Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ ÖNCESİ SON DURUMUM VE TAVSİYE BEKLENTİSİ.  (Okunma sayısı 1634 defa)

pieras

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİ ÖNCESİ SON DURUMUM VE TAVSİYE BEKLENTİSİ.
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2022, 17:40:05 »
Seborik dermatid ya da bir cil hastalığı olabilir ama büyük ihtimal seborik dermatid gibi duruyor bunun için bir dermotolga baş vurmalısın

Bunun dışında kafanfa minoxil kullandığın için bu durum hızlanır artar ve daha büyük sorunlar yarata bilir sanıyorum hassas bir cilde sahipsin ve minoxil içeriğinde Alkol var bu da cildinde seborik dermatid türü cild hastalıklarını tetikliyor

Yavaş yavaş minoxil kes finasterid ile sevam et
Yanına xpecia da ekle saçlar hala çok ince ama donör güzel dökülme hızlı bir şekilde devam edecek gibi ama kullandığın ürünler bunu azaltmış minoxil hariç o hala - yönde saçlarına zarar veriyor şu an.

Saç ekimide iki aşamalı düşün ön orta sonra tepe
Teşekkürler Hintell değerli yorumların benim için önemli |-onayisareti-|. Ben de 2 aşamalı olmasını mantıklı buluyorum öğrendiklerim kadarıyla. Evet cidlim çok hassas maalesef.Xpecia'yı ekliyorum listeye. En kısa zamanda dermatologa tekrardan gidicem. Artık ekim yaptırmak istiyorum daha fazla ertelemeden.
  • Ekim Tarihi: 09.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi proscar 1/5, xpecia sabah1 akşam 1, prozinc losyon, prozinc plus şampuan, konazol şampuan,solgar vitamin d3, redoxon 3'lü etki, vm2000 alfa lipoic asit 3 günde 1
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2022, 17:47:38 »
Minoxili bırakman gerek bu sorunları artmasının sebebi sende minoxil bunu söliyim. Alkol bazlı ürünler hassas cildlerde bir çok hastalıga sebep olur senin saç cildindeki sorunları gibi

Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize saygılar hayırlı haftalar.
Global Moderator

pieras

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2022, 21:45:43 »
Minoxili bırakman gerek bu sorunları artmasının sebebi sende minoxil bunu söliyim. Alkol bazlı ürünler hassas cildlerde bir çok hastalıga sebep olur senin saç cildindeki sorunları gibi

Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize saygılar hayırlı haftalar.
Bügünden itibaren 1 fıs daha düşürüyorum.Azaltarak en kısa zamanda bırakıcam.Teşekkürler tekrardan.Saygılar benden.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi proscar 1/5, xpecia sabah1 akşam 1, prozinc losyon, prozinc plus şampuan, konazol şampuan,solgar vitamin d3, redoxon 3'lü etki, vm2000 alfa lipoic asit 3 günde 1

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Ağustos 2022, 06:16:04 »
Donör bölgen kaliteli kendi saçlarını korumayı başarıp güzel bir sıklaştırma ekimi yaptırırsan güzel olur saçların ve o beyaz beyaz şeyleride kullandığın minoxil yapmış olabilir cild hastalıklarına neden olabiliyor

pieras

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2022, 08:58:53 »
Donör bölgen kaliteli kendi saçlarını korumayı başarıp güzel bir sıklaştırma ekimi yaptırırsan güzel olur saçların ve o beyaz beyaz şeyleride kullandığın minoxil yapmış olabilir cild hastalıklarına neden olabiliyor
Teşekkürler zaten minoxili azaltmıştım ama tam bırakmaya cesaret edemedim saç kayıpları yaşarım diye. EN kısa zamanda bırakmayı düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram