Herkese merhabalar saç ekimi forum sitesi ailesi👋 Ekimimi yaptırdım ekim sürecimi burada detaylı bir şekilde paylaşacağım.
Saç ekimine karar verme sürecim;
Yaklaşık olarak 3 seneden beri dökülmelerim mevcut. İlaç,doğal yöntemler falan hemen hemen birçokşeyi denedim ama faydasını gördüğüm söylenemez Ben de en son çare olarak saç ekimine karar verdim.
The Hair cliniki tercih etme sebeplerim;
Yaklaşık olarak 2,5 senedir forumda üye olmadan ve daha sonrasında üye olarak dolanıyorum ve konuları inceliyorum. 2 senenin sonunda 3-4 ekim merkezine kadar düştüm ve en son FP fiyat performans ve saç çizgisinin doğallığı büyük açıklıklarda yakaladıkları başarı ,işinin arkasında durma gibi konulardan dolayı The hair clinic Ahmet TOSUN beyi tercih ettim.
Ekim Günü Ve Ekim Aşamaları;
Ekim için 25 Temmuz sabahı saat 08:00 ‘da İstanbul Şişli’de bulunan Kliniklerine gittim ve ilk kaydım yapıldı.Daha sonrasında hemen üstümü değiştirip kan tahlillerim ve testlerim yapıldı.Bu işlemlerden sonra saçım kesildi ve saç çizgimi belirlemeye geçtik.Saç çizgim belirlenirken hiç karışmadım Ahmet beye bıraktım saç çizgisini.Ahmet bey saç çizgimi çizdikten sonra anestezi işlemine geçildi ve alım işlemi yapıldı.Alım işlemini klinikte bulunan Ercan bey toplama işleminide klinikte bulunan Sadettin bey gerçekleştirdi. Alım işleminden sonra kanal açım işlemine geçildi.Kanal açım işlemini baştan sona kadar Ahmet Bey kendisi yaptı. Daha sonrasında mola verildi ve yemek yedim. Moladan sonra ekim işlemine geçildi en zorlandığım bölümde burasıydı 4-5 saat sırt üstü yatmak oldukça yordu beni.Ekim işlemi bitince donör bölgem bantlandı ve ekim işlemi bitti.Daha sonrasında Mossinin setini ve kullanmam gereken ilaçların kullanımını Ahmet Bey anlattı. Ertesi gün saçımın ilk yıkaması için kliniğe gittim ve yıkamam yapıldı nasıl yıkama yapmam gerektiği anlatıldı.Genel olarak herşeyden oldukça memnundum.Hem ekim için hemde güleryüzleri için klinik çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum.Ayrıca bu faydalı ve bilgilendirici siteyi kuran ve yöneten herkeslere teşekkür ediyorum.