Saç Ekimi Sonuçları
“Çok sık ekim yaptım, belli etmeyebilir”Sanırım o siyah alan nekrozlu alan? Eğer oysa alan büyük. Nasıl belli etmeyebilir dedi ki?Konuyu takipteyim.
Sadece o siyah alan mi yoksa bütün siyahlıklar mi ben bile emin değilim
Kabuk dökümünü gerçekleştirdiniz mi? Eğer yaptıysanız o siyahlıklar halen gitmediyse nekroz alanı büyük gibi. İnşallah bütün siyahlıklar değildir, kan kurumasıda olabilir.
Kabuk dökme işlemim yarın. Yarın herşey ortaya çıkacak umarım diğer taraflar kan kurumasıdır. Böyle vakalarda mahkeme nasıl sonuçlanır acaba emsal karar var mıdır emin değilim?
O konu hakkında pek bilgim yok fakat çoğu klinik nekroz olan bölgeye revize yapıyor. Umarım nekroz yoktur, yarını beklemekten başka çıkar yolu yok. Yarın ki durum için forumu bilgilendirin lütfen.
Yıkamadan sonra son durum bu. Konuya hakim olanlar yazabilir mi ? Doktor 5-6 ay sonra saçların çıkışına bakacaz dedi.
Sanırım nekroz gibi duruyor, bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur. Bana nekroz gibi geldi, alanda büyük. Ekim merkezi ne olduğunu söylemedi mi hiç? 6 ay sonrayı mı bekliyor?
Hastadekiler de nekroz diyor. Ordan saç çıkabilirmiş felan dediler 5-6, ay sonra bakcaklarmiş çıkmazsa ekim yapacaklarmış