Gönderen Konu: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum  (Okunma sayısı 14788 defa)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum
« : 29 Eylül 2017, 09:48:57 »
Önçizgi doğuştan biraz geride bundan kendimi bildim bileli rahatsızım
Çoğunuz gerek yok diyecekte küçük bir açıklık bile saçın şekil almasını zorlaştırıyor
Açıklığı kapatmak için saatlerce uğraşıp kimyasallarla şekil verip saçı yıpratmak yerine Koray hoca veya Muttalip hoca gibi işinin ehli insanlarda bu sorunu çözümü kavuşturmak bence daha mantıklı
Ön çizgiyi 1cm aşağı ve şakaklara girilmek suretiyle kaç greft gerekir acaba fikirlerinizi bekliyorum sizce Koray hoca kaç greft ile halleder veya Muttalip hoca kaç greft ile halleder ?

Bide şunu söylemeden duramiyacağim bu forumu açan admine ve yardımcılarına minnettariz.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Fikirlerinizi içtenlikle bekliyorum
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2017, 09:57:43 »
Dönör
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2017, 10:11:45 »
Öncelikle sen bu saça şekil vermekte zorlanıyorsan vay senin haline üzüldüm bizler ne yapalım,koray beye yada muttalip beye fotoğraflarını atarak bunu öğrenebilirsin ama 1000 1500 greft yeterde artar bile diye düşünüyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2017, 11:45:51 »
bende nefret ederim saçtaki azıcık sorundan bile on çizginin 1cm onde olmasını sen belirleme bunu ekimci belirlesin sonucta yuzle uyumlu saç çizgisini en iyi plastik cerrah belirler sayıyıda belirlenicek çizgiye gore solerler  ön ekimi sakın dandik yere gitme
saçları ekmeydi dersin

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2017, 12:04:39 »
kelleşme yok gibi ama saç çizgin geride olabilir. bende 2side var ordan biliyorum. emin ol normal kafa yapısındaki norwood 4 kısa saçlıyken saç çizgisiçok yukarıda olan büyük kafalı bir norwood 1in kısa saçlı halinden daha estetik gözükür. yüzünü sansürleyerek önden ve yandan saçlarını toplayarak foto atarsan açıklığın hakkında birşeyler söylenebilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2017, 13:07:55 »
Ön cizgin gayet iyi saçlarında uzak dur forumdan bu işe bulaşma :)
Global Moderator

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2017, 16:22:26 »
Keske derdimiz seninki kadar olsa :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2017, 17:59:56 »
3600 greft uygundur bu açıklık için. Donörünüz zayıf gözüküyor , olasan çıkarım emin değilim.Manuel alım yapan bir yer bir ihtimal bu dönerden o grefti çıkartabilir.
Ekim sonrası topik kullanarak daha sık bir görüntü elde edebilirsiniz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Eylül 2017, 18:03:40 »
Mesajın sonuna “şaka şaka” yazmayı unutmuşum :) dostum saçların 10 numara önümüdeki 10 sene ekim işini unut... zaten Arenamed den başka hemen hiçbir merkez bu saca ekim yapmaz..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Eylül 2017, 18:06:20 »
Açık alan çok dönor zayıf. bu kafaya ekim çok zor. en az 6000 greft lazım.o da bu dönorden çıkmaz. yani ekim yapılsa bile ömür boyu toppik kullanmak zorunda kalırsın. ama saç dövmesi yaptıran yerler var. oralarla görüş belki bir çözüm yolu bulursun.

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Eylül 2017, 18:25:31 »
Kardeşim sen bir psikologla görüş bence saç ekim merrkezi aramaktansa bu saça ekim düşünüyorsan pes doğrusu

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2017, 18:54:25 »
Eğer bizler ile kafa bulmuyorsan ciddi soruyorsan kardeş bence bu saçinla oynatip ta sacın kalitesini dusurmek sacmalıktan baska birsey olmaz

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Eylül 2017, 18:57:12 »
bende alnımın mumkun olduğu kadar saçla kaplı olmasını isterim arkadasta oyle dusunuo sanırım hatta ben 1 cm one cektirmiştim  sonra gene cektircektim ekimcinin  karısı grfet alımını yapıyordu 0.3 cm cekelim dedi ekimci karısı çok onde olur falan dedi cektirmedik arkadasta kapalı isiton çoğu ekimci yas gecince saç çigisi egride olur yoksa doğal gorunum olmaz diyor ama bazı insanlar olabildiği kadar onde olsun istiyor
saçları ekmeydi dersin

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Eylül 2017, 19:16:10 »
Psikoloji olarak moralinizi bozuyorsa beklwntinizi dile getirin koray hoca ve muttalip hocaya ekim yapmayabilirler am psikolojik olarak iyi hissetmiyorum ektirmek istiyorum dersen ekebilitler sansin olabilir

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2017, 23:38:39 »
Öncelikle sen bu saça şekil vermekte zorlanıyorsan vay senin haline üzüldüm bizler ne yapalım,koray beye yada muttalip beye fotoğraflarını atarak bunu öğrenebilirsin ama 1000 1500 greft yeterde artar bile diye düşünüyorum.
Psikoloji olarak moralinizi bozuyorsa beklwntinizi dile getirin koray hoca ve muttalip hocaya ekim yapmayabilirler am psikolojik olarak iyi hissetmiyorum ektirmek istiyorum dersen ekebilitler sansin olabilir

Ya on çizgi doğuştan orda ve ben bu durumdan 15 yaşından beri rahatsızım şu forumu görmeden önce kaderime razıydim diyebilirim :))) ama özellikle Koray Hocanin tecrübesi ile başarısı ümit verdi bana bide Muttalip hocanın az greftle çok iyi iş yapmasida ümitlendirdi.
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Facebook Twitter Instagram