza göre maşallahiniz var zaten keşke inşallah benim.saclarda o yaşlarda öyle kalır Konuya.gelecek.olursak.evet ön çizgi Allah vergisi biraz üstte anneme benziyor ama.psikolojik.olarak sıkıntım yok şükür zaten bu forumu tanımadan önce diğer ekimcilerin örneklerini takip ediyordum Muttalip hoca ve Koray Hocanin ekimlerini gördükten sonra bir umut belirdi Eger ailede irsi dokulme yoksa ve sagligina dikkat ediyorsan, benim yaslarimdan en az benimki kadar sacin olur diye dusunuyorum.Eger buraya koymak istemiyorsan ozel mesajla bana kafanin tamaminin gorundugu bir resim gonderebilirsin. Baska bir nokta var bahsetmek istedigim: Sac cizgisi normalde alin kaslarinin bittigi yerden sonra baslar. Derinin altinda kas varsa veya cok yakinsa oraya ekim yapilmaz. Alnini buz ve alin cizgilerinin en usttekinin 1-1.5 cm ustunu belirle. O hizadan daha assagi ekim yapilmaz genellikle. Yani alnindaki kaslardan en az 1-1.5 cm uzakta olmali sac cizgin.