Gönderen Konu: Gold city hair/ 6200 greft / yaş 31  (Okunma sayısı 8228 defa)

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gold city hair/ 6200 greft / yaş 31
« : 23 Temmuz 2022, 01:51:43 »
Herkese merhabalar durum hakkında bilgi almak istiyorum. 15 temmuz 2022 de saç ekimini harun hocaya yaptırdım. Şuan 8. Gündeyim. Özellikle yanlışmı yaptım bilmiyorum donör bölgemde sürekli dökülen kabuklanmalar olmaya başladı akmış kurmuş küçük çapta sivilce tarzı şeyler. Bende elime takılacağına duşa girince çoğunu temizledim. Umarım sıkıntı yaşamam çok araştırdım bunla ilgili birşey görmedim.

Kimine11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Gold city hair/ 6200 greft / yaş 31
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2022, 01:55:41 »
Ekimin hayırlı olsun bende 16 temmuzda ektirdim benimde donörde küçük küçük kabuklanmalar var elimde döküyorum bi sıkıntı olmaz ama ellememek daha iyi diye düşünüyorum 11. Yada 12. Günde daha sert davranacağım o zaman hepsi dökülür.

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2022, 01:57:34 »
Yani ölü ve bakterili bir cismin derime yapışık kalmasından iyidir diye düşündüm teşekkür ederim yorumun için bu kadar hızlı yorum beklemiyordum çok sevindim
  • Ekim Merkezi ismi Gold city hair

Kimine11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2022, 02:01:46 »
Yani ölü ve bakterili bir cismin derime yapışık kalmasından iyidir diye düşündüm teşekkür ederim yorumun için bu kadar hızlı yorum beklemiyordum çok sevindim

Eminim senin de benim gibi aklında deli sorular vardır😀 2 gündür çok elliyorum ekim alanını ve dönor bölgeyi.Ama zamana bırakmaktan başka çare yok umarım istediğimiz sonuçları alırız.

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2022, 02:13:54 »
Ekim bölgesine hiç dokunmadın korkudan 😁

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2022, 09:56:29 »
Yorumlarınızı bekliyorum konu geride kalmasın litfen en azından bilen bir kaç gözün yapacağı yorum çok kıymetli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2022, 13:01:00 »
Donör toparlar alan geniş umarım bir ekimle kapanır ve saç yönleride umarım saç açıları doğal saç yönüne yakın olur bunların dışında ön çizgi bu şekilde olmaz şakaklarda saçlar uzayınca kötü bir görünüm yaratır oradı doğallıktan uzak bunu merkez hala anlayamadı ve bu konuda hala 10 yıl önceki şekikde devam ediyor ön çizgi şakak bölümünde içeri doğru oval gelir dışarı doğru değil bu sdam 15 yaşında değil ve gereksiz greft harcaması da olur bu çizgiler biraz daha iyi olursa ekimler daha başarılı olur.

Kardeşim inşallah memnun kalırsın güzel bir sonuç olur
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2022, 14:00:23 »
Büyük sayı ekmişler. Dilerim firesiz çıkarlar. Şakak tasarımına ben hayır diyorum. Sen erkeksin bayan değil

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2022, 14:11:08 »
Daha net olsun diye ben beğenmiştim birde saçlarım ince telli ve yumuşak oda dik dik sırıtmasına engel olur diye düşünüyorum etkisi olurmu sizcede

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2022, 17:52:21 »
Büyük sayı ekmişler. Dilerim firesiz çıkarlar. Şakak tasarımına ben hayır diyorum. Sen erkeksin bayan değil

Hocam peki ekim sıklığı ve sağlığı hakkında bir yorumunuz varmı ön çizgiyi daha net gönderdim

Hyper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2022, 18:27:30 »
Ekimin hayırlı olsun bende 16 temmuzda ektirdim benimde donörde küçük küçük kabuklanmalar var elimde döküyorum bi sıkıntı olmaz ama ellememek daha iyi diye düşünüyorum 11. Yada 12. Günde daha sert davranacağım o zaman hepsi dökülür.

Doner bölgedeki kabuklarin dökulmesi sorun olmaz hoca hatta yikarken bile cogu dökulur her gecen gun azalir bende kabuk dokme gunune kadar dönor bolgem temizlenmisti kabuk kalmamisti yikarken donor bolgede kabuklari ovalayarak aliyordum

Liberte

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2022, 19:31:27 »
Ben yinede ne yapcağımı tam bilemedim donör bölgede duşa girdim tüm ölü kısımları temizledim daha güzel hava alır diye düşündüm

Kimine11

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2022, 19:52:20 »
Bu kadar takılma benim 1 hafta oldu donör bölgemde kabuk kalmadı hatta ekim yerinde de çok az kabuk kaldı yıkamalara da riayet etmedim yaralarım çabuk iyileşti belki insandan insana fark eder bu.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2022, 21:44:28 »

Hocam peki ekim sıklığı ve sağlığı hakkında bir yorumunuz varmı ön çizgiyi daha net gönderdim

Ekim sıklığı çok iyi. Hepsi çıkarsa,  keyfin yerine gelir.
Donör bölgen gayet temiz ve güzel alım yapılmış. Ekim yapılan alanlar, şimdilik sorunsuz gözüküyor. İnşallah öyle devam eder.

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2022, 18:12:31 »
Ben yinede ne yapcağımı tam bilemedim donör bölgede duşa girdim tüm ölü kısımları temizledim daha güzel hava alır diye düşündüm

Bence çok zorlamayın donör bölgeyi mikrop kapmaya müsait bir yer kendi haline bırakınız zamanla hepsi dökülür.

Facebook Twitter Instagram