Gönderen Konu: Minoxil tavsiyesi  (Okunma sayısı 3060 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxil tavsiyesi
« Yanıtla #75 : 25 Temmuz 2022, 23:54:08 »
Sakin olun gençler :))) Allah daha büyük dertlerden esirgesin tek derdimiz saç olsun onun da bugün yarın çaresi bulunur inşallah

Ne zaman baba,mezara girince mi? 😆

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 26 Temmuz 2022, 00:24:23 »
Ne zaman baba,mezara girince mi? 😆

Allah uzun sağlıklı afiyetli saçlı ömür versin hepimize ben 3-5 seneye bir şeyler patlatırlar diye düşünüyorum inşallah. Tedavi olmasa bile ekim teknolojisi anlamında daha başka yollar olabilir.

Emekli başkanım aslında azıcık zorlasa şimdiye kıl köklerini dht ye duyarsızlaştıracak bir madde bulurdu ama gevşek davranıyor ağırdan alıyor
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 26 Temmuz 2022, 00:38:37 »
 insansız uçağı yapan muhendis evinde ölü bulundu bende ilaç bulsam ilaç sektoru dunyada en fazla paranın 3.donduğu sektor diolar benide ölü bulurlar evde.
 reseptorlere bol bol telkinde buluncaz.salla gitsin o dht zaten yaramaz adam bağlanma ona diyecez piskolojik etkilicez.kaka o dht dicez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 26 Temmuz 2022, 00:40:45 »
İlaç olarak imkansız gibi slade hocam,daha ilaç bulunacak 1. Onay..2. onay vs uzun iş..Ekim ve yönteme dair sinyal bile yok 15 yıl önce neyse gene aynı,15 yıl önce de fue vardı şimdi de aynı..kısa-orta vadeli sinyal bile yok daha.
Tek oluru Hakan Doğanay gibi benim için lakin,aksi şeytan, tam niyetlendim türlü şanssızlık buldu bekar evinden çıktım aile evindeyim mecbur,burda da tadilat başlıyo,akraba düğünleri vs bin türlü aksilik..hepimizin hakkında hayırlısı.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 26 Temmuz 2022, 00:45:53 »
 ben saç soz konusu iken akraba düğününü düşünmezdim zaten ne akrabalarım beni ne ben onları severim hem düğünlere gitmiom sevmiom
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 26 Temmuz 2022, 01:00:03 »
Bana kalsa değil düğün,40 gün 40 gece festival düzenlense işim olmaz lakin Anadolu köyleri başkadır emekli hocam,mahalle baskının tillahını yaparlar adama,dakikada kaç nefes aldığın bile bilinir yayılır kulaktan kulağa,dışarı çıkmam diye düşünme,herkes birbirini tanır kimse de kimseden kaçamaz istemesende gelir herkes dikilir karşına,sorularıyla,eleştirileriyle rahat vermez
Bezdirirler  adamı,hatta aile bile aşırı bilinçli,anlayışlı değilse iyice hapı yuttun demek,o süreci zehir ederler sana.İşte dışarıda bekar evinde olmak bu yüzden güzel özgürsün,karışanın yok,işine burnunu sokanın yok,dilleriyle seni baskı altına alanın yok vs..aksilik işte.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 26 Temmuz 2022, 01:09:28 »
 içinden geleni yap derim.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 01:19:48 Gönderen: emekli kel »

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #82 : 26 Temmuz 2022, 01:23:20 »
Bu yazıları kel insanlar okuyunca üzülüyordur arkadaşlar :(
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 26 Temmuz 2022, 01:47:17 »
 kader

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 26 Temmuz 2022, 08:36:06 »
kader

Anne babanı seçemediğin gibi saç köklerini de seçemiyorsun :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 26 Temmuz 2022, 20:59:25 »
içinden geleni yap derim.
İçimden geleni tahmin etmek zor değil emekli hocam 🙂
Tabi süreç te önemli,süreçte yaşacaklarını baştan hesaplamak ta önemli,insanlarla uğraşmak en nefret ettiğim şeylerden biri.
Ama şok dökülme diye bişey keşke hiç olmasaydı,herşey çok kolay olurdu o vakit herkes için.
  • Yaşınız 31

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 26 Temmuz 2022, 21:03:34 »
İçimden geleni tahmin etmek zor değil emekli hocam 🙂
Tabi süreç te önemli,süreçte yaşacaklarını baştan hesaplamak ta önemli,insanlarla uğraşmak en nefret ettiğim şeylerden biri.
Ama şok dökülme diye bişey keşke hiç olmasaydı,herşey çok kolay olurdu o vakit herkes için.

Bol fin dutla Allah’a sığınıp ahd ye yanaşacaksın kardeşim :))
avodart&minox&xpecia

tedavim

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 26 Temmuz 2022, 21:12:29 »
Bol fin dutla Allah’a sığınıp ahd ye yanaşacaksın kardeşim :))
Hakkımızda hayırlısı olsun Slade hocam,olmadı Hakan Hocayı yoklarım bi varsa köylerinde boş bi yer onların köye geçeriz belki ekim sonrası 😆 bakarsın evlatlık falan da alır beni,valla hiç fena olmaz en azından 1 yıllığına😆
  • Yaşınız 31

-Messi34-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 27 Temmuz 2022, 09:34:18 »
Abi minoxili böyle 10 sene falan kullanan varmıdır istikrarlı?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 27 Temmuz 2022, 10:58:33 »
Abi minoxili böyle 10 sene falan kullanan varmıdır istikrarlı?
Eniştem

Facebook Twitter Instagram