Gönderen Konu: KUŞLARIN ÖTMESİ  (Okunma sayısı 3727 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Ynt: KUŞLARIN ÖTMESİ
« Yanıtla #60 : 04 Ağustos 2022, 20:11:31 »
evet düşer ama yukarda da yazdım 2günde 1 almak yerine dozu minimalleştirip her gün almaya devam etmek daha iyi oluyormuş
1 mg alıcam.
Şuan başka bir sorunum var.
Ben bu ilacı nasıl 5 e bölücem 😂🤣

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 04 Ağustos 2022, 21:19:54 »
1 mg alıcam.
Şuan başka bir sorunum var.
Ben bu ilacı nasıl 5 e bölücem 😂🤣
Meyve bıçağıyla havlu üzerinde kes ama işte eşit parçalar çıkmıyo 1.50 1.25 falan kesin çıkar ben o yüzden daha fazla parçaya bölüyorum 0.70 falan ediyodur,1.50almaktan   daha iyi benim görüşüm

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 04 Ağustos 2022, 21:55:18 »
Meyve bıçağıyla havlu üzerinde kes ama işte eşit parçalar çıkmıyo 1.50 1.25 falan kesin çıkar ben o yüzden daha fazla parçaya bölüyorum 0.70 falan ediyodur,1.50almaktan   daha iyi benim görüşüm
Neden havlu üzerinde ?
Kesme tahtasi daha mantikli geldi 😅

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 04 Ağustos 2022, 22:37:13 »
Gunluk kullanimda yanetki alip 2gunde1e dusuren bazi kullanicilar yanetki görmediklerini belirtmislerdi. Ama mantiken hergun kullanmak daha yararli cunku fin gun sonuna kadar kandan atılıyor. Hergun kullanip yanetki alirsan 2gunde1e dusurursun
Bıçak ile kesmek zormuş.
Tablet kesici kullanmak mantikli mi bu kadar küçük bir hapta.
Bir de 5 e bölünce minnacık kaldı hap.
Bu kadar küçük bir hapın dht baskılamasıni garipsiyor insan

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 04 Ağustos 2022, 22:40:10 »
Neden havlu üzerinde ?
Kesme tahtasi daha mantikli geldi 😅
Fazla Sıçramaması için

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 05 Ağustos 2022, 15:52:45 »
Kardeşim saçlarında bir problem görünmüyor ama sen seyrek olduğunu ve saçlarının genetik olarak döküldüğünü  düşünüyorsan da minoksidile hiç bulaşma derim finasterid ile gayet güzel bir şekilde koruyabilirsin saçlarını ve de seyrek yerleri toparlayabilirsin çünkü hem saçların için geç kalnılmış bir yaş değil hem de saçların daha kafanda duruyor yani bildiğin ondan bence minoksidile bulaşma günlük finasterid alarak saçlarını koruyabilir ve seyrek yerleri toparlayabilirsin.
Hocam iyi günler.
Birkaç sorum olucak.
Ben bu ilacı 19 yaşında yani gelişim çağında aldığım için kesin bir şekilde sorun oluşturacak diyebilir miyiz?
Boy uzamaması, ses kalınlaşmaması, cinsel organ gelişimi tamamlanmaması vs.
Bunlar kesin olarak karşılaşacağım şeyler mi ?
Yoksa %2 lik yan etki oranının içinde mi bunlar da ?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 05 Ağustos 2022, 16:39:29 »
Hocam iyi günler.
Birkaç sorum olucak.
Ben bu ilacı 19 yaşında yani gelişim çağında aldığım için kesin bir şekilde sorun oluşturacak diyebilir miyiz?
Boy uzamaması, ses kalınlaşmaması, cinsel organ gelişimi tamamlanmaması vs.
Bunlar kesin olarak karşılaşacağım şeyler mi ?
Yoksa %2 lik yan etki oranının içinde mi bunlar da ?

Tabii cüce olcaksın sabah uyandığında 1.50ye düşceksin sesin de incecik olcak düzelmicek o kadar korkunç bir hap yani sen düşün

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 05 Ağustos 2022, 16:58:18 »
Tabii cüce olcaksın sabah uyandığında 1.50ye düşceksin sesin de incecik olcak düzelmicek o kadar korkunç bir hap yani sen düşün
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım.
Var olan fiziksel özelliklerimin gerilemesinden bahsetmedim.
İlacın gelişimimi engelleme ihtimalini sordum

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 05 Ağustos 2022, 17:08:20 »
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım.
Var olan fiziksel özelliklerimin gerilemesinden bahsetmedim.
İlacın gelişimimi engelleme ihtimalini sordum
20-21i beklersen daha sağlıklı olur ama evet yan etki ihtimali dahilinde sadece ve  dhtyi %40 baskılıyor %100 değil, dht ile testesteronun ortak görevleri de var  vs vs

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 05 Ağustos 2022, 17:11:59 »
20-21i beklersen daha sağlıklı olur ama evet yan etki ihtimali dahilinde sadece ve  dhtyi %40 baskılıyor %100 değil, dht ile testesteronun ortak görevleri de var  vs vs
Yan etki ihtimali içerisinde ise devam edeyim.
bundan 1-2 sene sonra saçların biraz açılma ihtimali var.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 05 Ağustos 2022, 18:06:38 »
Yan etki ihtimali içerisinde ise devam edeyim.
bundan 1-2 sene sonra saçların biraz açılma ihtimali var.
Benim 19umdayken bu olaylrdan haberim bile yoktu olsa erken başlardım açıkçası

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 05 Ağustos 2022, 18:08:56 »
Benim 19umdayken bu olaylrdan haberim bile yoktu olsa erken başlardım açıkçası
Sizin yaşınız kaçtı bu arada ?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 05 Ağustos 2022, 18:18:02 »

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 06 Ağustos 2022, 00:45:51 »
Şimdi bakın bu noktada kesin olarak bir şey ifade etmek yanlış olur neden derseniz yaş sadece bir sayıdır yaş gerçekten bir sayıdır kimisinin sakalı 28 de çıkar kiminin 16 yaşında sakalı orman gibi çıkar kimisi ergenlige 21 de girer kimisi 15 te dolayısıyla bilinen tek şey bu ilacın ergenlik döneminin gelişim yıllarında kullanılmaması gerektiği neden derseniz cinsel karakteristlik özellikler ses,sakal,cinsel ve genel vücut hormonları ve bunların işlevinin kazanılması sürdürülmesi ve vücutla senkronize olmasının tam oturması bu ergenlik çağlarında başlayan bir durumdur ve DHT vücut açısından bu yönlerden çok etkilidir dolayısıyla bu dönemlerde DHT hormonunun baskılanması demek ergenlik sonrası DHT baskılanmasına göre çok daha fazla olumsuz ve yan etki görmeye sebebiyet verebilme ihtimaline karşın genel olarak ergenlik sonrası veya ergenliğin bitiş yıllarına doğru kullanılması önerilmektedir literatürde siz buna 18 yaş altı için önerilmez dersiniz vs. vs. ne derseniz deyin ama işin genel mantığı bu şekildedir.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 06 Ağustos 2022, 00:49:46 »
Şimdi bakın bu noktada kesin olarak bir şey ifade etmek yanlış olur neden derseniz yaş sadece bir sayıdır yaş gerçekten bir sayıdır kimisinin sakalı 28 de çıkar kiminin 16 yaşında sakalı orman gibi çıkar kimisi ergenlige 21 de girer kimisi 15 te dolayısıyla bilinen tek şey bu ilacın ergenlik döneminin gelişim yıllarında kullanılmaması gerektiği neden derseniz cinsel karakteristlik özellikler ses,sakal,cinsel ve genel vücut hormonları ve bunların işlevinin kazanılması sürdürülmesi ve vücutla senkronize olmasının tam oturması bu ergenlik çağlarında başlayan bir durumdur ve DHT vücut açısından bu yönlerden çok etkilidir dolayısıyla bu dönemlerde DHT hormonunun baskılanması demek ergenlik sonrası DHT baskılanmasına göre çok daha fazla olumsuz ve yan etki görmeye sebebiyet verebilme ihtimaline karşın genel olarak ergenlik sonrası veya ergenliğin bitiş yıllarına doğru kullanılması önerilmektedir literatürde siz buna 18 yaş altı için önerilmez dersiniz vs. vs. ne derseniz deyin ama işin genel mantığı bu şekildedir.
Çok güzel açıklamışsınız.
Valla ben ilaca başladım.
Hata mı ettim bilmiyorum.
Belki ilerde yan etki görürsem bırakırım.

Facebook Twitter Instagram