Gönderen Konu: Bu saçları nasıl kurtarabilirim  (Okunma sayısı 1747 defa)

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu saçları nasıl kurtarabilirim
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2022, 13:46:09 »
tekrardan merhaba dün kan ve idrar sonuçlarım çıktı değerlerimde öyle etkileyecek düşük ve yüksek rakamlar yokmuş sadece b12 de biraz düşüş varmış oda dökülme yapmaz dedi doktor tiroid hormonlarımda temizmiş yani dökülmem vitaminlerden kaynaklı degil sizce nasıl bir yol izlemeliyim bu arada dökülmem azaldı gibi günde 20 25 tel anca çıkıyor zamanında ağır antidepresanlar kullanmıştım bunların etkisi olabilirmi sizce

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 27 Ağustos 2022, 13:57:34 »
Genetik olduğu çok belli ama genede aklında soru işareti kaşmaması açısından kan tahlillleri yaptırman iyi olmuş.Yaşın henüz 22 olduğunu düşünürsek ya dökülmeni kendi haline bırakacaksın yada antiandrojen kullanacaksın.
Antiandrojen kullanmak istemiyorsan xpecia + minoxilde bir kaç sene seni kurtarabilir .
Yada procapil içeren bir sprey dermarollardan sonra uygularsan bundanda uzun vadede olmasada çok etkili bir sonuç alabilirsin.

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Ağustos 2022, 23:12:23 »
bunları bıraktıktan sonra daha kötü hale geliyor diyorlar ve uzun sürede bunları kullanmak baya bir maliyetli olacak gibi olanı koruyup telleri kalınlaştırmak için nane yağı ve biberiyeyi önerenler var siz ne diyorsunuz iş görür mü onlar ya da biotin hapları

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Ağustos 2022, 00:24:08 »
bunları bıraktıktan sonra daha kötü hale geliyor diyorlar ve uzun sürede bunları kullanmak baya bir maliyetli olacak gibi olanı koruyup telleri kalınlaştırmak için nane yağı ve biberiyeyi önerenler var siz ne diyorsunuz iş görür mü onlar ya da biotin hapları

Onlar bir işe yaramaz boşuna deneme bence.

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2022, 14:13:05 »
minoksidil ya da dut fin mi olur diyorsunuz o zaman

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2022, 22:04:34 »
Nane ve biberiye işe yaramaz diyenlerin konu hakkında bilgisi 0 belli ki minox ile aynı etkiye sahip bu tedaviler ancak saçlı deriye zarar verebilir finasteride ile dökülmeni durdurabilirsin yan etki olayına kafanı takma şirketin verilerine göre %2 yan etki görme ihtimali onlar da ilacı bıraktıktan sonra geçiyor internette bir sürü bilgi çöplüğü var her denilene inanma git dene olmadı bırakırsın ama bir tedaviye başla finasteride maliyerli bir şey değil proscar alıp 5e bölerek kullanabilirsin kutusu 70 tl ve 28 tablet var toplam 140 günlük ilaç 70 tl ucuz yani

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2022, 23:48:03 »
nane biberiye minox kadar etkili olsaydı adını duyururdu minox apayrı bir şey kıyaslama bile yapılamaz onlarla
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Ağustos 2022, 00:15:17 »
nane biberiye minox kadar etkili olsaydı adını duyururdu minox apayrı bir şey kıyaslama bile yapılamaz onlarla
Ondan etki gördüğünü söyleyenler forumda var ama bence de birisi kimyasal madde diğeri ot, bence nane biberiye sadece deriyi yakarak kanlanmayı arttırıyor sarımsak faln da öyle.Deriyi yakıcı etki yapanlar kanlanmaya iyi geliyo saçlar canlanıyo ama minoxla kıyaslanmaz

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Ağustos 2022, 00:16:32 »
youtube'da  "Bu saçı nasıl kurtarabilirim "  serisi vardı. konuyu görüce o aklıma geldi. : )
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 30 Ağustos 2022, 10:02:31 »
Ondan etki gördüğünü söyleyenler forumda var ama bence de birisi kimyasal madde diğeri ot, bence nane biberiye sadece deriyi yakarak kanlanmayı arttırıyor sarımsak faln da öyle.Deriyi yakıcı etki yapanlar kanlanmaya iyi geliyo saçlar canlanıyo ama minoxla kıyaslanmaz

sarımsak deriye zararlı daha çok dökülme yapar aga da
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Ağustos 2022, 11:17:20 »
hangi ilaçları tavsiye edersiniz o zaman şuanlık hem dökülmeyi koruyup hemde gidenleri getirmek için cebide çok yakmadan birde saçlarım bu aralar aşırı yağlanıyor ne yaptıysam çözemedim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum dökülmeye  şampuan önerisi olacak olan varsa sevinirim bu yağlanma için
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2022, 11:26:38 Gönderen: nzm05 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Ağustos 2022, 19:19:44 »
 finasterid ucuz alcan proscar 5 e bolup içcen.dermoller al uygula tuzlu suda beklet iyi kullanırsan 2 3 sene gider. fazlada gider.vichynin sampuanları yağlanmaya iyi diyorlar o pahalıdır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ağustos 2022, 19:54:30 »
finasterid ucuz alcan proscar 5 e bolup içcen.dermoller al uygula tuzlu suda beklet iyi kullanırsan 2 3 sene gider. fazlada gider.vichynin sampuanları yağlanmaya iyi diyorlar o pahalıdır.

gidenleri geri getirmek için iş görürmü bu ilaç (proscar) yoksa sadece olanımı korur ? vichy nin anti dandruff serisini kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım saçlarımı mahvetti pantene dökülmeye iyi geliyor gibiydi ama sonradan kepek yaptı bırakmıştım onun yağlı saçlar serisi iş görürmü acaba

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Ağustos 2022, 21:01:46 »
 genetik dokulmenin agresifliğine bağlı .normalde olanı korur ama genetik dokulmen agresif değilse kalınlaştırır gürleşme sağlar.seriden kastın serum falanmı sade sampuanmı dion genelde yağlanmaya vichy sampuandan memnun kalıyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nzm05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2022, 21:13:16 »
genetik dokulmenin agresifliğine bağlı .normalde olanı korur ama genetik dokulmen agresif değilse kalınlaştırır gürleşme sağlar.seriden kastın serum falanmı sade sampuanmı dion genelde yağlanmaya vichy sampuandan memnun kalıyorlar.
yok hayır serum değil şampuanı yeşil olanını kullanmıştım ama bende işe yaramadı deneyip faydasını görenlerde var

Facebook Twitter Instagram