Kaya abi eğer konuma uğrarsan fikirlerini almak isterim Muttalip hocayı düşünürsem eğer referansım sen olacaksın çünkü ekimini çok beğendim bende şu yaşlarda mevcut çizgiyi baz alıp önçizgiyi düzeltmek istiyorum ve senin gibi ilerde başka sıkıntı çıkmazsa hafif sivriltmek sen benim için şuan bir rol modelsin
Bana ulasmak istediginde ozel mesaj atarsan daha rahat/hizli ulasirsin
On cizgin cocukluk resmine baktigimda da yuksekmis, gordum. Soyle yasin 30 civari olsaydi gonul rahatligiyla git yaptir da sen de kurtul biz de derdim ama yasin cok genc
Seni en iyi anlayanlardan biriyim cunku benim de ekimlerim agirlikli estetik kaygiylaydi ve yapilmasa da olabilirdi belki ama yas farkimiz var cok
Yani isin acigi su: genc yasta ekim tavsiye edilmemesinin nedeni sac dokulmesinin ongorulemez olmasindan kaynaklaniyor. Cogu zaman 20li yaslar da baslayip 30-35lere kadar devam etse de, cok daha gec baslayip 2-3 yillik agresif dokulme yasayanlar da var. Gec baslayip 50li yaslara kadar dokulmesi devam edenler var. Haliyle daha konservatif davranip ekimi olabildigince otelemek daha makul oluyor.
Ozel mesajla telefon numarani atarsan musait bir zamanda konusabiliriz.