Gönderen Konu: KUŞLARIN ÖTMESİ  (Okunma sayısı 3757 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KUŞLARIN ÖTMESİ
« Yanıtla #75 : 06 Ağustos 2022, 00:53:57 »
Çok güzel açıklamışsınız.
Valla ben ilaca başladım.
Hata mı ettim bilmiyorum.
Belki ilerde yan etki görürsem bırakırım.
Yok ya kafanı takip etkilenme devam et

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 06 Ağustos 2022, 09:48:04 »
Çok güzel açıklamışsınız.
Valla ben ilaca başladım.
Hata mı ettim bilmiyorum.
Belki ilerde yan etki görürsem bırakırım.
Alone45 guzel aciklamis ama bence devam etme dostum. Ergenlikten sonra bile yanetki görebilecekken ergenlikten olan birinin bu ilaci kullanmasi aptallık olur. Kaş yapalım derken gözü çıkartmayalım. Ben21 yaşında kullandim 10aydan uzun bir sure başlarda üroloji doktoruna test icin gitmistim ve bana ayvayı yersin dikkat et demisti ben de gecictirip gecmistim. Sonra ilerleyen surecte sertlesme bozuklugu yasadim ve birakmaya karar verdim cunku cinsellik sactan cok daha onemli. En azindan 21 yasina falan gel ozaman baslarsin yavas yavas simdilik vitaminler xpecia masaj gibi tedavilerle halletmeye calis direkt agir tedaviyle baslama.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 06 Ağustos 2022, 11:51:55 »
İlacın etkileri gerçekten abartıldığı kadar değil bir kaç güne 2. ay ile ilgili paylaşımlar yapacağım müsait olamıyorum ve bu paylaşımlarda sizlere yan etkilerden nasıl korunabilirsiniz onları da anlatmaya çalışacağım

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 06 Ağustos 2022, 15:13:55 »
Alone45 guzel aciklamis ama bence devam etme dostum. Ergenlikten sonra bile yanetki görebilecekken ergenlikten olan birinin bu ilaci kullanmasi aptallık olur. Kaş yapalım derken gözü çıkartmayalım. Ben21 yaşında kullandim 10aydan uzun bir sure başlarda üroloji doktoruna test icin gitmistim ve bana ayvayı yersin dikkat et demisti ben de gecictirip gecmistim. Sonra ilerleyen surecte sertlesme bozuklugu yasadim ve birakmaya karar verdim cunku cinsellik sactan cok daha onemli. En azindan 21 yasina falan gel ozaman baslarsin yavas yavas simdilik vitaminler xpecia masaj gibi tedavilerle halletmeye calis direkt agir tedaviyle baslama.
Şimdilik kasık ağrısı var sadece.
İlerleyen zamanlar da başka yan etkiler görürsem bırakırım herhalde zaten.
Vitamin bir 10 ay civarı kullandım.
Başlarda iyi gelsede sonrasında gene eski halini alıyor. Vitaminin getirdiği sivilceler de cabası.
Önemli bir yan etki görmediğim sürece bu ilaca devam edip erken önlem almam doğru değil mi sizce ?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 06 Ağustos 2022, 16:28:52 »
elbetteki en doğrusu bu

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 06 Ağustos 2022, 16:43:27 »
Şimdilik kasık ağrısı var sadece.
İlerleyen zamanlar da başka yan etkiler görürsem bırakırım herhalde zaten.
Vitamin bir 10 ay civarı kullandım.
Başlarda iyi gelsede sonrasında gene eski halini alıyor. Vitaminin getirdiği sivilceler de cabası.
Önemli bir yan etki görmediğim sürece bu ilaca devam edip erken önlem almam doğru değil mi sizce ?
Kasik agrisi olmasi normal ama ben yine de cok saglikli bulmuyorum erken yasta kullanimini. kararliysan yanetki aldigin an birak
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 07 Ağustos 2022, 05:08:26 »
Kasik agrisi olmasi normal ama ben yine de cok saglikli bulmuyorum erken yasta kullanimini. kararliysan yanetki aldigin an birak
Bu ilacı bıraktıktan sonra saç bir anda dht ye karşı yeniden duyarsız olduğu için çok daha fazla dökülecek değil mi ?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 07 Ağustos 2022, 05:24:59 »
İlacın etkileri gerçekten abartıldığı kadar değil bir kaç güne 2. ay ile ilgili paylaşımlar yapacağım müsait olamıyorum ve bu paylaşımlarda sizlere yan etkilerden nasıl korunabilirsiniz onları da anlatmaya çalışacağım
İyi günler öncelikle
Dostum sanırsam ilacı almayı bırakıcam.
Biraz daha araştırma yaptım. Çok fazla insan gelişim çağında alınmaması gerek diye söylemiş forumlarda.
İçim rahat etmedi açıkcası. Bu ilacı yan etki yaşadığım için bıraksam aylar sonra, saçım daha fazla dökülecek.
Farklı bir tedaviye mi yönelsem acaba vitamin almak dışında.
Yada hiç bir tedavi uygulamasam mı ?
Saçlarımda ki bu seyreklik ve ön çizgi gerilemesi bir süredir aynı sanırsam.
Böyle kalma ihtimali var mı ?
son 1 yıldaki durum:
1.fotoğraf : 2021 Temmuz
2.fotoğraf : 2021 ekim
3.fotoğraf : 2021 aralık
4.fotoğraf : 2022 mart
5.fotoğraf : 2022 haziran
Son fotoğrafta saçlarım biraz daha gür geldi ,saçlarımda zeytinyağlı sabun kullandım o zamanlar belki onun etkisidir yada vitaminlerin.
Bu arada şakaklarda uzun zamandır minyatür saçlar var çok az miktarda. Minyatür olmasa direk olgunluk çizgisi diyip rahatlardım herhalde.
İyi günler dilerim tekrardan.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 07 Ağustos 2022, 09:13:54 »
Saçların gayet normal görünüyor biraz daha gözlemleyebilirsin bunun haricinde de insanlar internetteki yan etkilerden acayip endişelenip başlamıyor bu da doğru ben 2 sene önce başlamadım keşke de başlasaymışım diyorum fakat insan iyice araştırıp en son kararı kendisi vermeli ben herhangi bir yan etki görmedim yan etki görününce de çözümler çok biz araştırmıyoruz malesef ondan dolayı bence stres yapma derim henüz saçların dökülmüş değil gayette güzel bir saça sahipsin olurda dökülmen olursa ya da saçlarını korumak istersen burdayım zaman zaman paylaşımlar yapıyorum zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama yine de söylüyorum bu dutasterid finasterid abartıldığı gibi ilaçlar değil kardeşim gerçekten de değil.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #84 : 07 Ağustos 2022, 12:04:34 »
Tabii cüce olcaksın sabah uyandığında 1.50ye düşceksin sesin de incecik olcak düzelmicek o kadar korkunç bir hap yani sen düşün
Ahahahahahahaha alemsin  ;D
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 07 Ağustos 2022, 12:05:54 »
Saçların gayet normal görünüyor biraz daha gözlemleyebilirsin bunun haricinde de insanlar internetteki yan etkilerden acayip endişelenip başlamıyor bu da doğru ben 2 sene önce başlamadım keşke de başlasaymışım diyorum fakat insan iyice araştırıp en son kararı kendisi vermeli ben herhangi bir yan etki görmedim yan etki görününce de çözümler çok biz araştırmıyoruz malesef ondan dolayı bence stres yapma derim henüz saçların dökülmüş değil gayette güzel bir saça sahipsin olurda dökülmen olursa ya da saçlarını korumak istersen burdayım zaman zaman paylaşımlar yapıyorum zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama yine de söylüyorum bu dutasterid finasterid abartıldığı gibi ilaçlar değil kardeşim gerçekten de değil.
Ya şimdi şöyle hala kararsızım.
Bunun en büyük sebebi saçlarımın çok incelmiş olması ve dökülen saçlar arasinda minyatür saçlar görmem.
Forum da benim yaşlarımda bu ilacı kullanan ve yan etki görmeyen insanlar mevcut. Karar vermekte git gel yaşıyorum 😅😂
Bu arada eksik olmayın, zamanınızı ayırıp yardımcı oluyorsunuz her seferinde.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 07 Ağustos 2022, 12:25:24 »
Ya şimdi şöyle hala kararsızım.
Bunun en büyük sebebi saçlarımın çok incelmiş olması ve dökülen saçlar arasinda minyatür saçlar görmem.
Forum da benim yaşlarımda bu ilacı kullanan ve yan etki görmeyen insanlar mevcut. Karar vermekte git gel yaşıyorum 😅😂
Bu arada eksik olmayın, zamanınızı ayırıp yardımcı oluyorsunuz her seferinde.
Henüz bir açıklık görünmüyor sende bence 1 sene bekle en azından için rahatlıcaksa, gözlemlemeye devam et. Seneye saçının durumuna göre başlarsın ya da başlamazsın.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 07 Ağustos 2022, 13:05:01 »
Henüz bir açıklık görünmüyor sende bence 1 sene bekle en azından için rahatlıcaksa, gözlemlemeye devam et. Seneye saçının durumuna göre başlarsın ya da başlamazsın.
Bu genel seyrekliği gidermek için bir tedavi var mı peki ? Yoksa giden gitmiştir kalanlar bizimledir hesabı mı 😂😅

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 07 Ağustos 2022, 14:29:16 »
Bu genel seyrekliği gidermek için bir tedavi var mı peki ? Yoksa giden gitmiştir kalanlar bizimledir hesabı mı 😂😅
Genetik dökülme dhtnin saçları inceltmesi ve bunun başka gerçekten etklili bir çözümü yok, kalifikasyon olmaması saçına kan gitmesi için masaj yapabilirsin minoxil kullanabilirsin ama onu zaten biliyordun herhalde, vitaminler de destekleyici olabilir ne derece etki görürsün bilemem, Yağ bakımı,saç kremi falan kullanabilirsin var olan saç telini daha canlı gösterir ölü havayı biraz kırar. Hacim istersen de saç köpüğü deneyebilirsin senin saçlarında açıklık yok şuan zaten ekstra hacim, tutuş verir saç köpüğü

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 07 Ağustos 2022, 14:39:58 »
Genetik dökülme dhtnin saçları inceltmesi ve bunun başka gerçekten etklili bir çözümü yok, kalifikasyon olmaması saçına kan gitmesi için masaj yapabilirsin minoxil kullanabilirsin ama onu zaten biliyordun herhalde, vitaminler de destekleyici olabilir ne derece etki görürsün bilemem, Yağ bakımı,saç kremi falan kullanabilirsin var olan saç telini daha canlı gösterir ölü havayı biraz kırar. Hacim istersen de saç köpüğü deneyebilirsin senin saçlarında açıklık yok şuan zaten ekstra hacim, tutuş verir saç köpüğü
Saç köpüğü saç dökmez mi

Facebook Twitter Instagram