Gönderen Konu: Proscar aldim.  (Okunma sayısı 400 defa)

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Proscar aldim.
« : 28 Temmuz 2022, 17:54:22 »
Dostlar cok fazla konu acildi bunua ilgili ama net bir cevap goremedim.

5 e nasil bolucem bu meredi? 4 e veya 5 e bolmek arasinda fark var mi? Ve nasil muhafaza edeyim. Kapali bir kutuya 1 parcasini kullanip 4 unu atarsam yeterli mi ? Tesekkurler

Berkebs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar aldim.
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2022, 18:00:25 »
Dostlar cok fazla konu acildi bunua ilgili ama net bir cevap goremedim.

5 e nasil bolucem bu meredi? 4 e veya 5 e bolmek arasinda fark var mi? Ve nasil muhafaza edeyim. Kapali bir kutuya 1 parcasini kullanip 4 unu atarsam yeterli mi ? Tesekkurler

Hacı nerden aldın ben eczanelere soruyorum yok diyorlar

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2022, 18:02:31 »
Merhaba,

Hap kesici ve saklayıcı aparatlar var. Bu ürün ile sorunuza cevap bulabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2022, 18:41:18 »
Hacı nerden aldın ben eczanelere soruyorum yok diyorlar

5 6 eczane sordum hiç birinde yoktu sadece 1 inde vardı onda da sipariş üzerine ertesi gün aldım. zor heralde bulması :(

Berkebs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2022, 18:42:14 »
5 6 eczane sordum hiç birinde yoktu sadece 1 inde vardı onda da sipariş üzerine ertesi gün aldım. zor heralde bulması :(
Aynen zor

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2022, 18:43:05 »
Merhaba,

Hap kesici ve saklayıcı aparatlar var. Bu ürün ile sorunuza cevap bulabilirsiniz.

hocam şuna benzer bir sakız kutusunda saklıyorum aynı etkiyi vermez mi ?

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2022, 18:44:06 »
Merhaba,

ve buzdolabında mı oda sıcaklığında mı saklayacağım

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2022, 20:27:46 »
Hava almadığı sürece sorun olmaz ve ilaç oda sıcaklığında kullanıldığı için buzdolabında saklanmasına gerek yok.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2022, 20:29:33 »
Hava almadığı sürece sorun olmaz ve ilaç oda sıcaklığında kullanıldığı için buzdolabında saklanmasına gerek yok.
Ben bir öneri gördüğüm için buzdolabında saklıyorum acaba etkisi gider mi kırık parcalarin
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2022, 21:34:03 »
hocam nasıl muhafaza ediyorsunuz ? üstte attığım fotodaki gibi kutuda saklıyorum problem olur mu

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2022, 09:15:41 »
Hocam ben bu kadar detaylı araştırmadım 5 yıldır kullanıyorum ama kendim ilaç kesici kutularda ya da aldığım vitamin kutularının bitenlerinin içerisinde saklıyordum. İlk dönemler propecia bulamadığımda proscar kullandığım dönemlerde sadece 1 mg olarak düşündüğüm kısmı kullanıp gerisini attığımda oluyordu. Buzdolabında kullanımı vs. bilmiyorum ilacın prospektüsünde soğukta saklayın gibi bir uyarı yok. Buzdolabında saklandığında nemlenebilir bana çok mantıklı gelmiyor açıkcası. Ama bu benim kişisel fikrim siz bildiğiniz gibi yapın.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 29 Temmuz 2022, 14:08:06 »
Ben hapı bıçakla bölüyorum. Kesilmiş hapları odamda dolabımda saklıyorum ilaç saklama kutusunun içinde

İlaç saklama kutusunun adı sanırım Dr.Plus İlaç Kesme ve Saklama Kutusuydu

Eczaneden almıştım. Google görsellerde var mor, sarı olan

Ayrıca hapı nasıl böleceğine dair link vereyim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19594.0

Facebook Twitter Instagram