Herkese merhaba,
Ve bugün saç ekim operasyonum gerçekleşti.
Süreci olabildiğince detaylı bir o kadar da sıkıcı anlatmamaya çalışacağım…
Sabah 07:00 gibi doku kliniğe giriş yaptık. Sonrasında benimle ilgilenen asistan hanım kahvaltı yapıp yapmadığımı sordu, vakit bulamadığımı vaktimiz varsa yapabileceğimi söyledim. Kendileri bu konuda bana yardımcı oldular.
Sonrasında evraksal işlemleri tamamlayıp operasyon odasına doğru gittik.
Ersin hoca ve ekibi ile operasyonumun yapılacağını öğrendim ve kendileriyle tanıştım.
Ersin hoca ve ekibinin ilgisinden, operasyon süresince yaklaşımından ve operasyonun genelinden oldukça memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
Sürecin genel itibariyle gayet acısız ve hızlı geçtiğini söyleyebilirim. Beklediğimden çok daha rahat bir süreç oldu. Kendi kendime gereksiz stres yapmışım dedim
Donör bölgelerinden alım gerçekleştikten sonra bir mola verildi ve bu molada sandviç ikramı verildi.
Operasyonum için ön muayene yaptığımızda 4000 Greft (3400 ense + 600 sakal) için bilgi verilmişti. Operasyonda ise bu sayı 4150 greft olarak güncellendi (3450 ense + 700 sakal).
Operasyon yaklaşık 7 saat sürdü toplamda.
Operasyon sonunda yemek ikramı verildi ve damar yolum alındı.
Ağrı kesici, antibiyotik, mide koruyucu ve ödem atıcı haplar, şampuan - serum seti, boyun yastığı verilerek eve ulaşmam için geldiğim gibi özel araca bindirildim.
Yarın için muayene ve pansiyon için tekrar kliniğe geçeceğim.
Sizleri süreçle ilgili bilgilendirmeye devam edeceğim.
Operasyon sonrası evde çektiğim fotoğraflarıda paylaşıyorum.
Yorumlarınız benim için oldukça değerli ve önemli
Şimdiden teşekkür ederim.