Gönderen Konu: Kulak üstü seyrekliği  (Okunma sayısı 1162 defa)

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kulak üstü seyrekliği
« Yanıtla #15 : 27 Temmuz 2022, 23:35:21 »
nomerci neden hep böyle uzmanmış gibi konuşuyorsun dicektim iletilerine bakınca durum ortaya çıktı millete boşboğazlık edip canlarını sıkma 22nde kelsin diyo bi de bunu bu konuda uzman doktorlar bile söyleyemiyor ama forumdaki nomerci adındaki bir kullanıcı biliyor vay be insanlar boşuna bekliyor demekki saç dökülme pattern ini öğrenmek için :)

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2022, 23:37:45 »
nomerci neden hep böyle uzmanmış gibi konuşuyorsun dicektim iletilerine bakınca durum ortaya çıktı millete boşboğazlık edip canlarını sıkma 22nde kelsin diyo bi de bunu bu konuda uzman doktorlar bile söyleyemiyor ama forumdaki nomerci adındaki bir kullanıcı biliyor vay be insanlar boşuna bekliyor demekki saç dökülme pattern ini öğrenmek için :)
sen bu konuyu açan jö sün hesap acıpgelmiş 4 ileti çakal :)  herkesin fikiri farklıdır zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın öyle 2. Hesaptan gelip  ağlamayacaksın
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Temmuz 2022, 23:39:04 »
paranoyak bir de hahhaha:) konuyu açan diyo vallaha moderatör olsam perma ban yemiştin  şimdiye de hadi neyse seninle tartışmak bile zaman kaybı

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Temmuz 2022, 23:41:39 »
paranoyak bir de hahhaha:) konuyu açan diyo vallaha moderatör olsam perma ban yemiştin  şimdiye de hadi neyse seninle tartışmak bile zaman kaybı
hadi abicim diğer hesabıma geç şimdi ağlama sağda solda  :)

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Temmuz 2022, 23:44:20 »
jö kusura bakma seni de zan altında bıraktık vallaha cahille ne yap ne et münakaşa etme derler ya ben dayanamadım kusura bakma.

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2022, 23:45:48 »
jö kusura bakma seni de zan altında bıraktık vallaha cahille ne yap ne et münakaşa etme derler ya ben dayanamadım kusura bakma.
kendi kendine cevap veren cahil

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Temmuz 2022, 03:19:14 »
ulan ben niye durduk yere laf yiyorum :))
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Facebook Twitter Instagram