Ben forumda sürekli yan etkileri okudum,fakat herkesten bağımsız olarak bir arkadaş Dut ve Fin`in testosteronu serbest bıraktığını ve bunun saçın ön çizgisini mahvettiğini yazmış.Ben 3 aydır fin kullanıyorum ve düzenli cinsel ilişkiye giren bir insan olarak,spermde değişim görmedim,isteksizlik gibi bir sıkıntım da olmadı ve ereksiyonumda da bir problem olmadı.Zaten bu yan etkilerin psikolojik olduğunu düşündüğüm için pek etkilenmediğimi düşünüyorum,kafama takılan tek soru şu: Dut veya Fin saçın ön çizgisini aşırı derecede bozuyor mu ? Uzun süreli kullananan arkadaşlarımın deneyimine ihtiyacım var,giden saçları geri getirme gibi bir beklentim her iki ilaçta da yok,ama önlerde ve şakaklarda bu ilaç korumada etkili mi (korumak için soruyorum,saç çıkarmak için değil),ya da önlerdeki veya şakaklardaki saçı koruyor mu ? Bugün forumda okuduğum yazıda,bir arkadaş fin ile mahvettiği ön çizgiyi dut ile 2 ayda toparladığını yazmış.Bu konuda aşırı paradokstayım,yan etkiden korktuğum için değil,sırf ön çizgim bozulacak diye bu ilaçları bırakmak üzereyim.Ayrıca Casodex adlı bir ilaç keşfettim,etken maddesi Bikalutamid,bu ilaçla ilgili forumda hiç konu açılmamış.Bu ilaç seçici olarak testosteron baskılıyormuş,AstraZeneca üretimi bir ilaç bunu da mümkünse bu başlık altında tartışabiliriz.Dut veya Fin ile birlikte kullanımı hakkında sonuçları merak ediyorum