Gönderen Konu: KUŞLARIN ÖTMESİ  (Okunma sayısı 3765 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Ynt: KUŞLARIN ÖTMESİ
« Yanıtla #45 : 31 Temmuz 2022, 10:22:30 »
Ek olarak şunu da söyleyeyim kulak kirinin azalması da DHT nin azaldığının bir işaretidir bir de sakal ile ilgili soru soran arkadaşa tekrar cevap vermek istiyorum finasterid ya da dutasterid sakalında aman aman bir dökülme yapmaz kaldı ki sakalların gayette güzel kardeşim bu böyle bitkiyi kökten söküp öldürmek gibi bir şey değil gerçekten söylüyorum bak insanlar çok abartıyorlar hele de bizim ülkemiz de aşırı derece de abartılan bir şey bizim ülkemizde saç dökülmesi ve cilt hakkında olsun saç ekimi hakkında olsun  adam gibi doktor olup bu konuda araştırma yapan hatrı sayılır doktorların sayısı toplasan 2 elin parmağını geçmez gerçekten her konuda olduğu gibi bu konuda da ülkemiz çok çok geri kalmış bir durumda malesef işte o yüzden bizde çareyi cahil bir tüketici toplumu olarak aktarlarda kozmetik marketlerde boşu boşuna bize hiçbir fayda sağlamayacak ürünlerde arayıp milyarlarımızı veriyoruz kozmetik dünyasının %80 -% 90 ı yalan ama biz o kadar tembeliz ki sırf üzerinde yağlanma karşıtı kepek şampuanı diye bir ürüne para verip tüketiyoruz vs. vs. bu böyle uzar gider
Çok güzel açıklamışsın.
ağzına sağlık.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 31 Temmuz 2022, 10:50:30 »
Merhabalar hocam şimdi öncelikle kulak kiri ve yağlanma sorularınıza cevap vereyim dutasterid ve finasterid gibi ilaçlar aynı zamanda vücutta sebum bezlerini de küçülterek genel cilt ve saç yağlanmasını çok iyi bir şekilde azaltıyor yabancı forumlarda okuduğum yazılar ve akademik makaleler olsun oradaki konunun özetinde aşırı saç yağlanmasının da kesin olmamakla birlikte genel olarak genetik saç dökülmesiyle paralel gittiğine dair varsayımlar bile var ama bu kesin olarak ispatlanamamış bir şey yıllar ne gösterir bilemeyiz tabi hatta çoğu yabancı forumlarda finasterid dutasterid ve daha da fazla spironolaktone diane 35 androcur gibi anti androjen ilaçlarının ciltte yağlanma ve  sivilceleri bile geçirdiğine dair paylaşımları bizzat gördüm kulak etrafınızdaki kabuklanma bundan mıdır bilemem ama böyle yan etki yaşayan birkaö kişiyi daha gördüm sonra ne yaptılar bilmiyorum inanın bence biraz gözlemleyerek ilacı kullanmaya devam edin derim baktınız gerçekten iş çığrından çıkıyor ilacı çok uzatmadan dozajı azaltırsınız veya kesersiniz daha önceden de söylediğim gibi bu ilaçları leblebi gibi tüketmiyoruz günde 1 kapsül alıyoruz ve insan vücududa basit bir mekanızma değil çoğu şeyi tolere edebilen kuuvetli bir yapı herhangi bir durum olup hemen önlem alınırsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Sana bayılıyorum keşke herkes forumda senin gibi olsa

ber134

• Full Member
« Yanıtla #47 : 31 Temmuz 2022, 12:57:53 »
iç ve unut formda da özellikle kullanmayan hatta kullanmayacak olup hala korku saçmaya çalışanlara kulak asma. mesela ben ekim düşünmediğim için ekim konularına bakmıyorum bile ama fin kullanmayan kullanmak da istemeyenler her gün fin konularında ahkam kesiyo :D dutasteride korkutucu olabilir ama fin değil

"Jokey olmak için önce at olmak gerekmez."
  • Yaşınız 25

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 31 Temmuz 2022, 13:36:13 »
.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2022, 12:06:56 Gönderen: Pier »

ber134

• Full Member
« Yanıtla #49 : 31 Temmuz 2022, 13:46:01 »
ber134'ü tanıyamadınız mı hala?

Bugün, yarın, öbürgün, seneye her zaman bütün gün Fin yan etkilerinden bahsetmeye devam edecek

Yani forumda başka bir amacı yok. Tek amacı herkese Fin'i bıraktırmak. O yüzden zaten bütün mesajları buna yönelik :D

Yakında yeni bir konu bekliyorum berk134'den. Fin'in kesin bilmediğimiz başka yan etkileri vardır. Eski açtığı konu eskiyince, yenisini açacaktır :D

Belki 1-2 ay eski açtığı konuyu uplar. O eskiyince yenisini açar :D O yüzden 24 saat forumda yan etki mesajlarından başka bir şey atmıyor :D

sen niye ağlıyon
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 31 Temmuz 2022, 14:02:16 »
ber134'ü tanıyamadınız mı hala?

Bugün, yarın, öbürgün, seneye her zaman bütün gün Fin yan etkilerinden bahsetmeye devam edecek

Yani forumda başka bir amacı yok. Tek amacı herkese Fin'i bıraktırmak. O yüzden zaten bütün mesajları buna yönelik :D

Yakında yeni bir konu bekliyorum berk134'den. Fin'in kesin bilmediğimiz başka yan etkileri vardır. Eski açtığı konu eskiyince, yenisini açacaktır :D

Belki 1-2 ay eski açtığı konuyu uplar. O eskiyince yenisini açar :D O yüzden 24 saat forumda yan etki mesajlarından başka bir şey atmıyor :D
Ben davyjones olduğunu düşünüyorum yani ikisi aynı kişiler forumu iki farklı karakter tiplemesiyle trollüyo

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 04 Ağustos 2022, 13:29:16 »
Kardeşim saçlarında bir problem görünmüyor ama sen seyrek olduğunu ve saçlarının genetik olarak döküldüğünü  düşünüyorsan da minoksidile hiç bulaşma derim finasterid ile gayet güzel bir şekilde koruyabilirsin saçlarını ve de seyrek yerleri toparlayabilirsin çünkü hem saçların için geç kalnılmış bir yaş değil hem de saçların daha kafanda duruyor yani bildiğin ondan bence minoksidile bulaşma günlük finasterid alarak saçlarını koruyabilir ve seyrek yerleri toparlayabilirsin.

İyi günler öncelikle.
Bugün eczaneden proscar aldım.
İlaca başlıyorum an itibariyle.
Hala biraz endişelerim var tabi.
İlacı 4 e mi bölmeliyim yoksa 5 e mi ?
Ve ilacı almak için belli bir saat var mı ?
Daha doğrusu şu saatte alirsan daha iyi etki gösterir dediğiniz bir saat ?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 04 Ağustos 2022, 14:47:19 »

İyi günler öncelikle.
Bugün eczaneden proscar aldım.
İlaca başlıyorum an itibariyle.
Hala biraz endişelerim var tabi.
İlacı 4 e mi bölmeliyim yoksa 5 e mi ?
Ve ilacı almak için belli bir saat var mı ?
Daha doğrusu şu saatte alirsan daha iyi etki gösterir dediğiniz bir saat ?

Geceleri al bence daha iyi olur ve aynı saatte almaya çalış, fazla arası olmasın mümkün oldukça yeterli.Saç için 1mg yetiyo  5e bölmen iyi olur zaten eşit parçalar çıkartmak zor. ben daha da fazlaya bölüyorum 6ya bölüyorum bazen 7ye

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 04 Ağustos 2022, 16:48:34 »
Geceleri al bence daha iyi olur ve aynı saatte almaya çalış, fazla arası olmasın mümkün oldukça yeterli.Saç için 1mg yetiyo  5e bölmen iyi olur zaten eşit parçalar çıkartmak zor. ben daha da fazlaya bölüyorum 6ya bölüyorum bazen 7ye
her gün almalı mıyım ?
Yoksa 2 günde bir mi ?
yaşımı da hesaba katarak

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 04 Ağustos 2022, 17:28:24 »
her gün almalı mıyım ?
Yoksa 2 günde bir mi ?
yaşımı da hesaba katarak
Her gün almak bence en iyisi hatta yan etki gördün diyelim 2günde 1 yerine doz düşürüp günlük devam etmek yine daha iyi çünkü finasteride de hemen kafanda saç yaratmıyor uzun süreç alıyo saç geç cevap verir. Ama haftda 3 kullanarak da güzel sonuç alabilenler var  senin saçlarında hiç de sıkıntı yok istiyosan 2günde 1 al fark etmez pek

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 04 Ağustos 2022, 18:10:24 »
Her gün almak bence en iyisi hatta yan etki gördün diyelim 2günde 1 yerine doz düşürüp günlük devam etmek yine daha iyi çünkü finasteride de hemen kafanda saç yaratmıyor uzun süreç alıyo saç geç cevap verir. Ama haftda 3 kullanarak da güzel sonuç alabilenler var  senin saçlarında hiç de sıkıntı yok istiyosan 2günde 1 al fark etmez pek
Maddi olarak bir sorun değil zaten fiyatı ucuz.
Merak ettigim 2 gün de bir kullanım ile yan etki görme ihtimali düşer mi ?

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 04 Ağustos 2022, 18:23:27 »
Gunluk kullanimda yanetki alip 2gunde1e dusuren bazi kullanicilar yanetki görmediklerini belirtmislerdi. Ama mantiken hergun kullanmak daha yararli cunku fin gun sonuna kadar kandan atılıyor. Hergun kullanip yanetki alirsan 2gunde1e dusurursun
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 04 Ağustos 2022, 18:28:27 »
Gunluk kullanimda yanetki alip 2gunde1e dusuren bazi kullanicilar yanetki görmediklerini belirtmislerdi. Ama mantiken hergun kullanmak daha yararli cunku fin gun sonuna kadar kandan atılıyor. Hergun kullanip yanetki alirsan 2gunde1e dusurursun
tamamdır teşşekkürler ikinizede

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 04 Ağustos 2022, 19:37:15 »
Maddiyattan ben de bahsetmedim ki o nerden çıktı :D

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 04 Ağustos 2022, 19:38:27 »
evet düşer ama yukarda da yazdım 2günde 1 almak yerine dozu minimalleştirip her gün almaya devam etmek daha iyi oluyormuş

Facebook Twitter Instagram