Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3001 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #90 : 29 Temmuz 2022, 00:03:58 »
kolay değil yasıtları dhtnin manasını bilmiyor  çözüm arıyor benim genclik piskolojim bir bilene sorup durmaktı insan bocalıyor gene soruyor hocam.sorun kaynağında cozulmeli.saçı kaybettikten sonra piskolojinin amk der insan tip sahibi ise.eti tadan kuru ekmeğe geri donmez.hamit konumunu yitirmek istemiyor tip olarak yas 19 ilerisi için 3_4 arası atıyor.bu donemki piskoloji boyle .yıldırım aktuna sağlık bakanıydı sanırım şu bu piskoloji hastalkların hepsi şuna buna girer sorun kaynağında cozulmeden piskolojide duzelmez diye yazı yazmıştı.keşke düzenli mezoterapi veya prp yapırabilse.şimdi risk alıp finasterid içicek.aynaya bakıp saçından yana şüphesi olunca kaybetmemek adına sieteye kosuyor.saçlarndan emin olunca konu açmaz.
Hocam şuanda takıntı yapmadığıma eminim.
Saçlarım 1 sene öncesine göre epey seyreldi.
Ya kameram çok iyi değil yada 10 ay once doktora gittikten sonra sacim daha fazla gözüme batmaya basladi.
Herkes farklı birşey diyor çevrem,forum vs.
Gerçekten emin olsam birisinin söylediklerine tamam diycem.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 29 Temmuz 2022, 00:11:55 »
 saçlar donguye girio farklı gozukuo saçın kendi dongusu var.gun içinde saçlarn zayıf gozuktuğu gur gozuktuğu saatler var sabah zayıf gozukur falan.kışın saçı besleyen damarlar buzusur saç zayıflar .guneste az gozukur ışık ışık değişir makine farklılık gosterir gecen baktın gurleşmiş sonra baktım azalmış
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 29 Temmuz 2022, 00:17:06 »
saçlar donguye girio farklı gozukuo saçın kendi dongusu var.gun içinde saçlarn zayıf gozuktuğu gur gozuktuğu saatler var sabah zayıf gozukur falan.kışın saçı besleyen damarlar buzusur saç zayıflar .guneste az gozukur ışık ışık değişir makine farklılık gosterir gecen baktın gurleşmiş sonra baktım azalmış
Saçlar azalıp yeniden toparlarmı belirli dönemler ?
Bir arkadaşım yaşıyor bu durumu, o yüzden sordum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 29 Temmuz 2022, 00:18:59 »
 tabiki olumluyada gidebilir olumsuzada zaman gosterir.kimi olumlu alamet der kimi olumsuz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 29 Temmuz 2022, 00:20:30 »
tabiki olumluyada gidebilir olumsuzada zaman gosterir.kimi olumlu alamet der kimi olumsuz
Anladım.
Ben biotin sabun vs. kullanmayı bıraktım bir anda.
o zamandan beri dökülen saçlarımın çoğunluğu ince saçlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 29 Temmuz 2022, 00:21:49 »
 sonuc alınan tedavide program değiştirilince iş bozuluyor biotin zaten aralıklarla kullanılır

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #96 : 29 Temmuz 2022, 00:25:23 »
sonuc alınan tedavide program değiştirilince iş bozuluyor biotin zaten aralıklarla kullanılır
Biotin gerçekten iyi gelmişti saçıma ama şimdi istesemde kullanmiyorum.
Felaket sivilce yapmıştı. Sabun da saçlarımı çok gürleştirmişti ama kepeklenme ve kuruluk yapmıştı.
Ne yapsak elimizde kalıyor anlayacağınız 😂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 29 Temmuz 2022, 00:28:40 »
 her marka sivilce yapmaz solgar işe yarar ama sivilce yapar.sor biotin kullananlara sivilce yapmayanlarda var solgar kadar olmasada işe yarayan.sabun temizlesin yeter.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 29 Temmuz 2022, 00:36:00 »
Kardeşim şu ürün bende sivilce yapmadı gerçi xpecia da yapmadı markaya güveniyorsan genel manada deneyebilirsin fiyatı da uygun. ben sektöre güvenimi kaybettim :)

Kirkland minoxidil temin edip 2-3 ay kullanıp yerli minlerle karşılaştıracağım yeni hedefim o çünkü Amazon’da ürünü satın alıp öncesi sonrası atanlara bakıyorum bizim min kullananlarda hiç öyle etkiler yok gibi sanki Ya biz çok düzensiz kullanıyoruz çabuk pes ediyoruz Ya da minoxidil yok içlerinde bizimkilerin :)

avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 29 Temmuz 2022, 00:37:41 »
Kardeşim şu ürün bende sivilce yapmadı gerçi xpecia da yapmadı markaya güveniyorsan genel manada deneyebilirsin fiyatı da uygun. ben sektöre güvenimi kaybettim :)

Kirkland minoxidil temin edip 2-3 ay kullanıp yerli minlerle karşılaştıracağım yeni hedefim o çünkü Amazon’da ürünü satın alıp öncesi sonrası atanlara bakıyorum bizim min kullananlarda hiç öyle etkiler yok gibi sanki Ya biz çok düzensiz kullanıyoruz çabuk pes ediyoruz Ya da minoxidil yok içlerinde bizimkilerin :)
Kirkland en iyisi diyorlar. Parası da iyi ama

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 29 Temmuz 2022, 00:43:17 »
Kirkland en iyisi diyorlar. Parası da iyi ama

Kardeşim 6 aylık paketi en pahalı satıcıda 40 dolar :) bakma sen biz burada kirkland bulamıyoruz getirten bir kaç kişi de fahiş karlarla satıyor bizim eczanelerde bulduklarımızda kirklandden 3 kat pahalı ve etkisi tartışılır
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 29 Temmuz 2022, 05:45:16 »
Kardeşim 6 aylık paketi en pahalı satıcıda 40 dolar :) bakma sen biz burada kirkland bulamıyoruz getirten bir kaç kişi de fahiş karlarla satıyor bizim eczanelerde bulduklarımızda kirklandden 3 kat pahalı ve etkisi tartışılır
  dayanamadım baskan sabahın 5i gene kalktım gunesin doğuşunu izlemek için
 hamit sonuc alınan tedavi değiştirişmez marka bile değişince iş bozulabiliyor ama dene gene istersen

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 29 Temmuz 2022, 10:25:50 »
  dayanamadım baskan sabahın 5i gene kalktım gunesin doğuşunu izlemek için
 hamit sonuc alınan tedavi değiştirişmez marka bile değişince iş bozulabiliyor ama dene gene istersen

İyi etmişsin Başkan ben de ayaktaydım o saatlerde ama yattım geri
avodart&minox&xpecia

tedavim

h.trn95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 30 Temmuz 2022, 15:18:01 »
bu uzun saça minoxil kullanması çok zor değil mi?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 31 Temmuz 2022, 06:03:34 »
bu uzun saça minoxil kullanması çok zor değil mi?
Daha önce hiç kullanmadım, öyle mi ?

Facebook Twitter Instagram