Gönderen Konu: KUŞLARIN ÖTMESİ  (Okunma sayısı 3755 defa)

ber134

• Full Member
Ynt: KUŞLARIN ÖTMESİ
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2022, 22:26:30 »
teşekkür ederim abi zaman ayırıp yazdığın için. Benim geçen sene covid geçirene kadar hiç derdim yoktu bu saç ile. kovidden sonra tutam tutam saçlar gitti yağ vs denemedıgım sey kalmadı. doktora gittim geri çıkar tellogen effluvium dedi yolladi. sonra 3 ay sonra bidaha gittim bu kez şakaklarda incelme var gebetik dokulme dedi ve gercekten de şakaklar incelmiş gerilemişti. ben de işte 1 ay once xpecia başladım artık. magnezyum takvıyseı falan da alıyorum. ve düzeleceğine inanıyorum çünkü tellogenden gitti çoğu ve tellogen geri getirtiyor. üstelik yaşım daha genç o yüzden dokulen kökler daha canlı duruyordur ölmemiştir diye düşünüyorum umudum o yani. şunu çok net söyleyebilirim ki ben covidden önce özgüveni çok yüksek bir insandım saç dokulmesi başladığı andan itibaren resmen söndüm diyebilirim. Geçen gün arkadaş ortamında arkadaşın biri babamın senden çok saçı var dedi hepsi gülüştü o kadar koydu ki anlatamam eve gittim ağladım. İnşallah Allah bir çıkış yolu gösterir bana. Her şerde bir hayır vardır diyorum Allah ikimize de yardım etsin abi.

peki babanda böyle dalga da var mı? diyip çıkartıp vurmadın mı masaya? kelleşiyon olum sen, hepinizden yüksek testosteronum dhtm var diyip hepsinin ağzının payını ver. şunu eklemeyi unutma

ekmeği elden, rrrrrrrrağı kelden yiceksiniz de onlara
  • Yaşınız 25

karayipkorsani

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 28 Temmuz 2022, 22:28:24 »
peki babanda böyle dalga da var mı? diyip çıkartıp vurmadın mı masaya? kelleşiyon olum sen, hepinizden yüksek testosteronum dhtm var diyip hepsinin ağzının payını ver. şunu eklemeyi unutma

ekmeği elden, rrrrrrrrağı kelden yiceksiniz de onlara
aradan bi 2 3 hafta gecti cocuk 100 kg var 0bezliğiyle dalga gecip yolladim bende usta 😎

ber134

• Full Member
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2022, 22:32:22 »
aradan bi 2 3 hafta gecti cocuk 100 kg var 0bezliğiyle dalga gecip yolladim bende usta 😎

iyi yapmışsın ezdirme kendini kafada çıkan 2 3 siyah tel parçası için. erkeklik mevzusu başka.
  • Yaşınız 25

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2022, 22:39:36 »
Ciddi ciddi öyle bir şaka yapmaya kalktıysa yazıklar olsun. Vay arkadaş insanlarda hiç etik kalmamış ya.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2022, 23:12:59 »
Ah be kardeşim gerçekten yapabilirsin şu iradene sahip çıkta sevimlir et bak insanları kendi kişisel gelişimine odaklan ah ah ulan 23 yaşındayım şimdi bu kafayla 15 yaşıma geri dönebilsem var ya neleri neleri daha farklı yapardım kardeşim insanları salla kendi kişisel gelişimine odaklan kendine düzgün bir plan program çiz ve deliler gibi çalış kendine kaçabileceğin ve çalıştıktan sonra eğlenebileceğin ortamlarda oluştur ders çalışman gerektiği anda insanlara hayır demeyi bil ve her şeyden önce hayatını daha iyi hale getirmek için deli gibi çalış ama şu an sahip olduğun hayatını da yaşamayı unutma çünkü bir daha asla geri gelmeyecek sadece 1 kez yaşayacaksın tekrarı olmayacak bu hayat oyununun o yüzden sadece kendin için yaşa ve her anının değerini bil

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 29 Temmuz 2022, 00:14:52 »
TÜM ABİLERİME KARDEŞLERİME MERHABALAR ÖNCELİKLE CİK CİK CİK DİYE BAŞLAMAK İSTİYORUM KONUYA DEĞERLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM YIKALIM ARTIK ŞU ÖNYARGILARIMIZI ŞU PLASEBOYU KALDIRALIM ARTIK ŞU PSİKOLOJİLERDEN BİR ÇIKALIM LÜTFEN BAKIN GERÇEKTEN HEM ROACCUTANE HEM DUTASTERİD HEM DE FİNASTERİD İLAÇLARINI BİLİNÇLİ VE SABIRLI BİR ŞEKİLDE KULLANDIĞIMIZ ZAMAN YAN ETKİ GERÇEKTEN BÜYÜK ORANDA  GÖRMEYECEĞİZ BAKIN EMİN OLUN GEREK OKUDUKLARIM GEREKSE TECRÜBE ETTİKLERİMLE BERABER EĞER KULLANMAYA CESARET EDEMEYENLER OLABİLİR BU YAZININ ALTINDA HER TÜRLÜ YAN ETKİYİ VE ETKİYİ DETAYLI BİR ŞEKİLDE TARTIŞALIM DİYE AÇTIM AKLINIZDAKİ SORULARI BEKLİYORUM BİR ÇOK SORUNUNUZA YARDIMCI OLABİLMEK ADINA BU KONUYU AÇTIM.
İyi günler dilerim.
Yaşım 19. finasteride mi yoksa minoxil mi kullanmalıyım sence ?
biraz saçlarım önlerde ve tepede.
Kameraya pek yansimiyor ama.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Temmuz 2022, 00:33:08 »
Kardeşim saçlarında bir problem görünmüyor ama sen seyrek olduğunu ve saçlarının genetik olarak döküldüğünü  düşünüyorsan da minoksidile hiç bulaşma derim finasterid ile gayet güzel bir şekilde koruyabilirsin saçlarını ve de seyrek yerleri toparlayabilirsin çünkü hem saçların için geç kalnılmış bir yaş değil hem de saçların daha kafanda duruyor yani bildiğin ondan bence minoksidile bulaşma günlük finasterid alarak saçlarını koruyabilir ve seyrek yerleri toparlayabilirsin.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2022, 00:39:21 »
Kardeşim saçlarında bir problem görünmüyor ama sen seyrek olduğunu ve saçlarının genetik olarak döküldüğünü  düşünüyorsan da minoksidile hiç bulaşma derim finasterid ile gayet güzel bir şekilde koruyabilirsin saçlarını ve de seyrek yerleri toparlayabilirsin çünkü hem saçların için geç kalnılmış bir yaş değil hem de saçların daha kafanda duruyor yani bildiğin ondan bence minoksidile bulaşma günlük finasterid alarak saçlarını koruyabilir ve seyrek yerleri toparlayabilirsin.
İlk defa minoxil yerine finasterid kullan diyen bir forumdaş ile karşılaştım.
Bunun sebebi nedir ?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Temmuz 2022, 00:47:23 »
Şimdi bak  bu tedaviler kişiden kişiye değişebilen bir şey yani öyle her gelene sen minoksidil kullan denilmemeli ben doktor değilim onu da söyleyeyim fakat ben şuna dayanaraktan söylemek istedim eğer minoksidil kullanırsan döngü olayıyla karşılaşabileceksin kaldı ki saçında minoksidil kullanımını gerektirecek kadar bir açıklık yok bu arada bunları tamamen attığın 2 resimden yola çıkarak söylüyorum ve bu iki lacı birbirinden çok ayrı ilaçlar olarak düşünme ikisini beraber kullananlarda var ama senin saçların bu seviyede değil ayrıca minoksidil kullanıp finasteridi kullanmazsan minoksidilin çıkardığı saçlar DHT hormonunun etkisiyle genetik olarak yine dökülecek elbette minoksidil genetik saç dökülmesi tedavisinde kullanılabilen bir ilaç ama şu anda var olan saçlarını genetik saç dökülmesinden uzun yıllar koruyacak ve saçında tutacak olan esas ilaç finasterid o yüzden finasterid kullanımı sana yetecektir ha ileride baktın finasterid ile saçlarını korudun ama finasteridin kalınlaştırıp çıkardığı saçlar sana yetmedi iyice araştırıp gidip çok iyi bir ekim merkezinde saç ektirirsin finasteride devam edersin saçlarını bu şekilde korursun ve saç sorunun senin için ömür boyu bitmiş olur öyle işte tabi finasterid kimisinde 5-10-15 yıl sonra çalışmayı durduradabiliyor ama bu çok ekstrem bir durum ya çok detayları olan bir konu ama uzun lafın kısası finasterid şu an için mantıklı sana yetecektir ön çizgin zaten çok iyi lafı çok uzatıyorum sonra kızıyorlar bana gereksiz uzatıyorsun diye :d

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 29 Temmuz 2022, 00:52:59 »
Şimdi bak  bu tedaviler kişiden kişiye değişebilen bir şey yani öyle her gelene sen minoksidil kullan denilmemeli ben doktor değilim onu da söyleyeyim fakat ben şuna dayanaraktan söylemek istedim eğer minoksidil kullanırsan döngü olayıyla karşılaşabileceksin kaldı ki saçında minoksidil kullanımını gerektirecek kadar bir açıklık yok bu arada bunları tamamen attığın 2 resimden yola çıkarak söylüyorum ve bu iki lacı birbirinden çok ayrı ilaçlar olarak düşünme ikisini beraber kullananlarda var ama senin saçların bu seviyede değil ayrıca minoksidil kullanıp finasteridi kullanmazsan minoksidilin çıkardığı saçlar DHT hormonunun etkisiyle genetik olarak yine dökülecek elbette minoksidil genetik saç dökülmesi tedavisinde kullanılabilen bir ilaç ama şu anda var olan saçlarını genetik saç dökülmesinden uzun yıllar koruyacak ve saçında tutacak olan esas ilaç finasterid o yüzden finasterid kullanımı sana yetecektir ha ileride baktın finasterid ile saçlarını korudun ama finasteridin kalınlaştırıp çıkardığı saçlar sana yetmedi iyice araştırıp gidip çok iyi bir ekim merkezinde saç ektirirsin finasteride devam edersin saçlarını bu şekilde korursun ve saç sorunun senin için ömür boyu bitmiş olur öyle işte tabi finasterid kimisinde 5-10-15 yıl sonra çalışmayı durduradabiliyor ama bu çok ekstrem bir durum ya çok detayları olan bir konu ama uzun lafın kısası finasterid şu an için mantıklı sana yetecektir ön çizgin zaten çok iyi lafı çok uzatıyorum sonra kızıyorlar bana gereksiz uzatıyorsun diye :d
Tüm söylediklerin benim icin çok değerli, hepsini dikkate alıyorum.
Finasteride almak için herhangi bir ürolog doktoruna muayene olmam gerekir mi ?
Yoksa eczaneye gidip alabilir miyim reçetesiz ?
Birde aylık maaliyeti nedir bu ilacın şuanda ?
Mesela minoxil alirsam ömür boyu, her ay 200-350 tl para çıkacak cebimden.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Temmuz 2022, 00:57:39 »
Bu fotoğraflar da 4-5 ay öncesine ait.
Bir fark var mı şuanki haliyle tartışılır.

karayipkorsani

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Temmuz 2022, 11:04:13 »
Ah be kardeşim gerçekten yapabilirsin şu iradene sahip çıkta sevimlir et bak insanları kendi kişisel gelişimine odaklan ah ah ulan 23 yaşındayım şimdi bu kafayla 15 yaşıma geri dönebilsem var ya neleri neleri daha farklı yapardım kardeşim insanları salla kendi kişisel gelişimine odaklan kendine düzgün bir plan program çiz ve deliler gibi çalış kendine kaçabileceğin ve çalıştıktan sonra eğlenebileceğin ortamlarda oluştur ders çalışman gerektiği anda insanlara hayır demeyi bil ve her şeyden önce hayatını daha iyi hale getirmek için deli gibi çalış ama şu an sahip olduğun hayatını da yaşamayı unutma çünkü bir daha asla geri gelmeyecek sadece 1 kez yaşayacaksın tekrarı olmayacak bu hayat oyununun o yüzden sadece kendin için yaşa ve her anının değerini bil
abi son konuma bakar mısın düşüncelerini merak ediyorum
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 11:44:28 Gönderen: sucuklubaklava »

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2022, 10:06:24 »
Hocam senin saçında bir dökülme yok gibi duruyor ya maşallah yakışıklı adamsın da  açıklık falan da görülmüyor sadece fotoğraflara bakarak yorumluyorum bu arada referans noktam bu bunun haricinde yine de sen saçlarının döküldüğünü düşünüyorsan ve genetik olarak en azından şimdi değil de ileride açılabileceğini düşünüyorsan eğer finasteridi koruma amaçlı alabilirsin ilacı almak için reçeteye gerek yok ilacı reçetesiz olarak eczaneden temin edebilirsin zaten bir açıklığın yok gibi duruyor ama tercih meselesi ona bir şey diyemem olurda ilacı alıp kullanırsan sonraki süreçte elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

h.trn95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 30 Temmuz 2022, 15:14:25 »
kuşların iyi öttüğünü söyleyenler neye göre söylüyor acaba

masturbasyon olarak örnekleme mi

yoksa cinsel ilişkide deneyimlediniz mi?

shgoon1235

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Temmuz 2022, 18:26:20 »
kuşların iyi öttüğünü söyleyenler neye göre söylüyor acaba

masturbasyon olarak örnekleme mi

yoksa cinsel ilişkide deneyimlediniz mi?
Fin ile başlayıp dut ile devam eden birisi olarak 4 aydır gözlemim herhangi bir cinsel yan etki görmediğim yönünde.Düzenli cinsel ilişkiye giren birisiyim bu arada,onu da belirteyim.Yalnız son zamanlarda Dutasteride etkisiyle ereksiyon sürem bir tık uzadı.Buna kısaca geç boşalma diyebiliriz,sperm kalitesinde vesaire problem yok.Geç boşalma çoğu erkeğin işine gelebilecek bir durum olsa da,kullandığım ilaçtan dolayı benim istemeyeceğim birşey.Zira böyle başlayıp diğer sıkıntılara yol açacağından korkuyorum.Ayrıca herkes bu ilacı cinsel yan etki olarak sorguluyor ama,şuanda benim kulağımda hayatımda görmediğim kadar kabuk ve o kabuğun getirdiği pislik durumu ortaya çıktı.Tek kötü yanı şuanlık bu benim için ayrıca tecrübeli arkadaşlar özellikle Alone45 cevap verirsen sevinirim,saçımda hiç yağlanma olmuyor artık.Bu fin veya dut etkisi mi ?
  • Medikal Tedavi Ru58841 Setipiprant Dut&Fin ve bazı vitamin takviyeleri

Facebook Twitter Instagram