Slm beyler. 3 yıl sonra foruma üyelikle(ara sıra misafir bakıyorum) geri döndüm
Konuya nasıl başlayacagım tam bilmiyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse zamanında genetik saç dökülmesi problemim olduğunu kabullenemiyordum ve reddediyordum
O yüzden şimdi size vereceğim linkteki gibi bir konu açtım 2019 yılında. Finasterid korkutucuları yüzünden bu ilaca eskiden hep mesafeliydim ve sevmiyordum eskiden
Bu yüzden dolayı size vereceğim linkte bir sürü gereksiz şeyler kullandım zamanında. linki vereyim
Not : Bu arada Before fotolar linkte. Linkler ölmemiş duruyor. Beforeleri aşağıdaki linkten bakacaksınız, yenilerini ise buraya koyacağım
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8256.0Şimdi günümüze dönellim. Son zamanlarda bazı keratalar çoğalmış forumda gördüğüm kadarıyla. Kim bu hınzırlar
Finasterid kullanmıyorlar ama durmadan Finasterid yan etkilerinden bahsedip, ilacı kullanmadıkları halde işsiz biçimde milleti korkutuyorlar
Birisi yazmış hatta ben gençleri düşünüyom yeaavv diyor. Ah tatlım iyilik meleği maşallah. Umarım tüm yan etkisi olan bütün ilaçlar içinde böyledir
Her ilaçta herkesi bilgilendiriyordur ve bu finasteridle sınırlı değildir umarım seni şeker şey =)
Haziran 2020 yılında başladım Fin'e. Proscar 1/5 kullanıyorum şu an. Yukarda verdiğim linkte en son mesajı Temmuz 2019'da atmışım
Temmuz 2019'dan 11 ay sonra dayanamayıp Fin'e başladım. İlaca başlarken psikolojimi düzelttim ve kendi kendime bu ilacın yan etki olasılığın 100'de bilmem kaç, çok çok düşük olduğunu kendime ikna ettim. Yani benim düşüncem bu yönde
Tahmin ettiğim üzere de korktuğum bir yan etki olmadı. Yan etki gördüm mü onu da bilmiyorum. Görseydim hissederdim sanırım
Şimdi bu konuyu açınca yine 2-3 yıl ortadan kaybolacağım beyler. Sadece arada misafir olarak uzaktan izlerim sizi. Konuya 1 cevap daha atmayacağım bu süreçte
Ömrümüz olursa inşallah 2-3 yıl sonra sizi yine güncel fotolarla bilgilendirebilirim
Bu yüzden sizlerden gelecek tahmini soruları şimdiden cevaplayacağım
İlacı ne kadar süredir kullanıyorsun : Şu an için 2 sene 1 ay
Yan etki gördün mü: Sanmıyorum
Kan testi yaptırdın mı : Hayır yaptırmadım. Bununla ilgili bu üyelikte 1. mesajımda duruyor konu açtım ama cevap yazmadınız...
İlacı bırakma düşüncen var mı : Hayır yok. İlacı bırakayım da tekrar saçlarım oluk oluk dökülsün mü!
Saç dökülmen ne durumda : Çok çok az
Minoxil vs herhangi bir sprey kullanıyor musun : Hayır kullanmıyorum ve kullanmayacağım da
Kuş ne durumda : Kanka yani kuş bülbül gibi ötüyor yani
Bu arada d3 seviyem düşük ve d3 takviyesi alacağım. Uzun zamandır düzenli olarak uzun biçimde vitamin kullanmadım. Çok aksattım
Belki bu takviyelerden sonra saçta biraz daha kıpıldanma olur belki kimbilir
Fotolar pencere önü gün ışında. Bazı keratalar gibi ters ışık koymayıp saçı en ince ayrıntısına kadar göreceksiniz
Lakin saçları iyi tarayamıyorum. İyi fön yapamıyorum. Bu yüzden waxtan sonra saçlar biraz fazla yapışmış olabilir fotolarda. Hedefim saçları daha uzatıp Justin Timberlake modeli yapmak
Bu arada önden fotoda, ön çizgide simetri bozukluğu görebilirsiniz. Ha işte o saçkıran ve düzelmedi, seneler geçti üstünden
Ayrıca şakak değil ama temple bölgemin biraz fazla açık olduğunun ben de farkındayım. Neyseki 2011'den beri orda da pek bir değişiklik olmadı
Ayrıca sorum. Param olsaydı eğer bu saça ekim yaptırabilirmiyim sizce?
Yani ekim şansım olsaydı bu saça sizce herhangi bir ekim olurmuydu, yorumunuz nedir bu soru önemli benim için?
Şimdi son mesajımı atmadan önce Doktor uyarısı ve Finasterid dansını yapacağız
---------İlacı kullanacaksınız doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim. Düzenli test yaptırmanızı öneririm--------
Ve bazı keratalara hitaben son Finasterid dansını yapıyoruz. Oooooooooo
Finasterid!
Finasterid!
Finasterid!
-----------------------------------------------------------------
Görüşmek üzere...