Ama arkadaşta tutamadığını söylemiş.O saçını yıllar boyu koruyanlar çok iyi alıcılar.Evet şanslı insanlar genetiği erteleyebiliyor.Fakat işin aslı ipin ucundayız.Hepimizin ki dökülmeye kodlu.Saçlıda olsak bizler keliz aslında.Bu şeye benziyor kanka gözler bozuktur lazerle ameliyat olup düzeltmişsindir.Fakat genin değişmemiştir.Tekrarlama ihtimali var ve senin çocuğunda çıkma olasılığı gene var.Bir şekilde genetiği tersine çevirecek tedavi bulunursa çocuğumuzu veya torunlarımızıda kurtarırdık.Böylece ilerde bizim yüzümüzden sıkıntılar çekmezler.Öldükten sonra arkamızdan sövmezler isyan etmezler.Şu saç kadar saçma bir şey yok.İstenmeyen bölgede yığınla var istenilen yerde yok.
22 yaşına bastım.
Nereden baksan yaşayacağım 40 sene kaldı en pozitif yorum ile.
Uykuyu falan çıkarınca 30 sene kalıyor. Bir kıl ile uğraşmak için çok çok az bir zaman.
Kanka bizim yüzümüzden niye sıkıntı çekiyorlar ki. Ben babamı, amcalarımı suçlayamam, evladım da bir zahmet beni suçlamasın.
Bizler bu durumu seçen değiliz ki hakkımda hak talep etsin.
Bakarım saçları açılmaya başlarsa elimden geleni yaparım, çünkü aynısını biz de yaşadık. O sıkıntıya girmesin yavrucağız.
Ben çok yakında tedavinin bulunacağına inanıyorum.
Birçok madde dolanıyor, onay bekliyor.
Bakalım...