Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 9
Saçlarınızı hala doğal tedavilerle düzeltebileceğinize inanıyorum, çizgi kaybolmamış, hiç uzun süreli tedavi denemeleriniz oldu mu, ne sonuç aldınız?
donör bölgesindeki saç kalitesi güzel.böyle görünmek seni psikolojik açıdan çok yormuyorsa 5-6 ay finasteride kullanıp öyle ekime girişmen çok daha iyi sonuçlar verirparana kıy ve güzel bir yerde ekim yaptır
kardeşim göreceli bir şey soruyorsun bir defa olsun tam olsun paraya kıyacağım diyorsun mesela ama ankara olsun diyorsun. mesela ben paraya kıyacağım desem belki türkiyede ektirmem bir başkası başka bir şehir söyler bir defa olsun tam olsun için de geçerli bu durum. bir başkası ankarada pahalı bir merkez yerine daha ucuz bir merkez önerir vb vb. parayı kıyıp olsa bu işler hiçbirimiz kel olmazdık. bence sen acele etme olan olmuş zaten biraz forumu araştır konuları oku merkezlerin sonuçlarına bak kafanda bir şeyler otursun.
Ankara da kaliteli bi yerde ektirmeyi düşündüğümü söylüyorum bi arkadaş paraya kıy dediği için öyle söyledim
dediğim gibi benim sana tek tavsiyem sakin sakin acele etmeden forumda biraz vakit geçirip tedaviler ve ekim sonuçlarına göz atman
genetik olduğuna emin misin? Ön çizgi hala belli ve çizgide çok sıkıntı yok gibi erkek tipi dökülmeye benzemiyorilk şakakların mı açılmıştı?
Bir ay sonra saç ekimi yapmayı planlıyorum Ankara’da merkez öneren olursa sevinirim yaş 24