Gönderen Konu: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum  (Okunma sayısı 14791 defa)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2017, 23:42:49 »
Ön cizgin gayet iyi saçlarında uzak dur forumdan bu işe bulaşma :)

Senden bu sözleri duymak oldukça mutluluk verici ama kaderimize razı olmuşken bir hintell gelmiş açmış sacekimleri.com diye bir forum vermiş umudu sonuna kadar uzak durur muyum bende :))

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2017, 23:47:30 »
bende nefret ederim saçtaki azıcık sorundan bile on çizginin 1cm onde olmasını sen belirleme bunu ekimci belirlesin sonucta yuzle uyumlu saç çizgisini en iyi plastik cerrah belirler sayıyıda belirlenicek çizgiye gore solerler  ön ekimi sakın dandik yere gitme

Gayet doğru söylüyorsun onun farkindayim ama bu forumda takıla takıla uzmanlaştik :)) şaka bir yana ön çizginin aşağı inmesi insanı baya gençleştiriyor saçların dökülmesini beklemektense  doğru bir  o planlama  o ile tadını çıkarmak daha mantıklı bence
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2017, 23:50:51 »
Mesajın sonuna “şaka şaka” yazmayı unutmuşum :) dostum saçların 10 numara önümüdeki 10 sene ekim işini unut... zaten Arenamed den başka hemen hiçbir merkez bu saca ekim yapmaz..
3600 greft uygundur bu açıklık için. Donörünüz zayıf gözüküyor , olasan çıkarım emin değilim.Manuel alım yapan bir yer bir ihtimal bu dönerden o grefti çıkartabilir.
Ekim sonrası topik kullanarak daha sık bir görüntü elde edebilirsiniz.
[/quote

Ciddi ciddi okuyup üzüldüm takı diğer gönderi görüp gülene kadar Allah iyiliğini versin ya ödüm koptu dönörüm gerçekten zayıf mı diye aynaya koşacaktım az daha :)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2017, 23:52:17 »
Açık alan çok dönor zayıf. bu kafaya ekim çok zor. en az 6000 greft lazım.o da bu dönorden çıkmaz. yani ekim yapılsa bile ömür boyu toppik kullanmak zorunda kalırsın. ama saç dövmesi yaptıran yerler var. oralarla görüş belki bir çözüm yolu bulursun.
[/quote

Farkındayım maalesef ama toppike karşıyım peruk kullanmaya karar verdim :)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2017, 23:54:06 »
Kardeşim sen bir psikologla görüş bence saç ekim merrkezi aramaktansa bu saça ekim düşünüyorsan pes doğrusu

Ya bunları söylemek gerçekten kolay ama ben bu konuyu ciddi ciddi açtım

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Eylül 2017, 23:55:19 »
Eğer bizler ile kafa bulmuyorsan ciddi soruyorsan kardeş bence bu saçinla oynatip ta sacın kalitesini dusurmek sacmalıktan baska birsey olmaz
[/quot

Emin ellerde olduğu sürece zarar göreceğini düşünüyorum doğru planlama doğrultusunda v

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 29 Eylül 2017, 23:58:12 »
bende alnımın mumkun olduğu kadar saçla kaplı olmasını isterim arkadasta oyle dusunuo sanırım hatta ben 1 cm one cektirmiştim  sonra gene cektircektim ekimcinin  karısı grfet alımını yapıyordu 0.3 cm cekelim dedi ekimci karısı çok onde olur falan dedi cektirmedik arkadasta kapalı isiton çoğu ekimci yas gecince saç çigisi egride olur yoksa doğal gorunum olmaz diyor ama bazı insanlar olabildiği kadar onde olsun istiyor

Şu kesin ki benim öz çizgim alın çizgime göre geride saçları geriye doğru aldığımda beni rahatsız ediyor zaten rahatsız etmesi o kadar araştırıp bu forumu bulamazdim aynı düşüncedeyiz

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Eylül 2017, 00:00:26 »
Psikoloji olarak moralinizi bozuyorsa beklwntinizi dile getirin koray hoca ve muttalip hocaya ekim yapmayabilirler am psikolojik olarak iyi hissetmiyorum ektirmek istiyorum dersen ekebilitler sansin olabilir

Koray hoca 1500 civarı greftte yaparım derse sabahına kapısında olurum öyle bir psikoloji :)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Eylül 2017, 00:02:49 »
Öncelikle sen bu saça şekil vermekte zorlanıyorsan vay senin haline üzüldüm bizler ne yapalım,koray beye yada muttalip beye fotoğraflarını atarak bunu öğrenebilirsin ama 1000 1500 greft yeterde artar bile diye düşünüyorum.

Olabildiğince az greft tercihim tabiki maalesef saçı uzun tuttuğum için şekil vermek için extra şeyler gerekiyor wax sprey bilmem ne bende onları kullanmaktan kaçınıyorum haliyle en hafif havada bozuluyor

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Eylül 2017, 00:19:13 »

Senden bu sözleri duymak oldukça mutluluk verici ama kaderimize razı olmuşken bir hintell gelmiş açmış sacekimleri.com diye bir forum vermiş umudu sonuna kadar uzak durur muyum bende :))
Öncelikle hoşgeldiniz...

Genç yaşlarda saç takıntısı gerçekten psikolojik anlamda insanı kötü etkiler. Saç çizginizin geride olması üstesinden gelinemeyecek bir durum değil. Gerekli konsültasyonlar yapılarak fikir alabilirsiniz.
Acele etmeye gerek yok kanımca.

Forum ekibinden biri olarak size tavsiyem sizin gibi genç yaşta saç sorunu olan arkadaşlarımızın yazılarını incelemeniz.

Tekrar hoşgeldiniz.

İyi forumlar dilerim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Eylül 2017, 06:23:51 »
ön çizgi azda geride olsa bu sana gür saçın kafasını yasatmıyor o kadar gur saca yazık oluyor dusuncesindesin dr koraya muttalip kesere falan mail atsana bakalım ne dicekler
saçları ekmeydi dersin

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Ekim 2017, 09:15:26 »
Duzgun, etik degerleri yuksek hicbir doktor sana ekim yapmaz.

Tum kafani gosteren bir resim koyarsan daha iyi fikrimiz olur.

Yas kac?

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Ekim 2017, 22:53:57 »
dostum sen de kaygı sorunu oluşmuş. saçların çok iyi. bence psikiyatriye danışmalısın.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2017, 00:01:35 »

Öncelikle hoşgeldiniz...

Genç yaşlarda saç takıntısı gerçekten psikolojik anlamda insanı kötü etkiler. Saç çizginizin geride olması üstesinden gelinemeyecek bir durum değil. Gerekli konsültasyonlar yapılarak fikir alabilirsiniz.
Acele etmeye gerek yok kanımca.

Forum ekibinden biri olarak size tavsiyem sizin gibi genç yaşta saç sorunu olan arkadaşlarımızın yazılarını incelemeniz.

Tekrar hoşgeldiniz.

İyi forumlar dilerim.

Öncelikle hoşbulduk aynen dediklerinize katılıyorum zaten uzun bir süredir forumdayim ama aktif değildim örnekleri bol bol takip ediyorum bana benzer olan. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2017, 00:03:01 »
Sana yapılacak en büyük iyilik forumdan uzaklaştırılman,ki birisi aklına saç ekimini sokmasın psikoloğa gitmen senin için daha yararlı olacaktır.

Facebook Twitter Instagram