Gönderen Konu: Serkan Aygın 4000 Greft Yaş 28  (Okunma sayısı 7904 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın 4000 Greft Yaş 28
« Yanıtla #30 : 09 Ağustos 2022, 23:50:04 »
Teşekkür ederim. Peki kabuk dökmek için yıkama dışında yapacağım bi şey var mı? Elimle tampon yaparak dökümü hızlandırmalı mıyım? Bir öneriniz var mı?

önce 15 dk lık bir losyonla bekletmeden sonra duşta ılık su altında uzun süre yıkama yaparak ve o esnada haifi hafif ovalar tarzda masaj yaparsan kabukların çoğunluğu gidecektir.burda dikkat etmen gereken nokta suyun uzun süreli ve kesintisiz olarak kafana akarken masaj yapman.

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2022, 00:33:35 »
önce 15 dk lık bir losyonla bekletmeden sonra duşta ılık su altında uzun süre yıkama yaparak ve o esnada haifi hafif ovalar tarzda masaj yaparsan kabukların çoğunluğu gidecektir.burda dikkat etmen gereken nokta suyun uzun süreli ve kesintisiz olarak kafana akarken masaj yapman.

Anladım, çok teşekkürler üstadım. Bu şekilde uygulayacağım. Bir de kabuk dökümünü yaparken beraberinde ince tel veya telleri beraberinde döküyor. Bu normal bişey midir? Resimde gösterdiğim şekilde.

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 12 Ağustos 2022, 18:34:24 »
Operasyon sonrası 14. Günüm. Ekili bölgemden kabukları yıkadım attım :) son hali bu şekilde.
Bugün itibariyle propecia kullanmaya da başladım.
Birde her gün yıkamama rağmen çok aşırı yağlandığını görüyorum. Bu normal midir?
Yorumlarınızı bekliyorum. :)

Ahmet Ali Selçuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 12 Ağustos 2022, 22:33:15 »
Dostum benden 4 gün önce ektirmişsin. Bahsettiğin herşey benimki ile paralel. Bende yarın kabuk dökeceğim. Proscar a başlasam mı onun telaşındayım. Sen başlamıssın. Bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek. Takipte olacağım. Hayırlı uğurlu olsun
Dr.Serkan aygın saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2022, 18:30:15 »
Dostum benden 4 gün önce ektirmişsin. Bahsettiğin herşey benimki ile paralel. Bende yarın kabuk dökeceğim. Proscar a başlasam mı onun telaşındayım. Sen başlamıssın. Bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek. Takipte olacağım. Hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim hocam. Çok memnun oldum. Yakınen takip edeceğim ben de sürecinizi.
Evet propecia ya başladım. Çekincelerim vardı ancak doktor kullanabileceğimi söyledi. Yan etkiler de söylenti olarak, çok yaygın olmayan bir etki olarak ifade ediliyor. O yüzden bu riski aldım ve kullanmaya başladım. İnşallah gönlümüzce ilerleyen bir süreç olur. Hayırlı uğurlu olsun. :)

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2022, 20:02:43 »
Operasyon sonrası 14. Günüm. Ekili bölgemden kabukları yıkadım attım :) son hali bu şekilde.
Bugün itibariyle propecia kullanmaya da başladım.
Birde her gün yıkamama rağmen çok aşırı yağlandığını görüyorum. Bu normal midir?
Yorumlarınızı bekliyorum. :)

Saçını yıkarken en son durulamayı soğuk su ile yap kardeşim böylelikle yağlanma problemin azalır.
Ekimde henüz yeni olduğu için yağlanma normal .

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 17 Ağustos 2022, 22:58:58 »
Saçını yıkarken en son durulamayı soğuk su ile yap kardeşim böylelikle yağlanma problemin azalır.
Ekimde henüz yeni olduğu için yağlanma normal .
Anladım hocam, çok teşekkür ederim bilgi için. Yıkamayı soğuk su ile uygulamaya devam ediyorum👍🏼

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 17 Ağustos 2022, 23:26:00 »
Bugün ekim sonrası 19. Günüm.
Son durumum resimdeki gibi.
Kafamda bir uyuşukluk hissiyatı sürekli var. Oturduğum bi yerden yukarıya doğru bi süre baktığımda donör bölgemin uyuştuğunu, ekili bölgemde ise parmağımla üzerinde gezindiğimde uyuşuk olduğunu hissedebiliyorum.

Kaşıntı durumları zaman zaman oluyor. O zaman da parmağımla dokun bırak şeklinde nazikçe dokunuyorum. Çok fazla rahatsız eden bir durum değil ama.

Kullandığım takviyeler;
Günde bir adet Propecia 1mg
Günde bir adet Solgar biotin 5mg
Günde bir adet NBL Immuno Multivitamin

Propecia ya alternatif olarak proscar kullanıp kullanamayacağımı doktoruma sormak istedim ve bana ikisinin de finasterid olduğunu ve kullanabileceğimi söyledi.
Bu konuda size de danışmak isterim. Sizce kullanabilir miyim? Alternatif sormamın sebebi hem fiyatı hem de pek çok eczanede bulamıyor oluşum. Neredeyse hepsi onun yerine proscar var diyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 18 Ağustos 2022, 03:42:36 »
Propecia nın kullanımı daha kolay stanil 1 mg
Peoscar biraz uğraş istiyor. Böl/parçala eşit şekilde
Ama maliyet olarak en uygunu proscar.

Kaşıntı olur normal
Uyuşukluk olur normal

Bunlar zamanla geçer saç ekimi operasyonu geçirdin sonuç olarak saç derisi ince bu tarz durumların geçmesi zaman ister.

Şok dökülmende devam ediyor süreç sağlıklı ve güzel dostum.
Global Moderator

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 18 Ağustos 2022, 08:39:01 »
Propecia nın kullanımı daha kolay stanil 1 mg
Peoscar biraz uğraş istiyor. Böl/parçala eşit şekilde
Ama maliyet olarak en uygunu proscar.

Kaşıntı olur normal
Uyuşukluk olur normal

Bunlar zamanla geçer saç ekimi operasyonu geçirdin sonuç olarak saç derisi ince bu tarz durumların geçmesi zaman ister.

Şok dökülmende devam ediyor süreç sağlıklı ve güzel dostum.

Anladım üstadım. Teşekkür ederim bilgiler için. Anladığım kadarıyla proscarın sağlayacağı yarar, propecia ile aynı. Eşit parçalara bölüp kullanırsam uygun bir hale gelecek. Propecia kutum bittikten sonra proscarı uygun şekilde kullanacağım. 👍🏼

Bu sabah yıkama yaptığımda diğer günlere göre oldukça fazla dökülme oldu. 😅 sanırım şok dökülme şimdi başladı. Şok dökülmeler ne kadar sürer? Ve bu süreçte saçların tamamı da dökülecek mi? Görüntüden memnundum. Döküldükçe nasıl görünecek merak ediyorum 😅

Ahmet Ali Selçuk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 20 Ağustos 2022, 00:02:15 »
Dostum benim de bugün (17. gün) itibari ile başladı dökülme. Ben de merak ediyorum bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz. Ben de başladım propecia kullanmaya. Xpecia ve propecia kullanıyorum. Başka kullandığım bir şey yok. Solgar ı da çok kullanan var. Onu mu alsaydım bilemedim.
Dr.Serkan aygın saç ekimi sonuçları
Saç ekimi forum

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 24 Ağustos 2022, 22:38:08 »
Dostum benim de bugün (17. gün) itibari ile başladı dökülme. Ben de merak ediyorum bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz. Ben de başladım propecia kullanmaya. Xpecia ve propecia kullanıyorum. Başka kullandığım bir şey yok. Solgar ı da çok kullanan var. Onu mu alsaydım bilemedim.
Anladım hocam, xpecia ve propecia kombinasyonu yapan da çok var. Umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız :)
Ben propecia kullanalı 2. Haftayı dolduracağım. Yani, konuşulan yan etkileri konusunda belki bi şey söylemek erken ama herhangi bir yan etki görmedim. Sivilcelenme gibi yan etkiler de yok.
Şu an İçin her şey yolunda. Bekleyip göreceğiz :)

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 24 Ağustos 2022, 22:55:40 »
Ekim sonrası 26. Günüm
Son durumu resimdeki gibi.
Gidişat ile ilgili yorumlarınızı bekliyor olacağım 🙏🏼
Ayrıca size danışmak istediğim bir konu daha var.
34. Günüme denk gelecek bir tatil planı yapmış bulundum. Bu süreçte güneşlenme gibi amacım zaten olmayacak olabildiğince güneşten korunmaya çalışacağım. Maksadım ufak oğlan ve eşimle iznimde bi yerlere gitmek. Sizden de tecrübelerinizi önerilerinizi göndermenizi bekliyorum. Bu süreçte kullanmam gereken herhangi bişey veya dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 25 Ağustos 2022, 02:17:09 »
sanırsam şok dökülme halen devam ediyor ve kafa deriside epey kızarık sana tavsiyem tatilde bol bol ıslat kafanı sadece güneş ışınları değil aşırı sıcakta saç derine zarar verebilir özellikle aşırı terlemeden dolayı.

AmoTimizs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 25 Ağustos 2022, 14:21:30 »
sanırsam şok dökülme halen devam ediyor ve kafa deriside epey kızarık sana tavsiyem tatilde bol bol ıslat kafanı sadece güneş ışınları değil aşırı sıcakta saç derine zarar verebilir özellikle aşırı terlemeden dolayı.
Çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiye için. Kızarıklık bu süreçte normal midir? Yoksa bende ekstra olan bir durum mudur?
Tavsiyeye kesinlikle uyacağım 👍🏼

Facebook Twitter Instagram